Enda et surt bortetap

Det startet bra da Barmen headet Haugens corner inn
Og etterpå kom Skålevik med fjerde goalen sin
Vi ledet og vi jublet, for vi ledet to mot null
Men etterpå så ble det mest elendighet og tull

For Haugesund fikk straffemål, og så kom neste flause:
Ja 2-2 – det var bare rot, og siste spark før pause
I andre ble vi presset til vi måtte melde pass
For ni minutt før slutt så gikk poenghåpet i dass

Nei dette her var flaut og trist – og kanskje og fortjent
Og fem fikk karantene – dette endte ikke pent
Og flere har jo skade – kan vi stille elleve mann?
Må Vibeke og Soltvedt inn og vise hva de kan?

-

Vi er inne i en kjip periode. Ting går ikke helt vår vei lenger. Mot VIF ledet vi, men fikk blant annet overtidsmål imot både i første og andre omgang – og tapte på bittert vis. Mot RBK var det litt blandede følelser for uavgjort: Jeg var for såvidt fornøyd med ett poeng, både fordi det var den suverene serielederen vi spilte mot – og fordi vi ut fra spillet fort kunne tapt. Likevel var jeg samtidig litt skuffet over at det bare ble ett poeng, siden vi tross alt ledet tre firedeler av kampen – og RBK ikke skapte flere store sjanser enn at vi kunne holdt nullen og halt seieren i land.

Og så kom denne da… Tap etter å ha ledet med to mål – og tre baklengs til tross for at heller ikke FKH kom til så veldig mange store sjanser. Men FKH hadde trøkket i store deler av kampen. I en del av andre omgang hang vi i tauene, som det av en eller annen grunn heter.

Det er bekymringsverdig hvordan målene har begynt å renne inn på bortebane i det siste. Både mot VIF og mot FKH gikk det dårlig bakover. Og tidligere så defensivt gode Brann, har nå plutselig sluppet inn seks mål på to utenbys kamper. Det er også grunn til uro at vi har tatt totalt ett poeng på tre kamper som vi alle har ledet, og der vi i alle har mistet poeng de siste 22 minuttene.

Vi manglet riktignok både Deyver Vega, Daniel Braaten, Bismar Acosta, Gilli Rolantsson og Piotr Leciejewski. Men selv det tatt i betraktning, var ikke dette bra. For vi stilte ikke akkurat med noe uerfarent juniorlag heller. Er flyten i ferd med å smuldre vekk nå? Er virkeligheten og den harde realiteten om dagens Brann-lag i ferd med å innhente oss etter at mye gikk vår vei i vår?

Mindre bekymret blir man ikke av det faktum at hele fem mann må stå over med karantene mot Viking. For kortene haglet mot oss i Haugesund hvor seks av de brukte spillerne stod i karantenefare – og fem av dem fikk gult kort… Jonas Grønner var den eneste av dem som stod i fare for å måtte stå over Viking, som klarte å unngå å havne i dommerens bok. Ellers fikk de gult kort alle som var i faresonen; Vadim Demidov, Ruben Kristiansen, Steffen Lie Skålevik, Sivert Heltne Nilsen og Kristoffer Barmen – men ingen som ikke ville få karantene fikk kort… Noen av kortene kom etter unødvendige forseelser, andre etter unødvendige dommeravgjørelser. Med tanke på alle skadene vi har for øyeblikket, skal vi prise oss lykkelige over at det er to uker til neste seriekamp. Den landslagspausen kom beleilig!

Det begynte jo lovende da Kristoffer Barmen headet inn 1-0 i det 28. minutt, og drøyt halvannet minutt senere satte Steffen Lie Skålevik inn 2-0 bak det som for anledningen kunne se ut som fjortistvillingene Marcus & Martinus sin ukjente og forvokste trillingbror, Per Kristian Bråtveit. Da var det fantastisk å være en av de ca 1000 bergenserne på det smekkfulle bortefeltet, for stemningen der var meget bra. Trøkket vi lagde på bortetribunen i første omgang var noe av det beste vi har gjort siden gullsesongen.

Så raknet det. Først laget Sivert Heltne Nilsen et straffe som Haris Hajradinovic satte inn. På overtid før pause fikk vi vårt tredje overtidsmål imot på tre borteomganger da Alex Horwath fomlet og ikke klarte å holde ballen. Vi fikk først ryddet vekk, men noen Brann-spillere virket mer opptatt av å klage til dommeren enn å følge med da ballen kom inn igjen i feltet. Der var i hvert fall William Ekong og satte inn utligningen på omgangens siste spark – akkurat som 1-2-målet i Oslo. 2-0 var blitt rotet vekk.

I andre omgang gikk alt imot oss, og kanskje ble vi også snytt for straffe da Jakob Orlov gikk i bakken på sekstenmeterstreken ti minutter etter pause. Og Kristoffer Barmen hadde en stor mulighet alene med keeper, men han lobbet utenfor.

Men jeg hadde likevel en følelse av at det bare var et tidsspørsmål før 3-2 kom til de blåkledde, for FKH var i dytten og hadde det psykologiske overtaket etter opphentingen. Men akkurat da vi trodde det kanskje var en mulighet for at vi i det minste kunne redde det ene poenget, så skjøt Kristoffer Haraldseid et frispark fra langt hold. Og konstant tyggistyggende Alex Horwath, klarte å la det skuddet gå inn. Dermed kunne seriens mest plagsomt støyende og taletrengte speaker nok en gang gryle ut sin eufori i 130 desibel. Synd ikke alle speakere forstår at de ikke selv skal være kampens midtpunkt – og at man slett ikke trenger å skrike når man har mikrofon.

Kampen ebbet ut, og det endte dermed 3-2 til Haugesund. Umiddelbart etterpå følte jeg at vi hadde spilt elendig. Det var nok sikkert litt farget av skuffelsen, at vår beste periode var den første halvtimen (og altså en stund siden da) og at jeg fra vår posisjon lavt nede på motsatt side av der FKH angrep i andre omgang fikk inntrykk av at de var i nærheten av mål hver gang de var midtveis inne på Branns halvdel. Men etter å ha sett kampen om igjen på Sumo, var jeg litt mer positivt innstilt til innsatsen. For FKH skapte jo ikke så mange virkelig store sjanser, og faktisk hadde vi seks avslutninger fra innenfor sekstenmeteren – mot FKHs fire.

Men å tape etter å ha ledet 3-2, er uansett utilgivelig og svakt. Straffesparket var unødvendig å lage, 2-2 hadde neppe kommet med en bedre keeper og mindre fokus på å rope til dommeren da det andre innlegget kom, og 3-2 er et lykketreff Kristoffer Haraldseid neppe vil score på om han så forsøker tyve ganger til. Samtidig kunne en annen dommer kanskje blåst straffe på situasjonen med Jakob Orlov.

Publikum: Som vanlig stort for haugesunderne å få besøk av storebror Brann fra den store byen. Maakebergets par hundre hadde ingen sjans mot oss 1000 tilreisende bak det ene målet. Stemningen var meget bra hos oss i første omgang. Da var trøkket til tider fantastisk på bortetribunen som for øvrig er glimrende: Den har ståplasser, den er intim, og den har tak rett over – noe som hjelper til et bra lydnivå. Hadde det bare blitt en fest i andre omgang også…

NB! Dette var første gang siden 15. september 2013 at Brann tapte en seriekamp der vi ledet med to mål. Den gang tapte vi 4-3 for VIF, selv om vi ledet 3-1. Tomålsscorer for VIF den gang? Torgeir Børven som lørdag gjorde sin Brann-debut og hadde målgivende.

-

Slik tar vi sølv:

Da fikk vi ett poeng mindre enn budsjettert – og FKH dermed to poeng mer enn de skulle hatt. Så da må det gjøres noen justeringer i planen for sølv.

Lørdagens motstander passerte oss på tabellen, og vi vil ligge på fjerdeplass også når alle kampene i denne runden er ferdigspilt. For øvrig kan jeg si at uansett hvor mye vi har “overprestert” i forhold til forventningene før denne sesongen; FKH skal vi ikke ha foran oss i år igjen. (Vi har ikke endt foran dem siden 2012!) Klubber som synes det største i verden er å være bedre enn oss fra storbyen, skal selvsagt ikke få den gleden. Ingen skal kødde med oss og vår posisjon i våre nærområder!

For øvrig er det god grunn til å se opp for Molde som etter en elendig periode med ett poeng på seks kamper, plutselig har fire strake seire.

Budsjettet under er “levende” og tilpasses resultatene etter hvert som de kommer – men hele tiden slik at vi kommer ett poeng foran de andre.

(Oppdatert etter søndagens kamper)

nå: Brann 37p Gods 34p Odd 38p FKH 38 p
ru. mot po. mot po. mot po. mot po.
23 Vik h 3 VIF b 3 LSK b 1 MFK b 1
24 B/G b 1 AaFK b 3 Stab h 3 VIF h 3
25 TIL h 3 Odd h 1 Gods b 1 Start b 3
26 SIL b 1 B/G b 3 AaFK b 3 S08 h 3
27 LSK h 3 Vik h 3 FKH h 1 Odd b 1
28 MFK h 1 SIL b 3 RBK b 1 B/G h 3
29 Start b 3 RBK h 3 SIL h 3 AaFK b 1
30 S08 h 3 FKH b 1 TIL b 3 Gods h 1
Fra nå: 18p Fra nå: 20p Fra nå: 16p Fra nå: 16p
Totalt: 55p Totalt: 54p Totalt: 54p Totalt: 54p

-

nå: S08 36p MFK 37p
ru. mot po. mot po.
23 B/G h 3 FKH h 1
24 SIL b 3 Viking b 1
25 Viking h 3 RBK h 1
26 FKH b 0 TIL b 3
27 RBK h 3 SIL h 3
28 Stab b 3 Brann b 1
29 TIL h 3 Stab h 3
30 Brann b 0 LSK b 3
Fra nå: 18 Fra nå: 16
Totalt: 54p Totalt: 53p

-

Branns ubeseirede rekke i Rogaland før FKH-kampen:

Før lørdagens tap i Haugesund hadde ikke Brann tapt en obligatorisk kamp i Rogaland siden 3. november 2013 da vi tapte 1-3 for Sandnes Ulf. I mellomtiden ble det fem seire og tre uavgjorte – hvorav en av de uavgjorte ble til seier på straffer. Altså åtte strake serie- og cupkamper i Rogaland uten tap, før den fine statistikken ble ødelagt nå.

(Fortsetter under bildene)

^ Fantastisk stemning fra rundt 1000 Brann-supportere. Her fra rundt innmarsj. Fotos: Alexander Osdal

^ …og så det tradisjonelle deppebildet fra kampslutt. Foto: Alexander Osdal

-

Hendelsene:

- 1. omgang: -

03:20: Alexander Stølås skyter fra noen meter utenfor sekstenmeterhjørnet, men rett på Alex Horwath.

05:50: Fredrik Haugen kommer seg til innlegg fra høyre, og Kristoffer Barmen header fra åtte meter. Per Kristian Bråtveit redder headingen som antagelig hadde gått utenfor uansett.

09:10: Horwath må bokse vekk en corner.

10:40: Haugen slår inn i feltet mot Jakob Orlov som legger igjen til Steffen Lie Skålevik, men det blåses for offside på Torgeir Børven. Noe som i så tilfelle var med to millimeters margin.

16:00: Horwath bokser vekk et innlegg, returen tar Kristoffer Haraldseid på volley fra en meter utenfor feltet. Skuddet går langt til side for mål.

18:50: Haugen med frispark fra 19,5 meter. Det går rett i muren.

27:13 – 0-1, KRISTOFFER BARMEN: Haugen slår en corner fra høyre, og på syv meter vinner Barmen kampen om ballen mot Vegard Skjerve og stanger inn 1-0 til oss helt nede i høyre hjørne. Herlig!

28:35 Torbjørn Agdestein går i bakken inne i feltet i en duell med Vadim Demidov. Ingenting å blåse for, selv om hjemmefansen vil ha straffe.

28:59 – 0-2, STEFFEN LIE SKÅLEVIK: Horwath sparker langt ut til Torgeir Børven som slår inn fra venstre. Skålevik setter den på direkten i lengste hjørne fra fire meter. Utrolig! To mål på 106 sekunder!

Nå tok det av hos oss i Brann-svingen!

31:20: Børven fosser fremover og gir til Haugen som sender en stikker i bakrom mot Skålevik som akkurat ikke når ballen som triller inn til keeper.

34:20: FKH får straffe når Sivert Heltne Nilsen holder William Troost-Ekong inne i feltet på en corner. Det er nok greit å blåse straffe på, men i så tilfelle har vi selv blitt snytt for mange straffer de siste årene.

34:35; gult kort, Brann: Sivert Heltne Nilsen for holdingen. Han må stå over neste kamp.

35:17 – 1-2, HARIS HAJRADINOVIC, STR: Hajradinovic setter straffen til høyre når Horwath går motsatt vei.

44:15; gult kort, Brann: Kristoffer Barmen når han legger en FKH’er i bakken. Han må stå over neste kamp.

45:00 + 0:06 – 2-2, WILLIAM EKONG: Hajradinovic slår et frispark inn i feltet. Horwath ser ut til å redde, men mister ballen og slår den vekk liggende. Vi får først klarert, men mens noen Brann-spillere er opptatt av å klage over at vi ikke fikk frispark, slås ballen inn igjen i feltet. På syv meters hold klarer ikke Nouri eller Demidov å hindre Ekong i å omsette innlegget i mål. Horwath ville ha frispark, men det er lite som tyder på at han hadde noen god sak.

45:00 + 1:05: Pause.

- 2. omgang: -

45:55 Børven legger inn fra venstre, og på nærmeste er Orlov – og presset av en FKH’er får han til en avslutning fra siden av femmeteren. Keeper redder.

48:45; gult kort, FKH: Haris Hajradinovic for felling av Skålevik under en kontring.

52:45: Hajradinovic med frispark fra 26-27 meters skrått hold. Det går over både muren og målet.

54:50: Skålevik kommer alene med keeper, men avvinkes for offside. Etter å ha sjekket situasjonen på Sumo-opptakene i ettertid, kan jeg enkelt konkludere med at det var en feil avgjørelse. Skålevik var på ingen måte offside, men skjøt uansett på keeper.

55:05: Så er det Orlov som kommer alene etter å ha stjålet ballen fra Troost-Ekong. Han blir løpt opp av Nemanja Tubic og lagt i bakken akkurat på sekstenmeteren. Og i og med at streken tilhører feltet, skulle det blitt straffe hvis VIF-supporter og eks-klansstyremedlem Trond Ivar Døvle hadde blåst. Men dommeren mente det ikke var straffe. Etter å ha sett Sumo-opptakene i ettertid, var det tydelig at Tubic treffer ballen som presses inn i Orlovs fot, men sidekommentator Jesper Mathisen mente det kunne dømmes på det når han kommer inn med strak fot og stor kraft.

59:20; gult kort, Brann: Steffen Lie Skålevik for… for hva egentlig? For å ha vært såvidt borti ballen etter at det ble blåst? Han sparket den jo ikke vekk. Og Skålevik må selvsagt stå over neste kamp…

60:45: Haraldseid forsøker å skyte (eller var det innlegg?) fra siden av sekstenmeteren, men det blokkeres. FKH får ballen tilbake og Haraldseid kommer til innlegg igjen. Det klarerer Orlov over mål og til corner.

61:25: Horwath får fingrene på corneren og lager ny corner.

61:50: Corneren går mot bakerste hvor Tor Arne Andreassen ikke treffer skikkelig og header utenfor. Her var Horwath ute og syklet.

63:35: Nå henger vi i tauene, som det heter. Hajradinovic lurer av ute på vår høyreside og kommer til skudd fra tretten meters relativt spiss vinkel. Det blokkeres av Grønner som lager corner.

66:05: Eirik Mæland skyter fra tyve meter, men Demidov blokkerer.

Det var bare Haugesund for tiden.

68:40: Haugen med frispark fra 21 meter. Det går over.

69:55 Haugen med frispark fra ute på venstresiden. Noen (ikke lett å se hvem) header fra femten meter, men rett på keeper.

70:45: Stølås skyter fra nærmere 30 meter, og det går like utenfor. For øvrig skulle FKH vært avblåst for hands like i forkant.

75:30; -> bytte FKH: Liban Abdi inn for Eirik Mæland.

77:20: Barmen kommer alene igjennom med en sprettende ball, Bråtveit kommer ut og Barmen forsøker å vippe den over ham. Fra tretten meter går lobben til side for mål.

79:05; bytte Brann: Azar Karadas inn for Jakob Orlov.

80:39 – 3-2, KRISTOFFER HARALDSEID: Haraldseid skyter fra minst 25 meter og helt oppe i nærmeste kryss.

83:20; -> bytte Brann: Erik Huseklepp inn for Steffen Lie Skålevik.

83:40: Haraldseid med frispark igjen, men denne gang fra lenger hold. Ballen går helt inn til Horwath.

86:05: Det legges tilbake fra Agdestein til Andreassen som skyter fra atten meter. Like utenfor.

87:00; -> bytte Brann: Kasper Skaanes inn for Fredrik Haugen

87:50: Et frispark slås langt inn i feltet hvor Karadas vinner på hodet syv meter fra mål, men headingen går til side.

89:55: Kristiansen skyter fra skrått hold like utenfor sekstenmeteren. Det går laaangt utenfor.

90:00 + 1:05: En haug med spillere går over ende inne i feltet på en corner. Dommer blåser ikke for noe.

90:00 + 1:50; gult kort, Brann: Vadim Demidov for å dytte en FKH-spiller over ende. Han må selvfølgelig stå over neste kamp.

90:00 + 2:05: Bråtveit bokser vekk et Huseklepp-frispark fra venstre.

90:00 + 3:00; gult kort, Brann: Ruben Kristiansen for å legge Abdi i bakken. Og han må… (trommevirvel)… stå over mot Viking.

90:00 + 3:45: Kampen er over.

-

Kuriosa:

  • Brann har tre seriekamper på rad uten seier (0-1-2). Sist vi spilte tre seriekamper på rad uten seier, var i de tre siste i fjor og de to første i år. I eliteserien var sist gang i 24.-28. serierunde 2014 da vi altså fikk fem strake uten seier.
  • Brann har scoret i åtte seriekamper på rad. Sist vi scoret i åtte strake eliteseriekamper, var da vi klarte det i elleve på rad i 2014.
  • Brann har scoret i fire bortekamper på rad i serien. Sist vi scoret i fire strake bortekamper i eliteserien, var i 2014 da vi scoret i elleve på rad.
  • Brann har sluppet inn mål i åtte strake bortekamper i serien. Sist vi holdt nullen borte var 20. april da vi slo Viking 1-0. Sist vi slapp inn mål i åtte strake bortekamper i eliteserien, var i de syv siste i 2014 og de tre første da vi var tilbake i 2016. I en og samme sesong slapp vi inn i tolv bortekamper på rad i 2013.
  • 21 baklengs er det minste vi har hatt etter 22 runder siden vi hadde 20 baklengs i 1974.
  • 37 poeng er det meste vi har hatt etter 22 runder siden vi hadde 48 i 2007.

-

Brann mot FKH innbyrdes i serien:

Branns tall først

Sted Ka S-U-T Målf. Po.
Bergen _9 5-2-2 13-11 17p
Haugesund _9 4-2-3 19-17 14p
Totalt 18 9-4-5 32-28 31p
  • Brann hadde før lørdag to strake serieseire mot FKH. Sist vi ikke slo dem var da vi tapte 1-3 på Stadion 30. april 2014.
  • Brann har scoret i alle ni serie-bortekamper mot FKH i historien.
  • Brann har sluppet inn mål i de åtte siste serie-bortekampene mot dem. Eneste gangen vi har holdt nullen i Haugesund var 15. juni 1997 da vi vant 1-0.

-

KAMPFAKTA: (kilde:brann.no)

Haugesund – Brann 3-2 (1-2)

0-1: Kristoffer Barmen (28.)
0-2: Steffen Lie Skålevik (29.)
2-1: Haris Hajradinovic (str. 35.)
2-2: William Ekong (45.)
3-2: Kristoffer Haraldseid (81.)

22. serierunde Tippeligaen. Haugesund Stadion. 7130 tilskuere. Dommer: Trond Ivar Døvle, Fjellhamar. Gult kort: Haris Hajradinovic, Haugesund og Vadim Demidov, Ruben Kristiansen, Steffen Lie Skålevik, Sivert Heltne Nilsen, Kristoffer Barmen, Brann.

Haugesund (3-5-2): Per Kristian Worre Bråtveit – Vegard Skjerve, William Ekong, Nemanja Tubic – Kristoffer Haraldseid, Tor Arne Andreassen, Eirik Vespestad Mæland (Ali Liban Abdi fra 76.), Alexander Stølås, David Jonas Myrestam – Haris Hajradinovic, Torbjørn Agdestein.

Brann: Alex Horwath – Amin Nouri, Vadim Demidov (k), Jonas Grønner, Ruben Kristiansen – Fredrik Haugen (Kasper Skaanes fra 87.), Sivert Heltne Nilsen, Kristoffer Barmen – Torgeir Børven, Jakob Orlov (Azar Karadas fra 80.), Steffen Lie Skålevik (Erik Huseklepp fra 84.).

-

Kampstatistikk:

Sjanser: 5-3 til FKH (BT)
Avslutninger: 11-10 til FKH (VG), 10-9 til FKH (NTB)
Avslutninger på mål: 5-4 til Brann (VG),, 5-4 til FKH (NTB)
Angrep med avslutninger innenfor 16-meteren: 6-4 til Brann (mine egne tall) 3-1 til Brann i 1. omgang, 3-3 til Brann i 2. omgang.
Ballbesittelse: 50 % (VG)

-

Spillerstatistikk:

Tallene for hver kamp indikerer minutter spilt.
Tall i parantes er scoringer.
Gule tall betyr gult kort.
Røde tall betyr rødt kort.

Acos Barm Braa Børv Demi Grøn Hata Haug Horw
Gods b 90 90 61 90 89
Odd h 90 80 71 90 90
Aale b 90 90 90 90
Glim h 90 90 90 75
Ros b 90 11 90 90 90
Vik b 90 90 65 90 25 (1)
Sog h 90 (1) 90 90 64 26 45 (1)
Tro b 90 90 90 90
Star h 90 90 58 90 89
Lille b 90 90 90 90 85
Stab h 87 90 90 90 90
Mol b 90 90 90 90 90
Hau h 90 90 90 90 45
S08 b 90 90 90
VIF h 90 90 (1) 77 90
Stab b 90 90 57 90 90 14
Aale h 90 (1) 90 90 65 25 90
Odd b 90 82 90 90 (1) 90 (2)
Gods h 90 90 90 90 70
VIF b 90 45 (1) 62 90 45
Ros h 90 88 90 90
Hau b 90 (1) 90 90 90 86 90
Totalt 1530 1563 1531 90 1659 681 90 1478 180
Kamp 17 19 19 1 19 9 1 20 2
Startet 17 18 19 1 19 7 1 16 2
Mål 2 3 0 0 1 0 0 4 0
Gule 3 3 2 0 5 2 0 3 0
2 gule 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Dir. rød 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Acos Barm Braa Børv Demi Grøn Hata Haug Horw
-
Huse Hvil Joha Kara Kris Lars Leci Nils
Gods b 89 (1) 90 1 90 1 90 90
Odd h 83 90 10 7 90 90 90
Aale b 82 57 72 (1) 8 (1) 90 90 90
Glim h 67 15 90 13 90 90
Ros b 64 26 11 90 90 90
Vik b 17 90 90 90
Sog h 90 11 90 90 90
Tro b 45 70 20 90 45 90 90
Star h 18 90 32 90 1 90 90
Lille b 28 62 21 90 5 90 90
Stab h 68 16 3 90 90 90 (1)
Mol b 14 27 63 10 90 90
Hau h 45 9 90 90 90
S08 b 16 11 11 90 90 90
VIF h 22 (1) 13 90 90 90
Stab b 33 33 (1) 90 90
Aale h 45 (1) 16 (2) 90 90 90 (1)
Odd b 27 90 90 90
Gods h 21 20 13 90 90
VIF b 11 90 90 90 (1)
Ros h 25 2 19 90 90 90
Hau b 7 11 90 90
Totalt 816 618 209 244 1890 65 1800 1890
Kamp 20 10 9 17 21 5 20 21
Startet 8 7 2 0 21 0 20 21
Mål 3 0 1 4 0 0 0 3
Gule 0 1 2 1 3 0 1 5
2 gule 0 0 0 0 0 0 0 0
Dir. rød 0 0 0 0 0 0 0 0
Huse Hvil Joha Kara Kris Lars Leci Nils

-

Nouri Orlo Pett Rola Skaa Skål Vega Veva
Gods b 90 29 (1)
Odd h 90 19
Aale b 90 33 18
Glim h 90 90 (1) 23 77
Ros b 90 79 79
Vik b 90 90 32 73 58
Sog h 90 79 45
Tro b 90 45 45
Star h 90 72 (1)
Lille b 90 69
Stab h 90 74 22
Mol b 90 80 76
Hau h 90 81 45 45 (1)
S08 b 90 79 79 74 90
VIF h 90 62 90 28 (1) 68
Stab b 90 57 90 76
Aale h 90 74 45
Odd b 90 67 8 23 63
Gods h 90 77 90 69 (1)
VIF b 90 79 90 28 90
Ros h 90 71 (1) 65 90
Hau b 90 79 4 83 (1)
Totalt 1980 1292 0 65 649 727 733 0
Kamp 22 18 0 1 11 15 11 0
Startet 22 17 0 1 7 6 10 0
Mål 0 3 0 0 0 4 1 0
Gule 1 0 0 0 1 3 3 0
2 gule 0 0 0 0 0 0 0 0
Dir. rød 0 0 0 0 0 0 0 0
Nour Orlo Pett Rola Skaa Skål Vega Veva

-

Linker:

BA om kampen
BT om kampen
VG om kampen
VGs livedekning
Dagbladet om kampen
TV2 om kampen
NRK om kampen
Brann.no om kampen

Vist 2288 ganger. Følges av 3 personer.

Kommentarer

Ergrer meg nesten mer over han speakeren der nede enn poengene som glapp…

Det er jo den tiden på året nå, tiden der gule kort og karantener kan få stor betydning for hver kamp. Har du, Osdal, noen oversikt over Vikingspillere i faresonen? Noen vi kan håpe får se gulfargen i løpet av kvelden?

Svar til Terje Drabløs:

Av de som ser ut til å være i startoppstillingen til Viking, er Mets, Haugen, Ibrahim og Adegbenro i faresonen. I tillegg Haukås på benken.

Igjen avgjør en dårlig dommer en topp kamp! Fellingen av Orlov var klart straffe og mange dommere ville gitt rødt kort itillegg! Skålevik var ikke i offside posisjon da han startet løpet og kom alene mot målmann. Slike “dommeropplevelser” er dessverre gjengangere i Tippeligaen.
Hvorfor ikke innføre video dømming når forseelsene er innenfor 16 meteren og når offside skal avgjøres? Og hvordan kan 3 dommere så godt som “alltid” være enige i en feilvurdering? Likeledes, hvorfor er standarden så lav på norske dommere – de faller jo alltid igjennom i internasjonale arrangementer? Dette blir påpekt år etter år – er dommerforeningen handlingslammet?

Takk, Alexander.

Da får vi håpe at et hardtspilende LSK klarer å frustrere Viking-spillerne, og at dommer Kjensli er like hårsår som det Døvle var i går.
Et svekket Brann vil trenge de håndsrekninger de kan få før neste kamp.

Annonse

Nye bilder