Ufattelig surt

Vi stilte opp med sjøltillit, for no va’ Brann i gjenge
Men ha’kkje vunnet to på rad på fremmed gress på lenge
For sist var gullsesongen – det er sørgelig men sant
Og siden har det vært for mye tull og tøys og tant

Men etter et kvarter så ble det Barmen-mål og greier
Vi trodde først at skuddet ville havne der de pleier
For Barmens skudd de lander helst et sted ved Alma Ata,
men denne gangen traff han – og da stilnet det på “Plata”

Så snudde ’Engen kampen, det så ganske skummelt ut
Vi virket ganske skjøre, ’Engen hadde mere sprut.
Men Sivert er lokalkjent – han har vært der borte før
Så han fant frem til målet, slik som kjentmenn gjerne gjør

Det nærmet seg en uavgjort – vi var på overtid
Men ett poeng forsvant, for der var nok en gang Zahid
Forbannet irriterende, så ergerlig og surt
Og de som trodde ett poeng var vårt, ble grundig lurt

-

Du snakker meg om surt tap!

Det begynte så bra på østkantklubbens vestkantstadion. Allerede i det 14. minutt tok vi ledelsen da Kristoffer Barmen fyrte løs fra utenfor sekstenmeteren. Brann dominerte på Ullevål. Men så fikk det formsterke bunnstridlaget utlignet et drøy kvarter senere, og de blåkledde tok over banespillet. Det uvanlig defensivt ruskete Brann-laget fikk da også en til i trynet på omtrent siste spark før pause, da ikke akkurat ballteknisk briljante Piotr Leciejewski sleivet med en klarering og Simen Juklerød (kun på Østlandet man kan hete noe sånt) fikk plassert ballen i krysset fra utenfor sekstenmeteren.

Da så det virkelig dystert ut. VIF hadde snudd kampen (eller “mætsj’n” som de sier på de kanter selv om de er fra like ved Kampen), de var i dytten og fikk ledermålet på et meget ubeleilig tidspunkt. Det hadde f.eks. vært mer beleilig om de scoret etter dommeren hadde blåst og pekt mot garderobene.

Likevel skulle vi reise oss og utligne ved ex-VIF-spiller Sivert Heltne Nilsen ti minutter etter pause. Den trodde jeg ikke ville komme, for da hadde vi vært svake en stund. Vill ekstase blant oss over 1000 i Brann-svingen.

Senere hadde begge lag sine sjanser til å vinne, og mot slutten hadde Brann flere. Fredrik Haugen irriterer seg nok en stund over sine to store brente sjanser. Vi andre irriterer oss i hvert fall. Og halvannet minutt på overtid – og akkurat da vi trodde vi i det minste ville redde det ene poenget som så ut til å henge i en tynn tråd da VIF ledet, fikk VIF en frisparksituasjon på vår halvdel. De blå slo inn i feltet, en bak meg kommenterte “eg blir forbanna hvis de scorer no”. Så gikk det omtrent tre sekunder…. og så gjorde de akkurat det: Vi mislyktes nemlig med våre klareringsforsøk, ballen spratt feil vei, og plutselig var Ghayas Zahid der og kunne sette inn sitt andre for dagen. Helt utrolig bittert!

Dermed ble det 3-2 til laget fra landsdelen der de er fryktelig glade i ordet “brød”: “BRØDskive” i stedet for bare “skive”, “skoleBRØD” i stedet for “skolebolle”, og “pølse i BRØD” i stedet for bare “hot-dog”. Ikke det at dette var særlig saklig å komme drassende med – det skal jeg ha, men noen må bare slå i bordet og si i fra om at den slags ordbruk ikke er greit. Men jeg må kanskje være litt forsiktig med kritikken, for vi har jo en del fremmed-dialektiske som fornuftig nok holder med Brann.

Et utrolig surt tap dette. To mål imot på overtid – ett i hver omgang. Men når vi kommer til hektene igjen og har fått det hele litt på avstand – jeg sitter i skrivende stund tross alt hele femten meter fra Ullevål, så må vi nok innrømme at vi har hatt en del marginer vår vei tidligere i sesongen. Denne gangen var det vi som tapte en jevn kamp og med få minutter igjen.

At vi taper en bortekamp er ikke noe nytt. Vi har f.eks ikke vunnet to bortekamper på rad i eliteserien siden 2007 – og klarte det altså ikke denne gangen heller. Det som imidlertid var ganske urovekkende, var at vi virket mer rotete defensivt enn tidligere. Det var rett og slett “gode” gamle Brann, slik vi har kjent dem i åresvis. Eller “et gufs fra fortiden”, som det heter. Og hvem liker vel gufs? Ikke vi i hvert fall.

Dette forsvarsrotet har vi neppe råd til når RBK kommer som ubehagelige gjester til helgen. For de vet å forsyne seg av matfatet. Spesielt Christian Gytkjær er en sånn som gjerne forsyner seg flere ganger. Da må låsen inn til spiskammeret funke bedre enn den gjorde mot VIF.

Opptellingen av antall avslutninger innenfor sekstenmeteren viste for øvrig 9-6 til Brann.

NB! Det har i det siste pleid å være målrikt i kampene mellom Brann og VIF; fem mål i begge årets kamper, hhv fem og seks mål i 2014-kampene, og hhv fire og syv mål i 2013-kampene.

Publikum: Under 10000 på “hatoppgjør” er ikke veldig imponerende, men for den del imponerer heller ikke våre egne tilskuertall for tiden. Klanen har virkelig krympet de siste årene. De er sikkert under halvparten av hva de var for en tid tilbake. På lørdag var de som vanlig mot oss opptatt av å synge om Lommemannen.

Vi selv var 1031 på bortefeltet, i følge arrangøren. Bra trøkk fra oss, men først og fremst i første omgang. Før pause var det kanskje den beste stemningen vi har skapt på Ullevål på flere år. Stemningsmessig syns jeg det har tatt seg veldig opp i det siste; både i bortekampene mot Odd og VIF, samt hjemmekampen mot Godset.

Det ble brukt en del megafon, noe jeg ikke er overbegeistret for. Jeg mener det er litt “juks”. Det er et kunstig hjelpemiddel, og etter min smak skal fotballsupportere være mest mulig a capella. Men når vi var så mange som vi var på Ullevål, de potensielt syngende stod ganske spredt, og det var litt sjenerende lyd fra motstanderfansen som gjorde at det kunne være vanskelig å høre enkeltpersoner som forsøkte å starte sang hos oss selv, så kan jeg se poenget med forsterket lyd på de to-tre første ordene for å spre sangen raskest mulig. Heldigvis – for vår egen æres skyld – ble det også startet en god del sanger uten teknisk hjelp.

-

Branns vei til sølv:

(Dette avsnittet er oppdatert etter søndagens kamper)

Vi beholder tredjeplassen etter denne runden. Det var et par heldige resultater for vår del på søndagen. Godsets og Odds uavgjortresultater gjør at vi ikke trenger å gjøre store endringer i sølvbudsjettet. For Branns del må det budsjetterte poenget mot VIF erstattes med en uavgjort i Sogndal. Godset kan nå tillate seg å ta to poeng mer enn jeg hadde budsjettert med etter forrige runde, uten at de passerer oss på sluttabellen.

Jeg har tatt utgangspunkt i at Godset og Odd blir våre argeste rivaler. Dette er budsjettet til sølv:

nå: Brann 36p Gods 34p Odd 38p
ru. mot po. mot po. mot po.
21 RBK h 0 S08 b 1 MFK b 1
22 FKH b 1 MFK h 1 VIF h 3
23 Vik h 3 VIF b 1 LSK b 0
24 B/G b 1 AaFK b 3 Stab h 3
25 TIL h 3 Odd h 1 Gods b 1
26 SIL b 1 B/G b 3 AaFK b 1
27 LSK h 3 Vik h 3 FKH h 3
28 MFK h 1 SIL b 3 RBK b 0
29 Start b 3 RBK h 3 SIL h 3
30 S08 h 3 FKH b 1 TIL b 1
Fra nå: 19p Fra nå: 20p Fra nå: 16p
Totalt: 55p Totalt: 54p Totalt: 54p

(Fortsetter under bildene)

^ 1031 Brann-supportere på Ullevål. Fotos: Alexander Osdal

^ …og vi hadde ingenting å juble for etter kampslutt, selv om personen med hevede armer kan oppfattes slik. Foto: Alexander Osdal

Hendelsene:

- 1. omgang: -

07:10: Deyver Vega bryter inne på VIFs halvdel, Jakob Orlov får ballen inne i feltet, men han får ikke avsluttet før VIFs Simon Andreas Larsen rydder opp.

10:00: Daniel Braaten legger inn mot nærmeste hvor Orlov avslutter fra fire meter nesten død vinkel. Keeper redder.

11:50: Vadim Demidov rydder opp når Vajebah Sakor nesten får avsluttet inne i feltet.

13:17 – 0-1, KRISTOFFER BARMEN Kristiansen kaster inn, Robert Lundström klarer ikke å klarere skikkelig. Ballen går til Orlov som header til Barmen. Sistnevnte demper og skyter fra atten meter og nede i venstre hjørne. 1-0 til Brann! Lekkert!

Angrepet tok seks sekunder fra Kristiansens kast.

19:30: Farlig frispark inn i feltet som Demidov header rett opp i luften, og heldigvis får Piotr fanget nedfallsfrukten.

22:25: Lundström legger inn fra vår venstreside og på syv meter header Sakor over og til siden.

30:25- 1-1, GHAYAS ZAHID: Mohammed Abdellaoue sender ut til Zahid som får veldig god plass på vår høyreside.
Acosta klarer ikke å hindre ham i å avslutte fra ti-tolv meters skrått hold. Ballen triller inn under Piotr og i lengste hjørne.

31:50: Småfarlig inne i Branns felt, men vi får klarert.

33:00: VIF hadde tatt over etter scoringen.

35:20: Lundström lurer av Kristiansen på vår venstreside og slår inn foran mål. Moa header over fra seks meter.

37:00: Braaten får en mulighet, slår tunnel på Simon Andreas Larsen, men ballen går helt inn til keeper.

40:00: Vega gjør et godt forarbeid og slår mot Braaten på bakerste. Sistnevnte header ut i feltet, men VIF får klarert til corner.

40:40: Vega slår corneren og Acosta kommer til heading fra åtte meter, men det klareres umiddelbart.

41:25: Vega slår inn fra høyre og er nære på å nå Barmen på syv meters hold. VIF får klarert.

41:40: Vega beveger seg inn i feltet og skyter fra tretten meter. Rett på keeper.

44:05: Vega skyter over og utenfor fra tretten-fjorten meters skrått hold.

45:00 + 0:42 – 2-1, SIMEN JUKLERØD: Det slås langt frem mot Abdellaoue, Piotr kommer ut og gjør en dårlig klarering. Abdellaoue får fanget opp ballen igjen ute på siden og sentrer på tvers til Juklerød som får all verdens tid til å dempe og lade til skudd fra 19 meter. Det går via stolpen og helt oppe i krysset

45:00 + 1:20: Pause.

- 2. omgang: -

45:00; -> bytte Brann: Fredrik Haugen inn for Kristoffer Barmen

46:50: Vega med en avslutning fra ti meters skrått hold, men den blokkeres til corner.

48:15; gult kort, Brann: Deyver Vega som må stå over mot RBK. Han fikk det for en takling på Zahid.

53:05: Juklerød kommer seg til skudd fra hjørnet av sekstenmeteren, men Piotr redder.

54:54 – 2-2, SIVERT HELTNE NILSEN: Brann har corner, en del rot i feltet, Acosta mislykkes med et avslutningsforsøk fra tretten meter, men VIF får aldri klarert. Til slutt får Heltne Nilsen ballen fra Demidov og alene på syv meter setter han den på direkten under keeper til 2-2.

58:45; -> bytte VIF: Daniel Fredheim Holm inn for Simen Juklerød

61:25: Zahid skyter fra over 20 meters skrått hold, men enkelt for Piotr.

62:45; -> bytte Brann: Steffen Lie Skålevik inn for Daniel Braaten som har skadet seg.

63:55: Heltne Nilsen header over fra syv meter på et frispark som slås inn i feltet.

65:40: Zahid skyter fra 23 meter og via Haugen og til corner.

66:20: Corner fra VIF, Simon Andreas Larsen vinner hodeduellen på femmeteren mot Demidov. Steffen Lie Skålevik redder på streken med hodet.

68:00: Kristiansen med et farlig tilbakespill, men Piotr er heldigvis våken.

69:30: Lindkvist legger inn til Sakor som avslutter fra åtte meter, men Heltne Nilsen får klarert til corner.

70:30; gult kort, Brann: Bismar Acosta for en takling på Zahid.

71:05: Haugen kommer alene med to VIF-spillere, han kommer seg løs, men i stedet for å gå litt lenger, skyter han fra 23 meter. Det blir for enkelt for keeper.

72:55; gult kort, VIF: Christian Grindheim for en takling på Vega.

73:15; -> bytte VIF: Magnus Lekven inn for Vajebah Sakor

77:40: Haugen med et frispark som slås helt inn til keeper.

79:45; -> bytte Brann: Azar Karadas inn for Jakob Orlov

80:00; -> bytte VIF: Henrik Kjelsrud Johansen inn for Mohammed Abdellaoue

81:00; gult kort, VIF: Daniel Fredheim Holm for en takling på Kristiansen.

81:30: Enda et frispark slås inn i feltet, og Acosta er nære på å nå frem. Antagelig ble vi snytt for corner.

83:10: Vega skyter laaangt utenfor fra mer enn 25 meter. Forferdelig skudd.

85:00: Piotr er våken når Kjelsrud Johansen løper alene i bakrom.

87:15: Det slås frem mot Skålevik som demper ballen inne i feltet og gir over på motsatt til Haugen. Men fra åtte meter skyter han ned i bakken og ballen spretter over målet.

88:20: Karadas må ut for behandling av et kutt. Så kommer han inn igjen, men må gå ut igjen for å få turban. Også Kjetil Wæhler må ut for behandling.

90:00 + 0:05: Haugen slår et av sine gode frispark inn i feltet og Vega skyter på direkten fra tretten meter. Keeper redder.

90:00 + 1:22 – 3-2, GHAYAS ZAHID: Det slås høyt inn og Kjelsrud Johansen header videre inn i feltet. Der blir det mye rot og vi får ikke klarert. Fredheim Holm får til slutt flakset ballen til Zahid via Acosta. Acosta klarer ikke å hindre Zahid i å avslutte i lengste hjørne fra ti meters skrått hold.

Ufattelig surt!

90:00 + 5:25: Kampen er over.

-

Kuriosa:

 • Brann hadde før lørdag tre strake seire. Sist Brann vant fire på rad i eliteserien var høsten 2007 da vi vant fem på rad. Vi klarte det altså ikke denne gangen heller.
 • Brann hadde før lørdag fem strake seriekamper uten tap.
 • Sist Brann vant to bortekamper på rad i eliteserien var høsten 2007 da vi slo FFK 4-0 før vi slo LSK 5-1. Vi klarte det altså ikke denne gangen heller.
 • Brann har scoret i seks strake seriekamper. Sist vi ikke scoret var da vi tapte 0-1 i Sarpsborg 3. juli. Sist vi scoret i seks strake eliteseriekamper var våren 2014 da vi scoret i elleve på rad.
 • Brann har scoret i tre bortekamper på rad. Sist vi scoret i tre strake bortekamper i eliten, var i de to siste i 2014 og de to første da vi var tilbake i 2016. I en og samme sesong scoret vi i elleve strake bortekamper i 2014.
 • Brann har sluppet inn mål i syv strake bortekamper i serien. Sist vi holdt nullen borte var da vi slo Viking 1-0 20. april. Sist vi slapp inn mål i syv strake bortekamper i eliten var i de syv siste i 2014 og de tre første da vi var tilbake i eliten i år.
 • Dette var vårt første overtidstap siden LSK snudde 2-3 til 4-3 over oss 1. august i forfjor. Vi hadde imidlertid et poengtap på overtid borte mot FFK i fjorårets første runde.
 • Forrige gang vi tapte en seriekamp der vi ledet, var i fjorårets siste runde mot Hødd.
 • 17 baklengs er det minste vi har hatt etter 20 runder siden 1974 da vi også hadde 17.
 • 36 poeng er det meste vi har hatt etter 20 runder siden 2007 da vi hadde 42.
  Dette var første gang siden bortekampen mot MFK 20. mai at Brann slapp inn mer enn ett mål. I mellomtiden spilte vi syv seriekamper med null eller en baklengs. Videre var det første gang siden RBK-kampen 16. april at vi slapp inn tre mål.

-

Brann mot VIF innbyrdes i serien:

Branns tall først

Sted Ka S-U-T Målf. Po.
Bergen 42 20-9-13 73-51 _69p
Oslo 42 13-10-19 66-79 _49p
Totalt 84 33-19-32 139-130 118p
 • Brann er uten seier på de fire siste bortekampene mot VIF i serien (0-2-1). Forrige seier kom i 2011 da vi vant 2-0.
 • Brann har scoret i de ti siste seriekampene mot VIF. Sist vi ikke scoret mot dem, var da vi tapte 0-1 i Oslo i 2010.
 • Brann har sluppet inn mål i de ni siste seriekampene mot VIF. Sist vi holdt nullen mot dem var da vi vant 2-0 i Oslo i 2011.

-

KAMPFAKTA: (kilde: brann.no)

Vålerenga – Brann 3-2 (2-1)

0-1: Kristoffer Barmen (14.)
1-1: Ghayas Zahid (31.)
2-1: Simen Juklerød (45.)
2-2: Sivert Heltne Nilsen (55.)
3-2: Ghayas Zahid (90.)

20. serierunde Tippeligaen. Ullevaal Stadion. 9.866 tilskuere. Dommer: Svein Oddvar Moen, SK Haugar. Gult kort: Christian Grindheim, Daniel Fredheim Holm, Vålerenga og Deyver Vega, Bismar Acosta, Brann.

Vålerenga (4-4-2): Marcus Sandberg – Robert Lundstrøm, Kjetil Wæhler, Simon Andreas Larsen, Rasmus Lindkvist – Simen Juklerød (Daniel Fredheim Holm fra 59.), Christian Grindheim (k), Sander Berge, Vajebah Sakor (Magnus Lekven fra 74.) – Ghayas Zahid, Moa Abdellaoue (Henrik Kjelsrud Johansen fra 80.).

Brann (4-3-3): Piotr Leciejewski – Amin Nouri, Vadim Demidov (k), Bismar Acosta, Ruben Kristiansen – Kasper Skaanes, Sivert Heltne Nilsen, Kristoffer Barmen (Fredrik Haugen fra 46.) – Deyver Vega, Jakob Orlov (Azar Karadas fra 80.), Daniel Braaten (Steffen Lie Skålevik 63.).

Kampstatistikk:

Sjanser: 7-7 (VG)
Avslutninger: 13-11 til Brann (VG), 9-7 til VIF (NTB)
Avslutninger på mål: 6-5 til Brann (VG), 5-4 til Brann (NTB)
Ballinnehav: 52 % til Brann (VG)
Antall avslutninger innenfor 16-meteren: 9-6 til Brann (mine egne tall). 4-3 til Brann i 1.omgang, 5-3 til Brann i 2. omgang.

-

Spillerstatistikk:

Tallene for hver kamp indikerer minutter spilt.
Tall i parantes er scoringer.
Gule tall betyr gult kort.
Røde tall betyr rødt kort.

Acos Barm Braa Demi Grøn Hata Haug Horw
Gods b 90 90 61 90 89
Odd h 90 80 71 90 90
Aale b 90 90 90 90
Glim h 90 90 90 75
Ros b 90 11 90 90 90
Vik b 90 90 65 90 25 (1)
Sog h 90 (1) 90 90 64 26 45 (1)
Tro b 90 90 90 90
Star h 90 90 58 90 89
Lille b 90 90 90 90 85
Stab h 87 90 90 90 90
Mol b 90 90 90 90 90
Hau h 90 90 90 90 45
S08 b 90 90 90
VIF b 90 90 (1) 77 90
Stab b 90 90 57 90 90 14
Aale h 90 (1) 90 90 65 25 90
Odd b 90 82 90 90 (1) 90 (2)
Gods h 90 90 90 90 70
VIF b 90 45 (1) 62 90 45
Totalt 1440 1385 1531 1479 591 90 1302 90
Kamp 16 17 19 17 8 1 18 1
Startet 16 16 19 17 6 1 14 1
Mål 2 2 0 1 0 0 4 0
Gule 3 1 2 3 2 0 3 0
2 gule 0 0 0 0 0 0 0 0
Dir. rød 0 0 0 0 0 0 0 0
Acos Barm Braa Demi Grøn Hata Haug Horw
-
Huse Hvil Joha Kara Kris Lars Leci Nils
Gods b 89 (1) 90 1 90 1 90 90
Odd h 83 90 10 7 90 90 90
Aale b 82 57 72 (1) 8 (1) 90 90 90
Glim h 67 15 90 13 90 90
Ros b 64 26 11 90 90 90
Vik b 17 90 90 90
Sog h 90 11 90 90 90
Tro b 45 70 20 90 45 90 90
Star h 18 90 32 90 1 90 90
Lille b 28 62 21 90 5 90 90
Stab h 68 16 3 90 90 90 (1)
Mol b 14 27 63 10 90 90
Hau h 45 9 90 90 90
S08 b 16 11 11 90 90 90
VIF h 22 (1) 13 90 90 90
Stab b 33 33 (1) 90 90
Aale h 45 (1) 16 (2) 90 90 90 (1)
Odd b 27 90 90 90
Gods h 21 20 13 90 90
VIF b 11 90 90 90 (1)
Totalt 784 618 207 214 1710 65 1710 1710
Kamp 18 10 8 15 19 5 19 19
Startet 8 7 2 0 19 0 19 19
Mål 3 0 1 4 0 0 0 3
Gule 0 1 2 1 2 0 1 3
2 gule 0 0 0 0 0 0 0 0
Dir. rød 0 0 0 0 0 0 0 0
Huse Hvil Joha Kara Kris Lars Leci Nils

-

Nouri Orlo Pett Roti Skaa Skål Vega Veva
Gods b 90 29 (1)
Odd h 90 19
Aale b 90 33 18
Glim h 90 90 (1) 23 77
Ros b 90 79 79
Vik b 90 90 32 73 58
Sog h 90 79 45
Tro b 90 45 45
Star h 90 72 (1)
Lille b 90 69
Stab h 90 74 22
Mol b 90 80 76
Hau h 90 81 45 45 (1)
S08 b 90 79 79 74 90
VIF b 90 62 90 28 (1) 68
Stab b 90 57 90 76
Aale h 90 74 45
Odd b 90 67 8 23 63
Gods h 90 77 90 69 (1)
VIF b 90 79 90 28 90
Totalt 1800 1142 0 0 645 554 733 0
Kamp 20 16 0 0 10 13 11 0
Startet 20 15 0 0 7 4 10 0
Mål 0 2 0 0 0 3 1 0
Gule 1 0 0 0 1 2 3 0
2 gule 0 0 0 0 0 0 0 0
Dir. rød 0 0 0 0 0 0 0 0
Nour Orlo Pett Roti Skaa Skål Vega Veva

-

-

Linker:

BA om kampen
BT om kampen
VG om kampen
VGs livedekning
Dagbladet om kampen
TV2 om kampen
NRK om kampen
Brann.no om kampen

Vist 2110 ganger. Følges av 3 personer.

Kommentarer

Surt tap, men et jevnt oppgjør som kunne bikket begge veier.
Kjekt å se at Brann tør å prøve på eget spill også i vanskelige bortekamper. Overraskende nok, hadde bortelaget 52% ballinnehav, i hvert fall i følge “VG live”. Dette kan også være grunnen til det unormalt rufsete forsvarsspillet vi fikk se. Mange brudd i mot er vel ikke det dette forsvaret liker best…
Leiciejewski må helt klart ta 2-1 målet på sin kappe. Jeg mener også at han solgte seg da han ruset ut på 1-1. Det hadde blitt vanskelig for en presset Zahid å score der, om keeper hadde blitt stående i målet.
Uansett, før Brann gikk inn i fem kamps-perioden fra Odd til Haugesund, tenkte jeg at alt bedre enn 3 poeng ville vært godkjent. Med 6 poeng på de tre første av disse fem kampene må vi være fornøyde. Det skader jo heller ikke at både Odds og Godset nettopp har avgitt poeng.

Begynner nesten å bli litt optimistisk med tanke på sølvplanen din. Spesielt siden du har vært såpass edruelig og bare budsjettert med 0 poeng hjemme mot rbk og ett poeng i haugesund. Noe mer enn dette blir altså en bonus. Resten av programmet virker heller ikke å være i overkant optimistisk. Så jeg begynner så smått å få litt troen på at dette kan ende med medaljer. Var ikke det jeg hadde sett for meg før sesongen. Minnes vel at jeg tippet de på en ganske kjedelig 8 plass, og får ikke håpe at jeg nå jinxer på de en formsvikt som gjør at vi ender der nede…

Annonse

Nye bilder