Vinner igjen uten å imponere

Sommeren var kommet, folk benyttet denne dagen
til andre ting enn Stadda, kanskje grillet de i hagen
Og kampstart klokken 20, det er heller ikke bra
Og noen ville heller på konserten til a-ha

For selv om vi er ganske høyt på serietabellen
så gadd man ikke møte opp på Stadda denne kvelden
Men neste gang blir Stadda full, da blir det liv rai-rai
For ellers må de stryke slips og skjorter seist’ne mai

Start har ikke vunnet siden sommeren i fjor
Så sjansen vår for seier burde være ganske stor
Men er det ikke typisk Brann å hjelpe sånne lag?
Nei ingen kunne være trygg på seier denne dag

Men Brann var aller best og fikk poengene fortjent
For Skålevik fant mål og bak holdt Piotr buret rent
I tillegg traff vi stolpen og fikk scoring annullert
Mens Start de skapte lite, de blir sikkert degradert

-

Før denne sesongen hadde Brann aldri – selv ikke på nivå to – klart å holde nullen bakover i mer enn to hjemmekamper fra seriestart. Nå har vi allerede doblet vår egen klubbrekord, for nå har vi altså klart å holde buret rent i alle de fire første hjemmekampene i årets serie! Og holder vi nullen bak også mot nedrykkskandidat Stabæk 16. mai, blir det tangering av vår klubbrekord i antall hjemmekamper på rad (uavhengig av når i sesongen) uten baklengs i eliteserien.

Og fremdeles er det det defensive som er vår redning denne sesongen. For selv ikke på hjemmebane mot håpløse Start – som nå har 24 strake seriekamper uten seier, klarte vi å sprudle offensivt. Start lå dypt og vi selv hadde ikke alltid nok tempo til å overrumple dem. Men for all del; vi dominerte kampen klart, og vi skapte da litt sjanser. Og noe av det vi skapte i tillegg til målet, var store sjanser: Vi hadde stolpeskudd, Start reddet på strek og returen ble satt over fra tre meter, vi fikk et mål annullert for en hårfin offside, og selv om det var Julius’ sambygdinger som hadde presset og sjansene helt på slutten, ville det vært ganske urettferdig om de gule fra Kaptein Sabeltanns hjemby hadde scoret på den store sjansen de fikk på overtid. Bortelaget skapte nemlig så og si ingenting før sluttspurten. Dermed vant vi fortjent 1-0 etter at Steffen Lie Skålevik endelig fikk sin første nettkjenning for året.

De som heller ville sitte i hagen og grille pølser, eller få med seg oppvarmingsbandet til a-ha, gikk ikke glipp av stor underholdning på Stadion. Det var vel det de regnet med. Med stor fare for å gjenta meg selv fra bloggen etter forrige hjemmekamp; poeng er selvsagt viktigst og vi er fremdeles en underdog som har tatt flere poeng enn forventet – først og fremst takket være at Lars Arne Nilsen har fått skikk på forsvaret. Men skal vi fylle tribunene og på sikt bli en reell medaljekandidat (til neste år i hvert fall), må vi med tiden få gjort noe med angrepsspillet.

For det er ikke bare kamptidspunktet, finværet og a-ha-konserten som gjør at det kom under 10000 når vi faktisk er med og kjemper i toppen. Over tid må det gå an å få til et bedre offensivt spill, uten at det går særlig på bekostning av den defensive soliditeten vi har nå. Men det er klart; det er ikke gjort over natten. Jeg har ikke glemt at vi var en nedrykkskandidat for mindre enn to måneder siden, og krever da heller ikke underholdning og gladfotball med en gang. Akkurat nå er jeg takknemlig for den defensive kontrollen vi har – og poengene den har skaffet oss. Men vi får bruke sommerpausen til å utvikle det offensive. Så snart nedrykk er urealistisk, bør vi tørre å slippe oss mer løs og ta litt mer sjanser fremover. Ellers kan det bli glissent og bare oss i underkant av 10000 mest trofaste på tribunene også videre utover sesongen.

-

Situasjonen:

Sytten poeng etter ni kamper. Det er vår beste seriestart siden gullsesongen for ni år siden da vi hadde tre flere poeng – men også hadde spilt en hjemmekamp mer. Joda, poengmessig er vi gode – og langt bedre enn fryktet før seriestart. Vi ligger fremdeles syv poeng foran mitt mange ganger nevnte budsjett til 35 poeng og fornyet kontrakt.

Faktisk har vi før en tredel av sesongen er spilt, tatt så godt som halvparten av poengene som trengs for å redde plassen. Atten poeng på de siste 21 kampene skal holde. Dette laget er for solid defensivt til at jeg tror vi roter oss inn i noen nedrykksstrid. Det vil etter denne runden være minumum ti poeng til nedrykk og åtte til kvalik. Kanskje så mye som henholdsvis tretten og elleve.

Ingen kan gå forbi Brann i løpet av søndagen, så vi er allerede sikret minimum femteplass etter ni runder. Vi vil ligge maksimalt tre poeng bak sølv. Som jeg har sagt før, tror jeg de fire som ligger foran oss blir for tøffe å ta opp kampen med i det lage løp. Til det er vi for dårlige fremover. Men jeg står fortsatt på at det bør være en mulighet for at vi også kan inneha plassen vi har nå, når vi pakker sammen om et halvt år. Skjønt, Viking og Lillestrøm lurer seg kanskje forbi – men slik det har utviklet seg, blir jeg skuffet om vi har andre enn RBK, Odd, MFK, Godset, Viking og LSK foran oss 6. november kl. 1955.

-

Kampen:

- 1. omgang: -

03:45: Bismar Acosta slår langt frem og på sekstenmeteren header Daniel Braaten bakover, men høyt og ufarlig inn til Håkon Opdal.

07:30: Runar Kristiansen slår inn fra venstre til Steffen Lie Skålevik som ikke klarer å komme seg til avslutning med en mann i ryggen. Braaten kommer hjelpende til, men skuddet fra fjorten meter går via en gulkledd og ufarlig til Opdal.

08:40: Kristoffer Ajer tar frispark fra 25 meter. Det går over muren og Piotr Leciejewski er helt nede ved stolpen og gir retur på skuddet som antagelig hadde gått utenfor. Lars Jørgen Salvesen er nede ved dødlinjen og legger inn mot nærmeste stolpe hvor han finner Henrik Robstad. Sistnevnte får ikke skikkelig klem på avslutningen fra tre meter, og Piotr redder.

10:40: Rolf Daniel Vikstøl bommer totalt med et klareringsforsøk og serverer til Steffen Lie Skålevik som trekker inn mot midten. Han skyter fra 21 meter og Opdal må helt ned ved stolpen for å slå den til corner.

15:30 Brann har fått frispark på 17 meter etter et Amin Nouri-raid. Fredrik Haugens skudd blir blokkert av muren.

17:30: Chidiebre Nwakali leker seg litt, men når ikke Lars Jørgen Salvesen med sitt fremspill.

19:30: Espen Børufsen mislykkes med å klarere, Amin Nouri snapper ballen og kommer til innlegg fra høyre. Ved nærmeste stolpe finner han Skålevik som ikke klarer å få avslutningen fra fem meter inn mot mål.

21:55: Nouri med et langt innkast som Kristoffer Barmen stusser videre, men Start får i første omgang klarert. Så kommer Haugen og skyter på direkten fra rett innenfor sekstenmeteren. Skuddet spretter i bakken og går på innsiden av lengste stolpe – og spretter utrolig nok ut, men spretter faktisk ut over dødlinjen på motsatt(!) side av målet!!!

24:20: Nouri plukker opp en retur etter et skuddforsøk fra Barmen og kommer til innlegg fra høyre. Braaten header inn i nærmeste hjørnet fra fem meter, men han avblåses for offside. Ut fra Sumos opptak fra kampen, ser det ut til å være riktig.

33:00: Kristiansen trekker innover og skyter fra skrått hold fem meter utenfor feltet. Det blokkeres.

35:30: Haugen slår et høyt innlegg mot bakerste, Opdal klarer ikke å holde det, Skålevik plukker opp ballen og gir til en feilvendt Barmen som må snu seg før han får skutt. Avslutningsforsøket fra sytten meter blir umiddelbart blokkert.

43:45: Haugen med frispark fra et par meter utenfor høyresiden av sekstenmeteren. Det går mot bakerste hvor Demidov rager høyest nesten ved hjørnet av femmeteren. Headingen går flere meter utenfor lengste stolpe.

45:00 + 0:15: Nwakali med skumle hensikter igjen, men skuddforsøket fra 25 meter blir umiddelbart blokkert.

45:00 + 0:35; gult kort, Start: Kristoffer Ajer for holding i Kristiansens trøye.

45:00 + 1:45: Kristiansen får ballen inne i feltet, men kommer aldri til avslutning før gultrøyene får klarert. Barmen skyter fra over 20 meter, men det klareres igjen.

45:00 + 2:00: Brann får corner, men dommeren blåser for pause.

- 2. omgang: -

50:35: Fra skrått hold rett utenfor straffefeltet skyter Haugen laaangt utenfor.

52:25: Kristiansen skrur en corner innover fra høyre. På femmeteren vinner Demidov på hodet og header mot venstre hjørne. Ajer redder på streken og returen setter Acosta utrolig nok over fra tre meter. Ballen kom nok litt kjapt på ham.

57:35: Haugen legger inn foran mål fra høyre, men Tapio Heikkilä får klarert til corner millimetere før Skålevik når den på femmeteren.

58:10; -> bytte Brann: Azar Karadas inn for Daniel Braaten.

60:13 – 1-0, STEFFEN LIE SKÅLEVIK: Endelig scorer Brann, og endelig scorer Skålevik! Angrepet begynner med en klarering fra Nouri langt ute på høyresiden. Azar vinner en hodeduell på midten og ballen går ut til Haugen som på høyrekanten kommer forbi sin mann og legger inn fem meter fra dødlinjen mot Skålevik som får ballen feilvendt åtte meter fra mål. Han får tid til å snu seg uten at Alexandro De John rekker å komme opp i ham, og skyter fra åtte meters skrått hold. Ballen går inn i lengste hjørne. Angrepet involverte fire mann og tok tolv sekunder.

66:45; gult kort, Start: Chidiebere Nwakali for å løpe 60 meter etter dommeren for å protestere på en corner han ikke fikk.

67:35: Nouri legger inn fra høyre, men rett i klypene på Opdal.

67:45: Acosta klarerer rett i Salvesen, men ballen spretter heldigvis inn til Piotr.

68:15: Nouri legger inn fra høyre mot Karadas som fyrer løs på direkten fra fjorten meter. Opdal redder men mister ballen, men han får tatt den når Skålevik er frempå.

70:20: Det slås fremover mot Skålevik som stormer frem på høyresiden av feltet og får slengt frem en tå på ti meters relativt spiss vinkel. Opdal redder.

72:05; -> bytte Brann: Erik Huseklepp inn for Steffen Lie Skålevik.

72:20; -> bytte Start: Jens Kristian Skogmo inn for Alexandro de John

73:55: Børufsen slår et frispark fra nesten ved sidelinjen helt inn til Piotr.

74:05: Brann kontrer, men alt blir ødelagt av et elendig innlegg fra Mads Hvilsom.

75:00: Robert Sandnes blir forstyrret såpass av Kristiansen at skuddet hans fra 23 meter går laaaaangt utenfor.

77:35; -> bytte Start: Mathias Rasmussen inn for Robert Sandnes.

79:20; -> bytte Start: Lasse Sigurdsen inn for Lars-Jørgen Salvesen.

83:35: Nwakali finter vekk Sivert Heltne Nilsen og skyter over fra 23 meter.

85:00; gult kort Brann: Sivert Heltne Nilsen for å felle Nwakali.

87:20: Piotr klarer ikke å holde et frispark fra Nwakali, men ballen går heldigvis langt vekk. Start vinner ballen tilbake og Jens Kristian Skogmo slår høyt inn i feltet. Fra ti meters skrått hold heades det inn foran mål, men ballen spretter utenfor lengste stolpe før Ajer når frem.

89:20; -> bytte Brann: Kristoffer Larsen inn for Fredrik Haugen.

90:00 + 2:40: Nouri gjør en blunder når han skal klarere et fremspill fra Børufsen og plutselig er Mathias Rasmussen gjennom og avslutter fra et par meter utenfor femmeterhjørnet, men Piotr redder med en beinparade. Returen skyter Ajer fra elleve meter, men Kristiansen redder helt nede ved stolpen. Ballen hadde antagelig gått utenfor uansett.

90:00 + 3:15: Børufsen får snudd seg og skutt fra 17 meter, men det er en markkryper inn til Piotr.

90:00 + 4:00: Kampen er over.

-

Publikum:

9767 er et svakt tilskuertall når vi ligger der vi ligger på tabellen. Men fotballen vi spiller fenger ikke, folk har ikke skikkelig tro på at dette kan bli medaljekamp, lørdag kl 20 er ikke noe godt tidspunkt, været var kanskje for bra (årets første sommerlige helg), a-ha-konserten trakk nok noe ned, og motstanderen var ikke spesielt attraktiv. Ja og så var det jo tross alt selveste “Saltstraumen minutt for minutt” på TV. Noen vil kanskje hevde det er mer actionfylt enn å se Brann minutt for minutt.

Men vi skal ikke bli helt historieløse på tilskuertallene heller. Det var ikke særlig bedre de forrige sesongene vi spilte i eliteserien: Hvis vi holder 16. mai utenfor, hadde vi 2014 (riktignok i en dårligere sesong) følgende tilskuertall frem t.o.m. juli: 11241, 9724, 10012, 9180, 8510, 9610 og 8792. Året før hadde vi i tilsvarende periode (og fremdeles uten 16/5) 12102, 10608, 11445, 10212, 10702, 10257, 10427 og 12678. Og i sistnevnte sesong vant vi som kjent alle hjemmekampene på våren.

Stemningen på tribunene er laber for tiden.

(Fortsetter under bildene)

^ Det var så varmt at det tok fyr. Fotos: Alexander Osdal

^ Kom skal vi danse. Fotos: Alexander Osdal

Brann mot Start innbyrdes i serien:

Branns tall først

Sted Ka S-U-T Målf. Po.
Bergen 32 17-6-9 54-42 57p
Kr.sand 31 7-9-15 34-47 30p
Totalt 63 24-15-24 88-89 87p
  • Lørdagens seier gjorde at vi kom i balanse i antall seire innbyrdes, men vi manglet ett mål på å komme i balanse i antall scoringer.
  • Brann har scoret i de tretten siste seriekampene mot Start. Sist vi ikke scoret mot dem var da vi tapte 0-1 på Stadion i 2006.
  • Brann har scoret i de syv siste hjemmekampene i serien mot Start. Sist vi ikke scoret mot dem på Stadion var i 2006 da vi tapte 0-1.

-

Kuriosa:

  • Brann har aldri tidligere holdt nullen i de fire første hjemmekampene.
  • Sist Brann vant tre hjemmekamper på rad i eliten var i 2013 da vi vant de åtte første hjemmekampene.
  • Sist Brann holdt nullen i fire hjemmekamper på rad i eliten var i 2013 da vi klarte det i fem.

-

Brann etter ni runder siste ti sesonger:

År S-U-T Målf. +/- Po. Hjemmek. Sluttpl.
2007 6-2-1 20-12 +8 20 p 5 hjemmek. 1.pl.
2008 4-2-3 15-16 -1 14 p 5 hjemmek. 8.pl.
2009 2-4-3 13-15 -2 10 p 4 hjemmek. 5.pl.
2010 2-3-4 13-17 -4 9 p 5 hjemmek. 13.pl.
2011 4-1-4 14-15 -1 13 p 4 hjemmek. 4.pl.
2012 3-1-5 17-15 +2 10 p 5 hjemmek. 6.pl.
2013 5-0-4 11-12 -1 15 p 5 hjemmek. 8.pl.
2014 2-2-5 10-17 -7 8 p 4 hjemmek. 14.pl.
2015 (3-5-1) (12-9) (+3) (14 p) 1.divisjon Opprykk
2016 5-2-2 9-7 +2 17 p 4 hjemmek. ?
  • Syv baklengs er det laveste vi har hatt etter ni runder siden vi hadde det samme i 2006.
  • Ni scoringer er det laveste vi har hatt etter ni runder siden vi hadde syv etter ni runder i 2003.

-

Sesongene der vi har klart å holde nullen i minimum de to første hjemmekampene:

1968 (to kamper), 1986 (to kamper på nivå to), 2005 (to kamper) og 2016 (fire kamper)

-

Statistikk fra VG og Opta:

Tallene for 2013 og 2014 er for hele sesongen.

2013 2014 2016
Poeng pr kamp 1,30 0,97 1,89
Scoringer pr kamp 1,53 1,37 1,00
Baklengs pr kamp 1,53 1,80 0,78
Sjanser pr kamp (VG) 4,63 5,60 4,22
Sjanser imot pr kamp (VG) 5,27 5,20 4,00
Avslutninger pr kamp (Opta) 13,77 15,07 10,11
Avslutninger imot pr kamp (Opta) 16,47 13,77 9,56
Avsl. på mål pr kamp (Opta) 4,60 4,57 4,44
Avsl. på mål imot pr kamp (Opta) 5,47 4,77 3,33
Ballinnehav pr kamp (Opta) 50,6 % 50,3 % 47,9 %
Sjanser pr scoring 3,03 4,09 4,22
Avslutninger pr scoring 9,00 11,00 10,11

Tallene viser at poengfangsten har blitt klart bedre selv om vi scorer klart færre mål, skaper færre sjanser og kommer til klart færre avslutninger. Også ballinnehavet har gått ned. På den positive siden har vi en enorm forbedring i antall baklengs, vi får færre sjanser imot og veldig mange færre avslutninger imot.

-

KAMPFAKTA: (kilde: brann.no)

Brann – Start 1-0 (0-0)

1-0: Steffen Lie Skålevik (61.)

9. serierunde Tippeligaen. Brann Stadion. 9767 tilskuere. Dommer: Espen Eskås, Bækkelaget SK. Gult kort: Sivert Heltne Nilsen, Brann. Kristoffer Ajer, Chidiebere Nwakali, Start.

Brann (4-3-3): Piotr Leciejewski – Amin Nouri, Bismar Acosta, Vadim Demidov (k), Ruben Kristiansen – Fredrik Haugen (Kristoffer Larsen fra 90.), Sivert Heltne Nilsen, Kristoffer Barmen – Daniel Braaten (Azar Karadas fra 59.), Steffen Lie Skålevik (Erik Huseklepp fra 73.), Mads Hvilsom.

Start (4-4-2): Håkon Opdal – Alexander De John (Jens Kristian Skogmo fra 73.), Tapio Heikkilä, Rolf Daniel Vikstøl, Henrik Robstad – Espen Børufsen, Gudmundur Kristjansson, Chidiebere Nwakali, Robert Sandnes (Mathias Rasmussen fra 78.) – Kristoffer Ajer, Lars Jørgen Salvesen (Lasse Sigurdsen fra 80.).

-

Kampstatistikk:

Sjanser (VG): 8-3 til Brann
Avslutninger: 15-9 til Brann (Opta), 15-9 til Brann (NTB)
Avslutninger på mål: 5-4 til Brann (Opta), 5-4 til Brann (NTB)
Angrep med avslutninger innenfor 16-meteren: 8-3 til Brann (egne tall)
Ballinnehav: 50 % (Opta)

SPILLERSTATISTIKK:

Tallene for hver kamp indikerer spilte minutter
Fete tall = startet kamp
Tall i parantes = mål scoret i kampen
Gult = gult kort
Rødt = rødt kort

Acos Barm Braa Demi Grøn Hata Haug Horw
Gods b 90 90 61 90 89
Odd h 90 80 71 90 90
Aale b 90 90 90 90
Glim h 90 90 90 75
Ros b 90 11 90 90 90
Vik b 90 90 65 90 25 (1)
Sog h 90 (1) 90 90 64 26 45 (1)
Tro b 90 90 90 90
Star h 90 90 58 90 89
Totalt 810 451 705 694 116 0 683 0
Kamp 9 6 9 8 2 0 9 0
Startet 9 5 9 8 1 0 7 0
Mål 1 0 0 0 0 0 2 0
Gule 1 0 1 1 1 0 0 0
2 gule 0 0 0 0 0 0 0 0
Dir. rød 0 0 0 0 0 0 0 0
Acos Barm Braa Demi Grøn Hata Haug Horw

-

Huse Hvil Joha Kara Kris Lars Leci Nils
Gods b 89 (1) 90 1 90 1 90 90
Odd h 83 90 10 7 90 90 90
Aale b 82 57 72 (1) 8 (1) 90 90 90
Glim h 67 15 90 13 90 90
Ros b 64 26 11 90 90 90
Vik b 17 90 90 90
Sog h 90 11 90 90 90
Tro b 45 70 20 90 45 90 90
Star h 18 90 32 90 1 90 90
Totalt 465 513 97 90 810 60 810 810
Kamp 8 7 3 7 9 4 9 9
Startet 6 6 1 0 9 0 9 9
Mål 1 0 1 1 0 0 0 0
Gule 0 1 1 1 1 0 0 1
2 gule 0 0 0 0 0 0 0 0
Dir. rød 0 0 0 0 0 0 0 0
Huse Hvil Joha Kara Kris Lars Leci Nils

-

Nouri Orlo Pett Roti Skaa Skål Vega Veva
Gods b 90 29 (1)
Odd h 90 19
Aale b 90 33 18
Glim h 90 90 (1) 23 77
Ros b 90 79 79
Vik b 90 90 32 73 58
Sog h 90 79 45
Tro b 90 45 45
Star h 90 72 (1)
Totalt 810 412 0 0 77 265 232 0
Kamp 9 6 0 0 2 6 4 0
Startet 9 5 0 0 1 2 3 0
Mål 0 2 0 0 0 1 0 0
Gule 0 0 0 0 0 1 1 0
2 gule 0 0 0 0 0 0 0 0
Dir. rød 0 0 0 0 0 0 0 0
Nour Orlo Pett Roti Skaa Skål Vega Veva

-

Linker:

BA om kampen
BT om kampen
VG om kampen
Dagbladet om kampen
VGs livedekning
TV2 om kampen
NRK om kampen
Brann.no om kampen
Starts hjemmeside om kampen

Vist 1802 ganger. Følges av 4 personer.

Kommentarer

For at vi med det mannskapet vi har nå, skal klare noe offensivt, må Tvislsom ut og la Larsen få like mange sjanser. Dansken er i ferd med å bli en ny Norling -snill og omgjengeig=fast plass. Det må ikke gå prestise i “prosjekt dansken.”

For nøyaktig et år siden var Brann et middels OBOS-lag. I løpet av dette året har LAN utviklet de samme spillerene til å bli et (poengmessig) topplag i Tippeligaen.
Dersom noen før sesongstart hadde tilbudt meg 17 poeng etter 9 runder, hadde jeg takket JA, uansett underholdningsverdien i det som ville bli servert.

Årets mål (i hvert fall i mine øyner) er og blir å berge plassen. LAN har gjort det eneste riktige, med tanke på den spillerstallen han besitter, nemlig å begynne med å tette igjen bak.
Å bygge et lag tar tid. At noen allerede etter 9 runder(!!) er misfornøyde med angrepsspillet, og begynner å kreve mer underholdende fotball, er omtrent så bergensk som det kan bli.

Jeg ønsker å se feiende angrepsfotball like mye som alle andre, men det vil ta tid. I hvert fall mer enn 9 kamper… I mellomtiden koser jeg meg med å se på tabellen!

Svar til Terje Drabløs:

Ja det kommer vel ganske klart frem av blogginnlegget at vi på lang vei er enige her; angrepsspillet må forbedres på sikt. Men den dagen vi kan si at nedrykk er rimelig usannsynlig, er det på tide å slippe seg mer løs. Så ligger vi godt an til sommeren, må sommerpausen brukes på å fokusere på dette. Jeg tror ikke folk forventer underholdning allerede nå, men det er åpenbart en god del som ikke gidder å gå på Stadion så lenge de ikke blir underholdt på veien til de tre poengene.

Klart en er fornøyd med tabellen! Det er da ikke det dette handler om! Dette er et ønske om å se et angrepspill som fungerer på lik inje med forsvaret. Brann lever av publikum og for at de igjen skal bli å se på staddaen i 15.000’ tall, er det på grunn av at de vil se god underholdning! Det er ikke underholdende å se på en tabell – uansett 5 eller 13 plass.

Svar til Gekke:

Ja det er helt klart viktigst å vinne, men som du sier; de mange tusen som holder seg hjemme ønsker gjerne å bli underholdt de 90 minuttene på veien til tre poeng også. Ellers føler de at de like gjerne kan følge kampen på tekst-tv. Derfor er det viktig at man ikke i sommer slår seg til ro med at “vi vinner jo, så da kan vi fortsette å ha defensivt fokus”, hvis vi ligger på trygg plass under sommerpausen.

Ja,det var lite folk på kampen,men det er fleire faktorer ingen tenker på her.
Mange har lang helg og er bortreist,sein kampstart,konsert på koengen og konfirmasjon er nok forklaringen på at det var lite besøk på staddaen i går.I tillegg til finfin været.
Foreløpig ser det utvilsomt ut til at Hvilsom er ein flopp i Brann,men det såg Pusic også ut som etter omtrent like mange kamper før han scoret sitt første og da løsnet det litt for han.Han fikk rundt 10 mål den sesongen.

Pusic så tross at ut som en måscorer FØR han scoret. Tvilsomt om dansken ser ut som en. Han ser ubehjelpelig ut ved første touch – en situason sitter igjen. Han er alene på høyre -en forsvarer foran ham -med Huse i midten foran åpent mål (om han får ballen). Dansken sentrer ca 20 meter foran – omtrent rett i klypene på keeper. Det var mål rett og slett – om Huse hadde fått en ordentlig pasning. Han hadde så god tid at selv jeg hadde klart det (med 1 times trening…)

Annonse

Nye bilder