Endelig!!!!!

Brann har for lenge vært ute å kjøre
Men endelig vant vi på kysten av Møre
Vindheim og Skaanes er veldig begavet
Vestlandskomplekset er død og begravet

Ka kan vel bli bedre når Skaanes regjerer?
Ka kan vel bli bedre når Vindheim briljerer?
Ka kan vel bli bedre når Vindheim kan golle?
Vestlandskomplekset kan ta seg en bolle!

Vi reiser oss opp og vi kaster vekk krykker
Mareritt-listen kan rives i stykker
Color Line Stadion på grunn lørdag kveld
Vestlandskomplekset, vel… takk og farvel!

-
Endelig!!!!!!

 • Åtte og en halv måned skulle det ta før vi igjen vant en seriekamp på bortebane.
 • Mer enn ett år og ni måneder skulle det ta før vi igjen klarte å holde nullen i en seriekamp vi vant på bortebane.
 • Nesten seks år skulle det ta før vi igjen vant en bortekamp i serien på Vestlandet.
 • Åtte år og syv dager skulle det ta før vi igjen vant en bortekamp i Møre og Romsdal.
 • Åtte år og syv dager skulle det ta før vi igjen både vant og holdt nullen i en bortekamp i serien på Vestlandet.
 • Ni år og åtte dager skulle det ta før vi igjen vant en bortekamp i Ålesund.

Etter 1-0-seieren i Ålesund kan vi endelig begrave alle disse møkkastatistikkene! Nå kan vi trykke opp 117 eksemplarer av t-skjorten “JEG var der da Brann vant en bortekamp på Vestlandet!”.

Spesielt den absurde vestlandsstatistikken måtte jo en gang til slutt, men akkurat det hadde vi jo tenkt i flere år. Tanken om at “I DAG bryter vi forbannelsen!” hadde jeg nesten gitt opp. Det snudde jo aldri uansett… Og med tanke på AaFKs svake hjemmestatistikker før kampen (to strake hjemmetap, ingen hjemmeseier i år, én seier siste åtte hjemme – og to seire siste elleve hjemme), så hadde det vært heeeeeelt typisk Brann at det snudde seg for oransjetrøyene når de spilte mot oss.

Men denne gang var vi ikke de hjelpeløses hjelper. Eller rettere sagt: De eneste hjelpeløse vi hjalp denne gang, var oss selv. Det er en egoisme vi kan like!

Og Brann spilte lenge bra på Danskebåten. Den første timen på fergen må være noe av det bedre vi har sett av Brann på bortebane på en stund, og spesielt det siste kvarteret av første omgang hadde vi kontroll både på roret og maskinrommet. Da foregikk det meste midtskips eller det som må regnes som baugen for vårt vedkommende. Det var riktignok bra i en halvtime også mot Ulf – og presset var ikke like intens denne gang, men mot AaFK var overtaket vårt altså av lenger varighet.

Men den siste halvtimen av overfarten ble tøff. Da seilte vi i motstrøm, de oransjekledde presset på for scoring og mesteparten av spillet sakket akterut. Det ble nervepirrende minutter. Vi var kanskje litt heldige som ikke fikk utligning imot, men i de to siste kampene har vi fått tilbakebetalt litt av de marginene som ikke gikk vår vei tidligere i år. Dessuten hadde vi da også muligheter som kunne gitt 2-0. F.eks. Birkir Sævarssons skudd i tverrligger og sjansene til Grønner og Huseklepp.

- Mange lokale unggutter

Dette var gøy! Det er lenge siden jeg har vært glad etter en Brann-kamp! For en lettelse! Og det er ekstra morsomt at vi vinner på Danskebåten med så mange unge og lokale matroser på dekk. Snittalderen i startelleveren var 24,5 år – og da kraftig trukket opp av 37-åringen Hassan El Fakiri som var losoldermann. Vi startet med fem lokale på 21 år eller yngre – og brukte tilsammen seks. Medregnet Erik Huseklepp var syv “local lads” på banen mot Redningsvestene. Kampens store enere var da også lokale unggutter: Kasper Skaanes (igjen!) og Andreas Vindheim som fikk sin første eliteseriescoring i sin andre eliteseriemønstring helt fra avgang. Ganske spesielt når plassen hans er på styrbord back! Men ikke bare lokale sjømenn gjorde det bra. For heller ikke Daniel Mojsov fra den makedonske innlandsmarinen må glemmes for sin innsats.

- Viktig for selvtilliten

Men kanskje viktigere enn de tre poengene i seg selv, er hva dette kan bety for selvtilliten til spillerne. Jeg tror mye har sittet i hodet. Spillerne har virket usikre og nervøse. Mot AaFK brøt man en barriere. Eller strengt tatt; en hel haug med barrierer. Ikke bare geografiske komplekser. Ikke bare “de hjelpeløses hjelper”-greiene. Men et utskjelt Brann-forsvar holdt også nullen – på bortebane! Dessuten fikk vi vist for oss selv at vi kan spille bra på bortebane, og vi fikk vist for oss selv at også vi kan ha marginer med oss. Alt går ikke imot oss lenger. Det er viktig å ta med når vi eventuelt sliter i kamper fremover og alt ser mørkt ut. Men uansett; nå kan vi gå til kampene med en annen innstilling. Nå vet vi at vi kan. Forhåpentligvis snur det nå. Det ser i hvert fall lysere ut!

(Fortsetter under bildene)

^ I følge arrangøren var vi 117 Brann-supportere i Ålesund. Og endelig fikk vi noe å glede oss over på bortebane, på Vestlandet og i Møre og Romsdal. Fotos: Alexander Osdal

-
Kampen:

- 1. omgang: -

01:30: Dommeren fikk ballen der det gjerne gjør vondest, og må ned i knestående.

08:05: Kampens første avslutning er det AaFK som får. Etter flipperspill inne i Brann-feltet er det Tremaine Stewart som skyter langt utenfor fra tretten meter.

09:50: Sakari Mattila skyter fra 25 meter og via Fredrik Haugen til corner.

10:15: Barrantes slår en innoverskrudd corner, Piotr bommer på corneren – og på bakerste “header” Fredrik Ulvestad med skulderen og utenfor fra to meter.

14:40: Andreas Vindheim legger inn fra høyre dødlinje, men Akeem Latifu får brystet inn til keeper Sten Grytebust.

15:35: Vindheim med nytt godt innlegg inn i feltet. Orlov header utenfor fra åtte meter.

17:30: Henrik Bjørdal forsøker et skudd fra skrått hold fem meter utenfor sekstenmeteren. Det går nesten i kast!

18:50: Skaanes spiller til Barmen som sender Askar igjennom, men Latifu får klarert til corner før Askar får avsluttet.

19:25: Marerittet Tor Hogne Aarøy byttes inn. En elendig spiller som likevel klarer å lage helvete. Skrekk og gru!

20:20 Innlegg fra Erdin Demir på venstrekanten, som såvidt går over Jakob Orlov inne på femmeteren.

22:00: Jonas Grønner header vekk et innlegg og rett til Henrik Bjørdal som skyter fra skrått hold like utenfor sekstenmeteren, men Piotr redder greit.

22:55 Amin Askar med et innlegg fra dødlinjen og ut til sekstenmeterstreken hvor Skaanes på ett touch forsøker å nå Barmen som står ute til høyre, men ballen går ut over streken. Her skulle han kanskje ha forsøkt å dempe og skyte selv.

23:45 Høyt innlegg fra Demir på venstre. AaFK får klarert, men Askar er nære på å nå returen.

24:40: Barrantes header et Latifu-innlegg videre til Stewart som i sin tur header utenfor fra tretten meter.

28:50: Piotr Leciejewski er ute og bokser vekk et høyt innlegg fra Hugues Wembangomo. Stewart skyter returen høyt over fra 21 meter.

Brann med veldig mye ball i en periode nå.

36:15 – 0-1, ANDREAS VINDHEIM Vindheim får ballen midt på AaFKs halvdel og sentrer til Hassan El Fakiri. Han sender videre til Skaanes som sentrer til Vindheim som er i bakrommet rett innenfor sekstenmeteren. Den unge bergenseren stormer mot femmeteren og en utrusende Sten Grytebust – mister ikke hodet, men plasserer ballen iskaldt i venstre hjørne. Fantastisk! 1-0 til Brann! Skulle vi endelig få gjort noe med de forferdelige vestlandsstatistikkene våre?

41:05: Barmen får ballen utenfor sekstenmeteren, får snudd seg rundt og skutt fra 17 meter – men høyt over og utenfor.

Brann hadde nå tatt helt over i kampen.

43:30: Nytt fint Brann-angrep der Vindheim slår til Askar nede ved høyre dødlinje. Sistnevnte får gitt ut til Skaanes som legger inn foran mål, men når ikke Kristoffer Barmen.

43:55: Latifu slår inn fra vår venstreside og Aarøy header over fra syv meter.

- 2. omgang: -

48:30: Brann vinner tilbake ballen og Orlov kommer inn i feltet og skyter fra femten meter – like utenfor.

50:45: Vindheim slår langt mot Barmen som får slått inn fra høyre. Innlegget er nære på å nå Orlov, men en AaFK-spiller får klarert med hælen. Ballen går så ut til Skaanes som skyter over og utenfor fra 16 meter.

52:40 Stewart skyter over og utenfor fra 30 meter.

55:20 Orlov forsøker å nå et innlegg mot femmeterhjørnet, men får corner.

55:55 Enorm mulighet for Brann! Det er corner fra Haugen. Den går til Mojsov på tretten meter, hans slår den på direkten til Jonas Grønner som står helt alene på skrått hold noen meter utenfor femmeteren. Han fyrer løs, men Grytebust gjør en god redning. Her burde Grønner funnet nettmaskene!

58:50: Barrantes med et frispark fra det som TV-grafikken viste var 25 meters skrått hold. Piotr glipper det skumle frisparket til corner.

59:20: Aarøy demper på brystet, snur seg og får skutt fra rett utenfor sekstenmeteren og like utenfor.

61:55 AaFK med en småfarlighet, men Aarøy soser ballen vekk når han forsøker å gjøre et innlegg.

AaFK hadde tatt mer over nå.

64:30: Barmen ut og Erik Huseklepp inn.

65:55: Høyt innlegg mot Aarøy som header løst fra ti meter og inn til Piotr.

67:40: Et innlegg går via Askar og lander på baksiden av tverrligger – til corner for de orange. Et par cornere til AaFK følger og det blir litt småfarlig på dem.

69:30: Askar går ut og Kristoffer Larsen kommer inn. Fremdeles ingen defensive bytter fordi om vi leder.

AaFK presset veldig nå.

72:05: Jonatan Tollås Nation legger inn, og Aarøy er nære på å treffe inne i feltet, men vi får til slutt klarert til corner.

73:25: Sakari Mattila skyter over fra 27 meter.

74:50: AaFK farlig frempå igjen når Latifu legger inn foran mål, men vi får klarert igjen.

75:35 Vindheim får ballen ute på høyresiden, trekker innover og sentrer i retning Huseklepp inne i feltet – men den kommer ikke frem.

76:40: Larsen skyter fra skrått hold noen meter utenfor sekstenmeteren – rett i Oddbjørn Lie. Returen får Vindheim på 15 meters skrått hold og skyter i retning krysset – men Grytebust slår til corner.

78:15: Piotr holder et innlegg fra Ulvestad som går helt inn mot mål.

79:10: Phillips med et innlegg fra vår høyreside som er nære på å treffe et par AaFK-spillere på femmeteren, men vi får ryddet opp igjen.

80:00: Haugen ut og Birkir Sævarsson inn. Først nå et defensivt bytte – men med ti minutter igjen av en kamp der vi presses, er det forsåvidt greit å ta et.

81:30: Igjen kjempemuligheter for AaFK. Et farlig innlegg holder på å treffe både Aarøy, Phillips og Peter Orry Larsen inne i feltet, men vi får igjen klarert.

81:45: Hjemmelaget igjen livsfarlig frempå når Michael Barrantes står umarkert åtte meter fra mål og skyter utenfor nærmeste stolpe.

85:40: Barrantes header et Latifu-innlegg langt utenfor fra 17 meter.

86:30: Piotr får gult kort for uthaling av tid.

87:10: Phillips skyter over fra 23 meter.

88:00: Brann kontrer. Huseklepp slår til en Sævarsson som ikke er i offside og kommer alene ute på høyrekanten. Han skjærer inn mot mål og skyter fra et par meter utenfor femmeterhjørnet – i tverrligger! Brann vinner ballen tilbake og etterhvert får Huseklepp den. Fra 13 meter forsøker han å plassere i lengste hjørnet, men keeper redder.

89:05: Barrantes skyter over fra 30 meter.

90:00 + 0:35: Oddbjørn Lie skyter langt utenfor fra 21 meter.

Tre minutter på overtid blåste Brage Sandemoen endelig av, og den nærmest historiske Brann-seieren var et faktum!

-
Publikum:

7198 tilskuere er det tredje laveste antallet betalende på en seriekamp på Danskebåten noen gang. Ikke lagde de noe stemning heller. Stormen har virkelig tapt seg – fra sitt tidligere svakt middelmådige nivå, og teller vel knapt 100 mann nå.

I følge arrangøren var vi 117 Brann-supportere på bortefeltet. Jeg syns vi gjorde en ok innsats i det fine vårværet. Dagens sang fra oss: “Ka faen é Color Line? Ka faen é Color Line? For vi har reist med Fjord Line, for vi…”

-
Situasjonen:

Før søndagens kamper ligger vi nå på 12.plass og Sandnes Ulf er det eneste laget som kan gå forbi oss i løpet av helgen. Da må de imidlertid vinne med minst to mål (og score minst tre) hjemme mot RBK, så sannsynligheten er stor for at vi beholder 12.plassen etter denne runden. Det er selvsagt ikke bra nok, men man må ta med i betraktningen at vi bare har hatt tre hjemmekamper – og fem bortekamper. Antagelig vil det være tre poeng ned til direkte nedrykk når runden er ferdigspilt. Ser vi oppover på tabellen, så er det tett. Bodø/Glimt passerer vi med seier over dem på 16. mai. Bodøværingene har for øvrig spilt fem av åtte kamper på hjemmebane.

-
Statistikk, kuriosa og andre snurrepipperier:

 • På bortebane hadde Brann før lørdagens kamp åtte strake seriekamper uten seier (0-3-5). Forrige borteseier kom 24. august da vi slo Odd 3-1. Vi hadde dessuten kun én seier på de siste 21 bortekampene i serien (1-5-15) før lørdagens seier.
 • Sist Brann både vant og holdt nullen i en bortekamp i serien var 6. august 2012 da vi slo Stabæk 4-0 på Nadderud. I mellomtiden hadde vi 25 bortekamper der vi ikke klarte dette, før vi lørdag klarte det igjen.
 • Brann har scoret i de syv siste seriekampene. Sist vi ikke scoret var i serieåpningen da vi tapte 0-3 i Sarpsborg. Scoring i syv strake seriekamper hadde vi ikke klart siden juni – august 2012.
 • Brann har scoret i fire strake seriekamper borte. Sist vi ikke scoret i en seriekamp borte var i åpningen mot S08. Sist vi scoret i fire strake bortekamper i serien, var i de fire første bortekampene i 2012.
 • Brann hadde før lørdag sluppet inn mål i de seks siste bortekampene i serien. Sist vi holdt nullen borte var da vi spilte 0-0 mot AaFK 28. september.
 • Brann har 8 poeng på 8 runder (3 hjemmekamper og 5 bortekamper). Så sent som i 2012 hadde vi bare 7 etter 8 runder. (4 hjemmekamper og 4 bortekamper)
 • Brann har scoret 9 mål på 8 runder. Det er dårligst siden 2003 da vi bare hadde 7.
 • Brann har sluppet inn 15 mål på 8 runder. Det er likt med 2012.
 • Brann har minus 6 i målforskjell etter 8 runder. Det er dårligst siden 2003 da vi hadde minus 9.
 • På Norlings 8 første seriekamper (3 hjemmekamper og 5 bortekamper) har vi tatt 8 poeng. På Skarsfjords 8 siste seriekamper (4 hjemmekamper og 4 bortekamper) tok vi 6 poeng.
 • AaFK er ikke lenger det sterke hjemmelaget de var:
  - AaFKs tre siste hjemmekamper i serien: 0-0-3 og 2-5 i målforskjell.
  - AaFKs fire siste hjemmekamper i serien: 0-1-3 og 3-6 i målforskjell.
  - AaFKs ni siste hjemmekamper i serien: 1-3-5 og 6-11 i målforskjell.
  - AaFKs tolv siste hjemmekamper i serien: 2-4-6 og 13-17 i målforskjell.
 • Noen statistikere regner 1963 som det første “ordentlige” serieåret. (Jeg regner 1961/62-sesongen fordi det var den første der alle møtte alle på øverste nivå. Og ellers “mister” vi jo et seriegull…) Uansett; f.o.m. 1963 (som var første sesong som fulgte kalenderåret) har Brann nå scoret 700 bortemål. Dessverre har det blitt 970 baklengs…

Vestlandsmarerittet:

 • Forrige gang Brann vant en bortekamp i serien på Vestlandet var 25. mai 2008 da vi slo Viking 2-1 i Stavanger. I mellomtiden – før seieren på lørdag – fikk vi 0 seire, 7 uavgjorte og 19 tap på 26 kamper. Målforskjellen på disse kampene var 27-62. (BA påstår i papirutgaven 11/5 at det er 25 kamper, men de har glemt bortekampen mot Ulf i 2012). Tar vi med cupkamper mot lag fra de to øverste divisjonene – og holder seire etter ekstraomganger eller straffespark utenfor (regner dem som uavgjort), stod Brann før lørdag med 31 strake obligatoriske utenbys kamper mot vestlandslag uten seier. (“Utenbys” inkluderer altså cupfinalen i Oslo). På de 31 kampene stod vi med 0 seire, 9 uavgjorte og 22 tap etter ordinær tid. Målforskjellen på disse kampene var 32-78.
 • Sist gang Brann både vant og holdt nullen i en bortekamp i serien på Vestlandet var 3. mai 2006 da vi slo Molde 2-0. I mellomtiden fikk vi 31 kamper uten at dette sjeldne fenomenet inntraff. Medregnet utenbys cupkamper mot lag fra de to øverste divisjonene, er det 37 kamper det er snakk om. Nå kan vi starte tidsregningen på nytt!
 • Stedene der Brann har vant seriekamper siden forrige borteseier på Vestlandet: Oslo (VIF) 2 ganger, Bodø 1, Fredrikstad 2, Kristiansand 1, Tromsø 2, Kongsvinger 1, Sandefjord 1, Lillestrøm 2, Sarpsborg 1, Skien 2, Trondheim 1, Bærum 1.

Her er den forferdelige listen – inkludert utenbys cupkamper mot lag fra de to øverste divisjonene:

Kamp Dato Motst. Sted Turn Utfall Res.
0 25/5-08 Viking Stavanger Serie Seier 2-1 Siste seier
1 23/7-08 MFK Molde Cup Tap 0-8
2 6/10-08 MFK Molde Serie Tap 2-3
3 21/6-09 Viking Stavanger Serie Uavgjort 1-1
4 12/7-09 MFK Molde Serie Tap 2-5
5 19/9-09 AaFK Ålesund Serie Tap 0-3
6 21/3-10 Viking Stavanger Serie Tap 0-4
7 5/4-10 MFK Molde Serie Tap 2-3
8 10/7-10 Hauges. Haugesund Serie Uavgjort 1-1
9 31/10-10 AaFK Ålesund Serie Tap 1-3
10 15/4-11 Hauges. Haugesund Serie Uavgjort 3-3
11 16/6-11 Viking Stavanger Serie Tap 0-3
12 14/8-11 Viking Stavanger Cup Uavgjort 1-1 Seier etter straffer
13 11/9-11 MFK Molde Serie Uavgjort 2-2
14 25/9-11 Sogndal Sogndal Serie Tap 0-1
15 6/11-11 AaFK Oslo Cup Tap 1-2
16 27/11-11 AaFK Ålesund Serie Tap 1-3
17 9/4-12 MFK Molde Serie Tap 1-2
18 21/4-12 Hauges. Haugesund Serie Tap 1-2
19 20/5-12 AaFK Ålesund Serie Tap 0-2
20 4/7-12 Viking Stavanger Cup Uavgjort 2-2 Seier etter ekstraomg.
21 16/9-12 Ulf Sandnes Serie Uavgjort 3-3
22 27/9-12 Hødd Ulsteinvik Cup Tap 1-3
23 4/11-12 Viking Stavanger Serie Tap 1-2
24 18/11-12 Sogndal Sogndal Serie Tap 0-2
25 5/5-13 Sogndal Sogndal Serie Tap 1-3
26 23/6-13 Hauges. Hauges. Serie Tap 1-2
27 3/8-13 Molde Molde Serie Tap 0-2
28 18/8-13 Viking Stavanger Serie Tap 2-3
29 28/9-13 AaFK Ålesund Serie Uavgjort 0-0
30 3/11-13 Ulf Sandnes Serie Tap 1-3
31 11/4-14 Ulf Sandnes Serie Uavgjort 1-1
0 10/5-14 AaFK Ålesund Serie Seier 1-0 Endelig seier igjen!

Og nå kan vi en gang for alle begrave denne listen!

Ålesund-marerittet:

Branns syv siste bortekamper i serien mot AaFK – før lørdagens kamp: 0-1-6 og 5-17 i målforskjell. Branns åtte siste obligatoriske utenbys kamper (inkl. cupfinalen) mot AaFK – før lørdagens kamp: 0-1-7 og 6-19 i målforskjell. Forrige seier der kom 2. mai 2005 da vi vant 3-1. Endelig fikk vi seier i Ålesund igjen!

Møre og Romsdal-marerittet:

Branns femten siste obligatoriske bortekamper i Møre og Romsdal – før lørdagens kamp: 0-2-13 og 15-45 i målforskjell. Branns 16 siste obligatoriske utenbys kamper (inkl. cupfinalen) mot lag fra Møre og Romsdal – før lørdagens kamp: 0-2-14 og 16-47 i målforskjell. Forrige seier i fylket kom 3. mai 2006 da vi vant 2-0 mot Molde. Endelig fikk vi seier i Møre og Romsdal igjen!

Brann mot AaFK innbyrdes på øverste nivå:

Sted Ka Se Ua Ta Mål Baklengs Brann-p. AaFK-p.
Bergen _9 6 2 1 15 (1,67/k) 7 (0,78/k) 20 (2,22/k) _5 (0,56/k)
Ålesund 10 2 2 6 12 (1,20/k) 21 (2,10/k) _8 (0,80/k) 20 (2,00/k)
Totalt 19 8 4 7 27 (1,42/k) 28 (1,47/k) 28 (1,47/k) 25 (1,32/k)
 • De syv siste seriekampene i Ålesund før lørdag hadde kun endt med ett fattig poeng (0-1-6). Forrige seier der kom 2. mai 2005 da vi vant 3-1.
 • Brann har nå fire seriekamper på rad mot AaFK uten tap (3-1-0). Forrige tap kom 20. mai 2012 da vi tapte 0-2 i Ålesund.
 • Brann har nå holdt nullen i tre strake seriekamper mot AaFK. Sist vi slapp inn mål mot dem var 22. juli 2012 da vi vant 2-1 på Stadion.
 • Brann hadde før lørdag ikke scoret i de to siste seriekampene på Danskebåten. Forrige gang vi scoret der var 27. november 2011 da vi tapte 1-3.

Kampfakta:

Aalesunds FK – Brann 0-1 (0-1)
Tippeligaen, 8. runde, Color Line Stadion.
7198 tilskuere

Dommer: Brage Sandmoen, Kjelsås.

Gult kort: Brann: Kristoffer Barmen, Daniel Mojsov, Piotr Leciejewski. AaFK: Michael Barrantes, Sakari Mattila.

Mål: 0-1: Andreas Vindheim (37.).

Aalesunds FK (4-4-1-1): Sten Grytebust – Akeem Latifu, Jonatan Tollås Nation, Oddbjørn Lie, Hugues Wembangomo (Demar Phillips fra 54.) – Henrik Bjørdal (Peter Orry Larsen fra 70.), Fredrik Ulvestad, Sakari Mattila, Tremaine Stewart – Michael Barrantes – Torbjørn Grytten (Tor Hogne Aarøy fra 20.).

Brann (4-4-2): Piotr Leciejewski – Andreas Vindheim, Jonas Grønner, Daniel Mojsov, Erdin Demir – Amin Askar (Kristoffer Larsen fra 70.), Fredrik Haugen (Birkir Már Sævarsson fra 80.), Hassan El Fakiri, Kasper Skaanes – Jakob Orlov, Kristoffer Barmen (Erik Huseklepp fra 65.).

SPILLERSTATISIKK 2014

Motst. Res 1 2 3 5 6 7 8 10
Nisse Sævar Hanst Mojso Demid Fakir Hauge Orlov
S08 (b) 0-3 - 90 90 69 90 - 90 90
Stab (h) 1-2 - 90 - - 68 - 90 90 (1)
Ulf (b) 1-1 - 90 - - 90 29 61 90
LSK (h) 2-0 - 90 - - - 90 83 90 (2)
RBK (b) 2-5 - 90 - - 90 90 58 90
FKH (h) 1-3 - 90 90 - 90 26 64 90 (1)
Start (b) 1-1 - - - 90 - 90 64 82
AaFK (b) 1-0 - 11 - 90 - 90 79 90
Minutt - 551 180 249 428 415 589 712
Kamper 0 7 2 3 5 6 8 8
Startet 0 6 2 3 5 4 8 8
Mål 0 0 0 0 0 0 0 4
Gule 0 2 0 2 3 1 1 0
Røde 0 0 0 0 0 0 0 0

-

Motst. Res 12 15 17 18 19 20 21 22
Øvret Dramé Badji Jonss Larse Loren Vindh Askar
S08 (b) 0-3 - 21 45 - 45 - - 45
Stab (h) 1-2 - 11 45 90 22 - - 90
Ulf (b) 1-1 - 13 90 90 19 (1) - - 71
LSK (h) 2-0 - 15 - 90 23 - - 67
RBK (b) 2-5 - - 32 76 - - - 90
FKH (h) 1-3 - - - - 35 - - 55
Start (b) 1-1 - 8 - - 51 - 90 39
AaFK (b) 1-0 - - - - 21 - 90 (1) 69
Minutt - 68 212 346 216 - 180 526
Kamper 0 5 4 4 7 0 2 8
Startet 0 0 2 4 2 0 2 6
Mål 0 0 0 0 1 0 1 0
Gule 0 1 1 0 0 0 0 0
Røde 0 0 1 0 0 0 0 0

-

Motst. Res 23 24 26 27 29 30
Huse Lecie Skaa Demir Barm Grønn
S08 (b) 0-3 90 90 90 - 45 -
Stab (h) 1-2 90 90 79 90 45 -
Ulf (b) 1-1 77 90 90 90 - -
LSK (h) 2-0 75 90 90 90 7 90
RBK (b) 2-5 58 90 90 (2) 90 32 14
FKH (h) 1-3 90 90 64 26 90 90
Start (b) 1-1 26 90 90 90 90 90
AaFK (b) 1-0 26 90 90 90 64 90
Minutt 532 720 683 566 373 374
Kamper 8 8 8 7 7 5
Startet 6 8 8 6 4 4
Mål 0 0 2 0 0 0
Gule 0 2 0 2 1 0
Røde 0 0 0 0 0 0

-

FORMASJONSSTATISTIKK 2014:

Kee = Keeper
HøB = Høyreback
Mst = Midtstopper
VeB = Venstreback
HøK = Høyrekant
Sen = Sentral midtbane
VeK = Venstrekant
Ang = Angrep

Kamp Kee HøB Mst Mst VeB HøK Sen Sen Sen VeK Ang Ang
S08 (b) Lec Sæv VDe Moj Han Lar Bad Hau Ska Orl Hus
Stab (h) Lec Sæv VDe Jon EDi Ska Hau Bar Ask Orl Hus
Ulf (b) Lec Sæv VDe Jon EDi Ask Bad Hau Ska Orl Hus
LSK (h) Lec Sæv Grø Jon EDi Ask Fak Hau Ska Orl Hus
RBK (b) Lec Sæv VDe Jon EDi Ska Fak Hau Ask Orl Hus
FKH (h) Lec Sæv VDe Grø Han Ask Hau Bar Ska Orl Hus
Start (b) Lec Vin Grø Moj EDe Lar Fak Hau Ska Bar Orl
AaFK (b) Lec Vin Grø Moj EDe Ask Hau Fak Ska Orl Bar

-
SESONGSTATISTIKK:

Tall fra VG og Opta. Branns score nevnt først.

Kamp Resultat Sjanser Avslutn. Avsl på mål Ballinn.
S08 (b) 0-3 3-6 15-11 6-6 57%
Stab (h) 1-2 13-5 23-9 7-3 61%
Ulf (b) 1-1 3-6 18-14 3-4 55%
LSK (h) 2-0 8-6 17-14 5-4 51%
RBK (b) 2-5 5-9 8-18 6-8 48%
FKH (h) 1-3 6-4 17-12 3-4 65%
Start (b) 1-1 1-3 14-17 1-5 56%
AaFK (b) 1-0 6-3 13-23 5-3 50%
Totalt 9-15 45-42 125-118 36-37
Snitt pr kamp 1,13-1,88 5,63-5,25 15,63-14,75 4,50-4,63 55,4%
Snitt i fjor (30 k) 1,53-1,53 4,63-5,27 13,77-16,47 4,60-5,47 50,6%
Hvis det avgjorde kampene 8 p 12 p 15 p 10 p 19 p

-
Linker:

BA om kampen
BAs livedekning
100 % Fotball om kampen
BTs livedekning
VG om kampen
Dagbladet om kampen
TV2 om kampen
NRK om kampen
Brann.no om kampen

Vist 3421 ganger. Følges av 1 person.
Annonse

Nye bilder