Beste kampen på år og dag

Bismar, Sivert, Huseklepp – og “selvmål Skagestad”
Og Azar som fant målet i sin andre kamp på rad
Og enda et av eidaren – “da va’kkje te å tru”
Han foran meg var ekstra glad – han fanget Pikachu

Vi gnir oss litt i øynene, og TROR knapt det som skjer
Men Brann som scoret sjelden, scorer hjemme bare mer
Først fire mål mot “Engen”, og nå seks mot Aalesund
Og dette er et Brann-lag som var tippet helt i bunn!

Ja hjemme er vi gode, vi har vunnet siste syv
Og offensivt har Nilsens Brann tatt flere lange klyv
Mot Aalesund så sprudlet vi, sånt liker vi å se
Og bortelagets keeper, han fikk aldri stå i fred

Når Azar scorer to på det kvarteret han er inne
Og hele laget lyser «vi vil vinne, vinne, vinne!»
Når Brann vil gå på mål, og det er mål og mål vi ser
Da er det gøy på Stadda, vi må bare bli litt fler’

For Stadion var glissent, selv med høy plass på tabellen
Men kanskje det blir bedre etter 6-0 denne kvelden?
Hvis ikke, er nok det som trigger folk til Stadda-turer
at Stadion blir full av sjeldne Pokémon-figurer

-

6-0 over AaFK… Makan til fest! At det laget vi har sett score totalt ti mål i de to siste hjemmekampene, er det samme som scoret seks på de første seks stadionoppgjørene, er smått utrolig. “Kjedelige Brann” har plutselig blomstret til en fargerik bukett av angrepsfotball og mange mål. På hjemmebane i det minste.

Nå skal det riktignok sies at både AaFK og VIF ikke akkurat er av de største gullkandidatene. Tross alt trenes jo VIF av Kjetil Rekdal, og AaFK sliter sikkert fremdeles med ettervirkningene av samme mann som forlot klubben for fire år siden. Ok, det var tøvete sagt. Jeg innrømmer det. Men når vi først er inne på “ting som skal sies”, så sier jeg at slike enveiskjørte målfester tilhører sjeldenheten i Tippeligaen. Faktisk er eneste klubb som har klart tilsvarende kalasseier denne sesongen…. pussig nok…. Aalesund… (Edit lørdag kl 1718: ja selvsagt klarte RBK det også så snart denne bloggen var lagt ut…)

For vi har også møtt andre bunnkandidater på hjemmebane denne sesongen, og det har ikke akkurat vært gladfotball og målkalas i de kampene. Men nå er vi så definitivt på vei mot noe. Dette var en underholdning vi ikke har sett maken til på Stadion på flere år. Ikke bare scoret vi seks mål, og ikke bare fikk vi vår største serieseier på femten år. Men vi angrep og skapte sjanser og var sunnmøringene fullstendig overlegne. Min opptelling etter å ha sett kampen om igjen, forteller at Brann kom til femten (!) avslutninger innenfor sekstenmeteren. Aalesund kom til null (utropstegn i parantes for det også).

Men i tillegg til å være gode selv, må det også sies (igjen) at vi fikk god hjelp av et forferdelig AaFK-forsvar og en klønete keeper. Sunnmøringer er beryktet for å være gnitne, men her var det en gavmildhet man ikke trodde var mulig på Vestlandet nord for Stad. Selvmål, slett forsvarsarbeid, dårlige markeringer, keeper med såpe på hanskene… og ja… en dommer som ga oss et kanskje litt billig straffe – og ålesunderne et rødt kort som muligens var litt strengt. Men dommeren var tross alt ikke sunnmøring, så han har lov å være gavmild. Så lenge det gagner oss.

Fortsetter det slik ut over høsten, blir det gøy! (Innlysende i grunn). Nå gjelder bare det like opplagte: Holde på denne hjemmeformen og få skikk på borteformen. Stabæk-kampen sist var i så måte kanskje et lite steg på veien, men vi må tørre litt mer også borte nå som plassen i praksis er sikret og vi allerede har vist at vi kan så lenge vi er innenbys. Nå blir imidlertid programmet tøffere fremover: Gullutfordrer Odd i Skien og bronseplasserte Godset på Stadion. Så kommer poengdesperate VIF i Oslo, før serielederen står for tur på vårt grønne hjemmegress. Så skal vi til Haugesund og møte en medaljerival der. Skolene har ferie, men nå er det eksamenstid for Brann.

Selve kampen kan fort oppsummeres slik: AaFK hang noenlunde følge en stund, men etter hvert ble det bare mer og mer Brann. Det første målet var et krigemål av Bismar Acosta og det andre var et selvmål der Daniel Braaten var siste Brann-spiller på ballen. Dermed stod det 2-0 til lunch. Siden ble det 3-0 på enda et krigemål – denne gang av Sivert Heltne Nilsen, 4-0 på et muligens billig straffe, AaFK fikk et like tilsynelatende strengt rødt kort, og elleve mot ti var det bare Brann, Brann og Brann. De to siste målene ble scoret av superinnbytter Azar Karadas som hadde rukket å få begge målene før han hadde vært på banen i ti minutter. Det første var det opplagte Azar-målet; en heading, det andre var det mer sjeldne Azar-målet med beina. Denne gang etter enda mer svakt forsvarsarbeid av sunnmøringene.

Og apropos superinnbytter: Halvparten av årets 22 seriemål for Brann har blitt scoret av innbyttere. Derav fire av Azar.
-

Slik får Brann bronse:

Situasjonen er at vi før lørdagens og søndagens kamper er to poeng bak bronse og tre poeng bak sølv. Med andre ord; vi vil max ligge hhv fem og seks poeng bak etter denne runden. Avstanden ned til kvalik vil være minimum 15 poeng. Kanskje så mye som 17. Dette kan ikke gå galt nå. Kanskje ikke engang om vi skulle tape samtlige tretten gjenstående kamper!

Nå skal jeg ikke gi folk fra andre steder i landet (hvis noen derfra leser Brann-blogg) vann på sin mølle av bergensfordommer, men slik Brann har utviklet seg i det siste – og det faktum at vi ligger der vi ligger på tabellen, må de da kunne gi oss lov til å si at medalje ikke er umulig for dette laget? Neida, jeg skrev ikke “gull”. For det tar vi ikke. Neppe sølv heller. Men er bronse umulig? Joda, jeg regner fremdeles RBK, Odd og Godset som de største favorittene til medalje. Men bronse kan da vel ikke være helt umulig å tilrive seg?

Typisk bergensk optimiske, vil kanskje noen fordomsfulle østlendinger si. Og kanskje det er nettopp fordomsfullt av meg å si at de vil si det. Men muligheten for bronse er der. På finurlig vis ender de fleste kampene mellom våre tabellrivaler uavgjort i budsjettet for Brann-medalje under.

Her er et forslag til hvordan vi kan klare bronse. Budsjettet skal vedtas i Stortinget etter ferien.

Tallene indikerer altså budsjettert poengfangst.

nå: Brann 30p FKH 28 p Viking 26p MFK 25p Gods 32p
ru. mot po. mot po. mot po. mot po. mot po.
17 - - RBK b 0 Odd b 0 S08 h 3 LSK b 1
18 Odd b 0 SIL h 3 RBK h 0 VIF b 1 Stab h 3
19 Gods h 3 Stab b 1 SIL b 1 B/G h 3 Brann b 0
20 VIF b 1 TIL h 3 Stab h 3 AaFK b 3 Start h 3
21 RBK h 0 LSK b 1 TIL b 3 Odd h 1 S08 b 1
22 FKH b 1 Brann h 1 LSK h 3 Gods b 1 MFK h 1
23 Vik h 3 MFK b 1 Brann b 0 FKH h 1 VIF b 1
24 B/G b 1 VIF h 3 MFK h 1 Vik b 1 AaFK b 1
25 TIL h 3 Start b 3 S08 b 3 RBK h 1 Odd h 0
26 SIL b 0 S08 h 3 Start h 3 TIL b 3 B/G b 3
27 LSK h 3 Odd b 0 Gods b 1 SIL h 3 Vik h 1
28 MFK h 1 B/G h 3 AaFK h 3 Brann b 1 SIL b 3
29 Start b 3 AaFK b 0 B/G b 1 Stab h 3 RBK h 0
30 S08 h 3 Gods h 1 VIF h 3 LSK b 1 FKH b 1
Fra nå: 22p Fra nå: 23p Fra nå: 25p Fra nå: 26p Fra nå: 19p
Totalt: 52p Totalt: 51p Totalt: 51p Totalt: 51p Totalt: 51p

(Fortsetter under bildene)

^ Innmarsj med glisne tribuner. Fotos: Alexander Osdal

^ Alltid noe å feire etter kamp på Stadion. Fotos: Alexander Osdal

-

Hendelsene:

1. omgang: -

11:20: Fredrik Haugen sender en stikker mot Jakob Orlov som er presset av to AaFK-spillere og avslutter fra et par meter utenfor femmeterhjørnet. Det går via en ålesunder og til corner.

16:20: Et pent angrep av Brann. Amin Nouri og Deyver Vega kombinerer på høyrekanten og til slutt slår Nouri inn foran mål. Der finner han Kristoffer Barmens hode, men den upressede headingen fra syv-åtte meter er ikke like bra som forarbeidet og går rett på keeper.

18:30: Nouri forsøker et skudd fra 25 meters skrått hold, og var sikkert ment å treffe Orlov inne i feltet. AaFK klarerer.

22:56 – 1-0, BISMAR ACOSTA: Scoring etter dødball! Fredrik Haugen slår et frispark fra høyre og inn mot bakerste hvor Acosta demper på brystet og får i møljen kriget ballen inn ved stolpen fra én meters hold.

28:20: Haugen slår en corner fra venstre og Orlov kommer på nærmeste og header over fra fire meter.

31:50: Barmen gjør forarbeidet og gir til Haugen som får kommet til avslutning fra femten meter. Keeper er nede og slår til corner.

32:10: Ruben Kristiansen skyter utenfor på direkten fra 22 meter.

33:10: Barmen slår mot Orlov på bakerste, men bortelaget får headet vekk.

37:29 – 2-0, SELVMÅL, Edvard Skagestad: Barmen finner Daniel Braaten som kommer på venstresiden av sekstenmeteren, og sistnevnte skyter fra vel ti meters relativt spiss vinkel. Det er mulig han forsøkte å nå Orlov på bakerste, men ballen treffer Skagestad som setter ballen i eget mål fra fire meter.

Angrepet startet med at Piotr Leciejewski spaket ut et tilbakespill, hadde fire trekk og tok elleve sekunder.

40:10: Braaten stjeler med seg ballen midt på AaFKs halvdel, kommer seg fremover og gir til Haugen som skyter fra 24 meters skrått hold. Det går utenfor lengste stolpe.

45:00 + 1:00: Pause. Brann har hatt seks avslutninger innenfor sekstenmeteren. AaFK har hatt null.

2. omgang: -

45:00; -> bytte Brann: Erik Huseklepp inn for Deyver Vega.

46:15: Haugen med frispark fra høyre mot nærmeste. Orlov rager høyest på femmeteren, men headingen går over.

47:00: Aron Elís Thrándarson er tilsynelatende nesten alene igjennom, men avblåses for offside.

50:00: Haugen skyter noen meter utenfor fra nitten meter.

53:45: Kristiansen legger inn, men rett i klypene til Lars Cramer.

55:15; -> bytte AaFK: Oddbjørn Lie inn for Marlinho

55:40; -> bytte AaFK: Sondre Brunstad Fet inn for Adam Örn Ararson

57:40: Huseklepp herjer på venstrekanten og kommer til avslutning fra spiss vinkel like utenfor femmeteren. Den går rett i keepers bein og til corner.

58:13 – 3-0, SIVERT HELTNE NILSEN: Corner fra venstre ved Haugen, Cramer mister ballen, Acosta får kriget ballen til Heltne Nilsen som skyter fra fire meter. Det går tilsynelatende via Skagestad (igjen!) og inn ved nærmeste stolpe. Rotemål, men likevel mål.

61:55: Corner fra Haugen og Heltne Nilsen avslutter utenfor fra syv meter.

63:55: Så får vi straffe når Orlov går i bakken i duell med Daníel Leó Grétarsson inne i feltet. Så noe billig ut, og jeg ble litt overrasket da dommer pekte på straffemerket. I følge de nye reglene skal visst dommeren kunne gi gult i stedet for rødt kort til siste forsvarer hvis han mener fellingen ikke var gjort med overlegg. Men dommeren valgte å sende ut Grétarsson. Vi hadde nok vært i harnisk om det var oss som fikk straffe og rødt kort imot i den situasjonen.

64:00; rødt kort, AaFK: Daníel Leó Grétarsson.

64:55 – 4-0, ERIK HUSEKLEPP, str: Huseklepp sender ballen mot høyre hjørne. Keeper går motsatt vei.

65:35; -> bytte Brann: Jonas Grønner inn for Vadim Demidov. Fødsel på gang?

66:55; -> bytte AaFK: Tero Mäntylä inn for Bjørn Helge Riise. Flere fødsler på gang?

68:45: Huseklepp og Kristiansen samarbeider på venstresiden igjen. Sistnevnte legger ut til Braaten som avslutter fra seks meter. Den går via foten på en ålesunder og til corner.

69:10: Corner fra Haugen. Barmen kommer på nærmeste og header over fra siden av femmeteren.

69:55: Huseklepp skyter fra skrått hold tyve centimeter utenfor straffefeltet, men det blokkeres.

70:15; gult kort, Brann: Jonas Grønner for felling av Mos.

70:55: Piotr må bokse vekk et frispark fra over 25 meters skrått hold.

72:00: Huseklepp med innlegg fra venstre mot Orlov, men keeper tar det.

73:30: Kristiansen legger ut til Huseklepp som skyter fra syv meter, men rett i en AaFK’er.

74:00: Det slås fint igjennom fra Huseklepp mot Barmen, men ballen går helt inn til keeper.

74:50, -> bytte Brann: Azar Karadas inn for Jakob Orlov.

76:00: Huseklepp skyter fra 25 meter, men det går ufarlig inn langs bakken til keeper.

76:38 – 5-0, AZAR KARADAS: Etter mindre enn to minutter på banen scorer han! Haugen slår langt over til venstresiden hvor Huseklepp er. Sandsligutten slår inn og på ni meters hold er Azar og header nærmest bakover og inn i lengste hjørne. Typisk Azar!

Brann vant ballen midt på egen halvdel, angrepet tok seksten sekunder og hadde seks trekk.

78:50: AaFK kommer til avslutning!!! Fra 25 meter forsøker Thrándarson seg, men det går helt ufarlig inn til Piotr.

80:35: Kristiansen med elleville Kristoffer Larsen-momenter igjen!

82:05: Cramer glipper på en corner igjen, og etter hvert skyter Nilsen utenfor fra atten meter.

82:55: Nouri slår inn, men det går inn til keeper.

84:38 – 6-0, AZAR KARADAS: Barmen slår inn fra høyre mot bakerste. På femmeteren mislykkes AaFK med en klarering som går rett til Karadas som scorer fra fire meter. Med foten! To mål av eidaren etter mindre enn ti minutter på banen.

Vi hadde foran målet ballen i seks sekunder fra et kast tolv meter fra AaFKs dødlinje.

86:35: Haugen skyter fra tolv-tretten meters ganske skrå vinkel, men utenfor lengste stolpe.

90:00 + 0:10: Braaten gir ut til Haugen som skyter like utenfor fra sytten meter.

90:00 + 2:15: Haugen slår hardt inn fra dødlinjen, men AaFK klarerer.

90:00 + 2:35: Barmen skyter høøøøøyt over fra 30 meter.

90:00 + 3:00: Kampen er over.

-

Publikum:

10300 tilskuere er for dårlig når vi ligger der vi ligger – fellesferie eller ei. Det reelle fremmøtet var nok enda mindre. Stemningen ble etter hvert bra. Etter 4-1 mot VIF og 6-0 mot AaFK bør det bli mye bedre oppmøte i neste hjemmekamp mot Godset som for øyeblikket ligger på bronseplass.

For øvrig la jeg i forrige uke ut en blogg om partoutkortprisene i årets tippeliga. Litt seint å komme med den i juli kanskje, men neste års priser skal nok fastlegges om ikke mange månedene. Her er bloggen min som viser at Brann fremdeles er helt i pristoppen

-

Kuriosa:

  • Dette var Branns største serieseier siden 8-1 over Stabæk 24. mai 2001. Det var dessuten første gang siden 2013 at vi scoret seks mål i en seriekamp. Den gang vant vi 6-1 over Ulf. 2001 var også sist gang vi klarte å score ti mål over to hjemmekamper.
  • Brann har vunnet syv hjemmekamper på rad i serien. Sist vi ikke vant, var da vi spilte 0-0 mot Odd i årets første hjemmekamp. Sist vi vant så mange hjemmekamper på rad i eliteserien, var i 2013 da vi åpnet med seier i de åtte første. I eliteserien har for øvrig Brann 8-1-0 på de siste ni hjemmekampene. Forrige hjemmetap i eliten kom i nest siste hjemmekamp 2014, da vi tapte 1-2 for S08. Sist vi hadde så mange hjemmekamper på rad i eliten uten tap, var i 2012 da vi hadde ti (9-1-0).
  • Brann har nå tre strake kamper uten tap. Sist Brann unngikk tap i tre strake seriekamper var i 2.-4.runde.
  • Brann har scoret i tre seriekamper på rad. Sist vi scoret i tre eliteseriekamper på rad var i de fem siste rundene i 2014.
  • På hjemmebane har Brann scoret i syv kamper på rad. Sist vi ikke scoret hjemme, var da vi spilte 0-0 mot Odd 20. mars. Sist vi fikk syv hjemmekamper på rad i eliteserien med scoring, var da vi scoret i tolv på rad i 2013.
  • Tretten baklengs er det minste Brann har hatt etter sytten runder siden 1970 da vi hadde ti.
  • 30 poeng er det meste Brann har hatt etter sytten runder siden 2007 da vi hadde 35.

-

Branns toppserie-seire på minst seks mål:

Dato motstander h/b res.
02.09.51 Årstad borte 6-0
03.09.61 Ørn borte 7-0
04.05.63 Frigg hjemme 8-1
15.06.63 Sarpsborg hjemme 7-1
30.07.78 Steinkjer hjemme 9-1
15.10.78 Lyn hjemme 7-0
11.10.81 Haugar hjemme 6-0
09.10.83 Viking hjemme 9-2
25.08.96 Start hjemme 7-1
24.05.01 Stabæk hjemme 8-1
22.07.16 AaFK hjemme 6-0

Dette var altså ellevte gang i øverste serie at Brann vant med minst seks mål. Det var for øvrig bare tredje gang i øverste serie på Stadon at Brann vant med så mange mål uten å få baklengs. De to andre gangene var i 1978 og 1981.

-

Brann mot AaFK innbyrdes i serien:

Branns tall først
Sted Ka S-U-T Målf. Poeng
Bergen 11 8-2-1 22-7 26p
Ålesund 11 3-2-6 14-22 11p
Totalt 22 11-4-7 36-29 37p
  • Brann har fire strake seire mot AaFK i serien. Forrige poengtap mot dem kom 28. september 2013 da vi spilte 0-0 i Ålesund. Brann har syv strake seriekamper mot AaFK uten tap (6-1-0) Forrige tap mot dem kom 20. mai 2012 da vi tapte 0-2 i Ålesund.
  • Brann har fire strake hjemmeseire mot AaFK i serien. Forrige poengtap hjemme mot dem kom i 2011 da vi spilte 1-1. Brann er uten tap på de syv siste hjemmekampene (6-1-0) mot AaFK i serien. Forrige hjemmetap mot dem i serien kom i 2008 da vi tapte 1-2.
  • Brann har scoret i de ni siste hjemmekampene i serien mot AaFK. Sist vi ikke scoret mot dem i seriekamp på Stadion var i 2005 da vi spilte 0-0.

-

KAMPFAKTA: (kilde: brann.no)

Brann – Aalesund 6-0 (2-0)

1-0: Bismar Acosta (23.)
2-0: Selvmål, Edvard Skagestad
3-0: Sivert Heltne Nilsen
4-0: Erik Huseklepp (str., 65.)
5-0: Azar Karadas (77.)
6-0: Azar Karadas (86.)

17. serierunde Tippeligaen. Brann Stadion. 10.348 tilskuere.Dommer: Svein-Erik Edvartsen, Hamar IL. Gult kort: Jonas Grønner, Brann. Rødt kort: Daniel Leo Gretarsson, Aalesund.

Brann (4-3-3): Piotr Leciejewski – Amin Nouri, Bismar Acosta, Vadim Demidov (k) (Jonas Grønner fra 66.), Ruben Kristiansen – Fredrik Haugen, Sivert Heltne Nilsen, Kristoffer Barmen – Deyver Vega (Erik Huseklepp fra 46.), Jakob Orlov (Azar Karadas fra. 75.), Daniel Braaten .

Aalesund (4-5-1): Lars Cramer – Adam Arnarson (Sondre Brunstad Fet fra 55.), Edvard Skagestad, Daniel Gretarsson, Mikkel Kirkeskov – Marlon Da Silva (Oddbjørn Lie fra 56.), Bjørn Helge Riise (Tero Mäntylä fra 67.), Vebjørn Hoff, Peter Orry Larsen, Mustafa Abdellaoue – Aron Thrandarson.

-

Kampstatistikk:

Sjanser: 14-0 til Brann (BT)
Avslutninger: 23-1 (NTB), 24-1 (VG)
Avslutninger på mål: 11-1 (NTB og VG)
Avslutninger innenfor sekstenmeteren: 15-0 til Brann (mine tall). 6-0 i før pause, 9-0 etter.
Ballbesittelse: 63 % til Brann (VG)

-

Spillerstatistikk:

Tallene for hver kamp indikerer minutter spilt.
Tall i parantes er scoringer.
Gule tall betyr gult kort.
Røde tall betyr rødt kort.

Acos Barm Braa Demi Grøn Hata Haug Horw
Gods b 90 90 61 90 89
Odd h 90 80 71 90 90
Aale b 90 90 90 90
Glim h 90 90 90 75
Ros b 90 11 90 90 90
Vik b 90 90 65 90 25 (1)
Sog h 90 (1) 90 90 64 26 45 (1)
Tro b 90 90 90 90
Star h 90 90 58 90 89
Lille b 90 90 90 90 85
Stab h 87 90 90 90 90
Mol b 90 90 90 90 90
Hau h 90 90 90 90 45
S08 b 90 90 90
VIF b 90 90 (1) 77 90
Stab b 90 90 57 90 90 14
Aale h 90 (1) 90 90 65 25 90
Totalt 1170 1168 1289 1299 501 90 1097 90
Kamp 13 14 16 15 7 1 15 1
Startet 13 13 16 15 5 1 12 1
Mål 2 1 0 0 0 0 2 0
Gule 3 1 2 2 2 0 3 0
2 gule 0 0 0 0 0 0 0 0
Dir. rød 0 0 0 0 0 0 0 0
Acos Barm Braa Demi Grøn Hata Haug Horw
-
Huse Hvil Joha Kara Kris Lars Leci Nils
Gods b 89 (1) 90 1 90 1 90 90
Odd h 83 90 10 7 90 90 90
Aale b 82 57 72 (1) 8 (1) 90 90 90
Glim h 67 15 90 13 90 90
Ros b 64 26 11 90 90 90
Vik b 17 90 90 90
Sog h 90 11 90 90 90
Tro b 45 70 20 90 45 90 90
Star h 18 90 32 90 1 90 90
Lille b 28 62 21 90 5 90 90
Stab h 68 16 3 90 90 90 (1)
Mol b 14 27 63 10 90 90
Hau h 45 9 90 90 90
S08 b 16 11 11 90 90 90
VIF h 22 (1) 13 90 90 90
Stab b 33 33 (1) 90 90
Aale h 45 (1) 16 (2) 90 90 90 (1)
Totalt 736 618 187 190 1440 65 1440 1530
Kamp 16 10 7 13 16 5 16 17
Startet 8 7 2 0 16 0 16 17
Mål 3 0 1 4 0 0 0 2
Gule 0 1 2 1 2 0 1 2
2 gule 0 0 0 0 0 0 0 0
Dir. rød 0 0 0 0 0 0 0 0
Huse Hvil Joha Kara Kris Lars Leci Nils
-
Nouri Orlo Pett Roti Skaa Skål Vega Veva
Gods b 90 29 (1)
Odd h 90 19
Aale b 90 33 18
Glim h 90 90 (1) 23 77
Ros b 90 79 79
Vik b 90 90 32 73 58
Sog h 90 79 45
Tro b 90 45 45
Star h 90 72 (1)
Lille b 90 69
Stab h 90 74 22
Mol b 90 80 76
Hau h 90 81 45 45 (1)
S08 b 90 79 79 74 90
VIF b 90 62 90 28 (1) 68
Stab b 90 57 90 76
Aale h 90 74 45
Totalt 1530 919 0 0 457 503 511 0
Kamp 17 13 0 0 7 11 8 0
Startet 17 12 0 0 5 4 7 0
Mål 0 2 0 0 0 3 0 0
Gule 0 0 0 0 1 1 2 0
2 gule 0 0 0 0 0 0 0 0
Dir. rød 0 0 0 0 0 0 0 0
Nour Orlo Pett Roti Skaa Skål Vega Veva

-

Linker:

BA om kampen
BAs livedekning
BT om kampen
VG om kampen
VGs livedekning
Dagbladet om kampen
TV2 om kampen
NRK om kampen
Brann.no om kampen
AaFKs hjemmeside om kampen

User_128x128