Festbremsene

Glimt inviterte til hundreårsfest
med Halvdan, Per Sundnes, med lensmann og prest
Og Brann er jo ofte en festfiksers venn
Vi pleier jo ofte å bidra til den

Men ikke i år, skulle tiden snart vise
I vår var vi festbrems for John Arne Riise
i hjemkomsten hans oppi Ålesund by
Og LAN hadde tenkt å bli festbrems på ny

Det startet da Barmen sin heading ble mål
og stoppet de gule sitt bursdagsfest-gnål
Men DET varte bare i fem små minutter
Så var det balanse for feststemte gutter

Da tenkte jeg «søren, no skjer det igjen»;
vi leder – men taper – vi kjenner til DEN
Men Bismar sin scoring ga håpet tilbake
Vi jublet for scoring – det var kun en hake:

For linjemanns hode var ikke helt med
Han vinket for mål, før han angret på det
Det tok en god stund før han snudde på flisen
Det var vel reklame før tv-reprisen

Men Orlov fikk scoret og Barmen fikk øke
Og da ble det sutring i bursdagsbesøket
For Brann fikk besøket i sporet vi ville;
med gjemsel, papirduk og litt Bro Bro Brille

Ja Brann var de slemme som ødela festen
Vi tok litt av kaken og tok også resten
Vi tok også gaver – var bare til bry
Vi blir neppe ønsket på bursdag på ny

-

Glimt inviterte til 100-årsfest og Aspmyra var for en sjelden gangs skyld bortimot fullsatt. Og jeg har som tidligere nevnt en følelse av at Brann støtt og stadig gjør det de kan for å bidra til hjemmefansens festhumør ved slike festlige anledninger på bortebane.

Men i år har det vært litt annerledes. I hvert fall i serien. For det var også fest og et sjeldent folksomt Color Line Stadion da John Arne Riise kom hjem til sine egne i vår. Og den festen klarte vi å ødelegge. Og jaggu klarte vi å være festbremser i Bodø også. Så hvis dette er en ny trend, er det bare å håpe at vi får bortekamp på Åråsen rundt 2. april – og Lerkendal rundt 19. mai – neste år. Da feirer nemlig disse to klubbene hundre år. Ja, og for den saks skyld må vi gjerne også spille i VIFs første hjemmekamp på ny stadion. For nå er jeg full i overmot og i øyeblikkets naivitet er alle negative Brann-trender snudd for godt…

I Bodø hadde det vært markering av Glimts 100-årsjubileum hele helgen og før avspark forsøkte speaker å dra i gang publikum på allsang. F.eks. slageren “Brainn é dårlig. Brainn é dårlig. Brainn eeeeee DÅRLIG! Eleinndig!” Videre dro han i gang en småflau kopi av “Island-ropet” fra EM – og bølgen. Halvdan “Labbetuss” Sivertsen var der med sin “Bodø/Glimt førr evig”, et helikopter kom med matchballen – ja i det hele tatt en masse annet fjas. Koreografert stemning. Stemning “on demand”.

I første del av første omgang var Glimt mest på hugget og vi var heldige som ikke lå under tidlig. Men så fikk vi jaggu meg kampens første mål i det trettende minutt da Kristoffer Barmen på utsøkt vis headet inn en corner fra Fredrik Haugen. En sterk prestasjon – og faktisk også den tredje bortekampen på rad der han scorer!

Den gleden varte ikke lenge, og det gikk bare fem minutter før hjemmelaget fortjent utlignet ved Fatim Azemi etter at Amin Nouri muligens skulle hatt frispark like før. Da tenkte jeg at “ok, der var den moroen over – nå blir det vel bursdagsfest for alle pengene”. Men akkurat da jeg stod og tenkte på at vi hadde tapt til tross for ledelse (og faktisk også 1-0 ved Barmen) både mot VIF, FKH (og nå kanskje også Glimt?), så scoret Bismar Acosta. “Jaddaaaa! haha! 2-1!!!” Kanskje vi skulle vinne i kveld likevel?

Men da vi hadde jublet lenge og vel og ventet på at Glimt skulle ta avspark, kom plutselig dommerteamet på andre tanker. Linjedommer stod igjen nede ved sekstenmeteren, så noe plaget ham tydeligvis. Hadde han mistet lommeboken? Hadde han sett Pikachu?

Både dommeren og linjedommeren hadde dømt mål, men sistnevnte hadde tydeligvis ombestemt seg. Kanskje han var treig i oppfattelsen. Kanskje han trengte en samtale om “hva har jeg egentlig vært vitne til nå?”. En slags debriefing, slik man gjerne trenger når man har sett noe sjokkerende – som f.eks. gjester som ødelegger en bursdagsfest med barn til stede.

Forklaringen skal være at han var usikker på om offsideplasserte Acosta hadde mottatt ballen fra en Brann-spiller eller ikke, og trengte å debattere dette med kampens leder. Det er for såvidt greit nok, men mistanken om at han faktisk så situasjonen om igjen på storskjerm – og dømte ut fra det, vil selvsagt være der og følge ham som en mare resten av livet. Han vil ALDRI bli frikjent! MWOAHAHAHA! (Ond latter).

Så lenge NFF ikke har tillatt videodømming, så kan man ikke ha videodømming av og til – når det passer dommeren. Vi kan ikke ha snikvideodømming! Men vi får la dommernes forklaring passere, og situasjonen fikk jo heller ikke avgjørende betydning. Og det ble jo også riktig beslutning til slutt, for Acosta var jo i soleklar offside og ballen kom fra en medspiller.

Etter den annulleringen tenkte jeg – selvsagt – at “ok, dette er vel heller ikke dagen det skal gå vår vei”. Ja, for som Brann-supporter tenker man jo gjerne slikt. Vi har tross alt en historie å ta hensyn til. Men jaggu skulle vi likevel ta ledelsen et par minutter ut i andre omgang. Tenke seg til… For der sleivet Thomas Jakobsen med et tilbakespill, keeperen glemte at han hadde hender, og Jakob Orlov med sin gode nese luktet at her hadde han en mulighet til å lage furore. Og det gjorde han. Den ellers så beskjedne svensken stakk hodet sitt frem. Og dermed var vi i ledelsen. Skjønt, vi var vel ikke heeelt sikre på det før avsparket var tatt. I hvert fall tok vi vel 70 Brann-supportere et nytt scoringsjubelbrøl da avsparket var tatt og det var for sent for dommeren å annullere.

Og pinadø… bare åtte minutter senere var Kristoffer Barmen på farten igjen. Et nydelig angrep og en like nydelig avslutning fra rett innenfor sekstenmeteren og oppe i venstre kryss! Og TO mål av Barmen!!! Det var nesten ikke til å tro.

Etter dette hadde Brann full kontroll på begivenhetene. Ja vi kan i hvert fall si det i ettertid, men under kampen følte jeg meg selvsagt ikke helt sikker før vi var inne i overtiden. Selv om Glimt skapte veldig lite etter pause.

Uansett kan vi si at dette var en taktisk meget godt gjennomført bortekamp av Lars Arne Nilsens gutter og en deilig 3-1-seier i Nordland. Faktisk var det fem år siden sist vi vant en seriekamp et sted lenger nord enn Kristiansund, og seks år siden sist vi vant i Nord-Norge.

Imponerende at vi ikke lot oss stoppe hverken av dårlig resultatmessig form, feststemt hjemmepublikum, utligning imot, eller en sur annullering da vi hadde feiret i nesten et minutt. Dagens beste Brann-spiller var Barmen med sine to pene mål. Også Fredrik Haugen må nevnes med sine to målgivende til Barmen.

Nå er vi på en nærmest sensasjonell sølvplass bare seks runder før slutt, men det er jo ikke til å stikke under en stol at nivået bak Rosenborg er veldig ustabilt. Mulighetene for sølv er derfor meget gode. Vi har fire av seks gjenstående på Stadion, Odd har bare vunnet én av de siste fem og to av de siste ni, Haugesund har to uavgjorte på rad, Molde har to på rad uten seier – og den tidligere åpenbare medaljekandidat Godset har falt fullstendig igjennom med kun tre poeng på de siste åtte kampene.

Publikum:

Som nevnt var det lagt opp til bursdagsfest for fulle tribuner. Før kampstart var det i hvert fall ganske harry greier med speakeren som forsøkte å dra igang Glimt-fansen på diverse gamle supportersanger de med fordel kunne begravd på 90-tallet. Under kampen klarte Brann selv å drepe stemningen blant hjemmefansen.

Vi selv stilte 60-70 supportere. Vi sang ikke så veldig mye, for vi var veldig få fra det ordinære supportermiljøet.

Karantene for Acosta?

Det er litt forvirring rundt antallet gule kort Bismar Acosta har. Noen steder står han oppført med fire gule – andre steder står han oppført med fem. Spørsmålet er om det var han eller Amin Nouri som fikk gult kort i bortekampen mot VIF. PÅ NFFs egne sider står det at Acosta fikk det gule kortet, men i selve kamprapporten – som er signert begge lag og dommeren (og som du kan laste ned fra samme siden som jeg linket til), er det Nouri som står oppført med gult i den kampen. Men det er nå bekreftet fra Brann at det var Acosta – ikke Nouri – som fikk gult kort mot VIF, og at han dermed må stå over mot TIL.

Og som ikke det var nok, var det også usikkerhet rundt hvor mange gule kort han pådro seg mot Glimt. At han kanskje skulle vært utvist som følge av et gult kort nummer to i siste spilleminutt. Noen steder (antagelig pga TVs grafikk under kampen) stod han nemlig oppført med gult kort både i det 66. og det 90. minutt. Men i den offisielle kamprapporten står han kun oppført med kortet i det 90. minutt. Og nå ser det ut til at flere av nettstedene også har rettet til at han ikke fikk gult i det 66. minutt.

For øvrig haglet det med kort igjen – uten at kampen var spesielt stygg, og hele seks Brann-spillere havnet i dommerens bok. I tillegg til Acosta, må også Daniel Braaten stå over mot TIL.

Azar Karadas:

Forleden fikk vi vite at det også er slutt for Azar Karadas etter denne sesongen. Det skapte ikke like mye oppstuss som Erik Huseklepps avskjed. Jeg skulle gjerne hatt Karadas et år til som superreserve – for der har han jo til tider vært meget god i år, men samtidig ser jeg ikke det voldsomt kontroversielle i å ikke forlenge med en spiller på 35 som ikke har noe annet enn benkestarter å vise til i år. Det vil jo være en avveining om han virkelig er verd en plass i stallen (og på lønnsbudsjettet) når han kun får innhopp på slutten, og hvor mye man skal vektlegge denne jokerrollen.

Slik tar vi sølv:

Under følger det oppdaterte budsjettet for sølv. Budsjettet er “levende”, slik at det hele tiden tilpasses slik at vi tar akkurat nok poeng til å klare det. Brann er det eneste av disse lagene som har fire hjemmekamper igjen. Molde og FKH har tre, mens Odd bare har to. Dessuten har både Odd og MFK den suverene serielederen igjen, mens MFK har Brann igjen borte.

Mye gikk vår vei denne runden, og jeg snevrer sølvjakten inn til oss, Odd, FKH og MFK.

nå: Brann 41p Odd 41p FKH 40 p MFK 38p
ru. mot po. mot po. mot po. mot po.
25 TIL h 3 Gods b 1 Start b 3 RBK h 1
26 SIL b 0 AaFK b 3 S08 h 3 TIL b 3
27 LSK h 3 FKH h 1 Odd b 1 SIL h 3
28 MFK h 1 RBK b 1 B/G h 3 Brann b 1
29 Start b 3 SIL h 3 AaFK b 1 Stab h 3
30 S08 h 3 TIL b 3 Gods h 1 LSK b 3
Fra nå: 13p Fra nå: 12p Fra nå: 12p Fra nå: 14
Totalt: 54p Totalt: 53p Totalt: 52p Totalt: 52p

Med 54 poeng må Viking og S08 vinne alle kampene som er igjen for å ta oss igjen. Godset kan da ikke ta oss.

(Fortsetter under bildene)

^ Glimt-fansen forsøker seg – på oppfordring fra speaker – på “Island-ropet”. Foto: Alexander Osdal

^ Glimt fikk ikke hjelp fra oven, men de fikk matchballen derfra. Foto: Alexander Osdal

^ I motsetning til mange andre, klarte de å ha klubbens egne farger på blussene. Foto: Alexander Osdal

^ … og etter kampen var alle i rødt blide. Foto: Alexander Osdal

-

Hendelsene:

1. omgang: -

05:35: Bismar Acosta header vekk et innlegg fra Ole Jørgen Halvorsen. Glimt vinner ballen tilbake og Mathias Normann skyter fra bortimot tredve meters skrått hold. Det går like utenfor.

07:15: Vadim Demidov header vekk et innlegg fra vår høyreside. Daniel Edvardsen får ikke skikkelig treff og ballen triller inn fra sekstenmeteren og inn til Alex Horwath.

08:05: Enorm sjanse for Glimt. Alexander Jakobsen kommer forbi Ruben Kristiansen og legger flatt inn foran mål. Trond Olsen får ikke skikkelig treff fra tre meter og ballen går rett i Horwath. Så får vi klarert.

Ikke uventet hadde det vært mest Glimt i starten.

11:35: Martin Bjørnbak holder nesten på å lage selvmål etter et langt kast fra Gilli Rólantsson, men klarerer.

12:14 – 0-1, KRISTOFFER BARMEN: Fredrik Haugen slår en corner fra høyre mot nærmeste. Barmen header fra skrått hold et par meter utenfor femmeteren. Ballen går i en bue inn i lengste hjørne.

14:50: Trond Olsen med frispark fra tyve meter. Rett i muren.

17:10 – FITIM AZEMI: Olsen stjeler ballen fra Amin Nouri på midtbanen ute ved sidelinjen. Nouri vil ha frispark, og tv-bildene viste at han ble skubbet av Olsen. Men dommeren ser ingenting galt, og Olsen slår et langt og presist fremspill som Kristiansen ikke klarer å hindre Azemi i å nå i bakrommet. Azemi feier inn utligningen fra ti meter.

20:50: Normann skyter fra tredve meter. Det går via en Brann-spiller og til corner.

21:25: Corner fra Halvorsen, Normann header fra seks meter, men Kristiansen står ved stolpen og avverger.

22:15; gult kort, Glimt: Daniel Edvardsen for en takling på Fredrik Haugen ute ved sidelinjen.

23:20: Brann får tilsynelatende 2-1 når Haugen slår et frispark inn i feltet, Orlov header opp i luften og fra seks meter setter Acosta nedfallsfrukten i mål. Dommer peker mål, linjedommer løper mot midten, og ballen legges klar for avspark. Så ser vi at linjedommeren blir stående vel ti meter fra dødlinjen. Dommeren går bort til ham, og femtito sekunder etter alle trodde det var 1-2, dømmer han offside og frispark til Glimt. Det står altså fortsatt 1-1.

26:30: Acosta får avverget til corner på et småfarlig Glimt-frispark fra vår høyreside.

29:50: Kristiansen kommer til innlegg fra venstre. Er nære på å treffe rødkledde inne i feltet, men Glimt får klarert.

30:40: Normann skyter over fra 23 meter.

34:10: Kristiansen får en mulighet fra tolv-tretten meters skrått hold, for han har ingen mellom seg og keeper. Men i stedet får å skyte, velger han å vippe inn i feltet mot bakerste, men treffer ingen i rødt.

36:40: Haugen skyter (eller legger inn) fra noen meter utenfor sekstenmeterhjørnet. Det gikk utenfor lengste stolpe.

38:50; gult kort, Glimt: Mathias Normann for en takling.

39:40, gult kort, Brann: Fredrik Haugen for håndgemeng med Normann.

39:50: Haugen tar frisparket og Acosta når det nesten på bakerste.

42:10: Nouri med innlegg fra høyre, men det går utenfor motsatt side av målet.

43:05; -> bytte Glimt: Jens Petter Hauge inn for Alexander Jakobsen

45:00 + 1:10: Pause.

2. omgang: -

45:15: Orlov slenger frem en fot inne i feltet, men får frispark imot.

47:15 – 1-2, JAKOB ORLOV: Thomas Jakobsen sleiver når han skal klarere helt nede ved dødlinjen. Glimts keeper ser ut til å være redd for å få dømt tilbakespill hvis han tar ballen med hendene, Orlov ser muligheten og header over den armløse keeperen fra fire meters hold.

49:05: Kristoffer Barmen skyter fra sytten meter. Såvidt via keeper og over til corner.

49:50: Sivert Heltne Nilsen header på keeper fra elleve meter på en corner fra Haugen.

52:50: Barmen skyter fra nærmere tredve meters skrått hold. Keeper redder greit.

54:55 – 1-3, KRISTOFFER BARMEN: Et lengre Brann-angrep avsluttes med at Haugen og Rólantsson spiller vegg før Haugen legger igjen til Barmen. Sistnevnte får ballen like utenfor sekstenmeteren, lurer av Bjørnbak og skyter fra femten meter. Skuddet går helt oppe i venstre hjørne. Lekkert angrep, lekker avslutning!

Angrepet tok førti sekunder fra Horwath sparket ut, og hadde seksten trekk!

62:50: Det slås gjennom mot Halvorsen som er offside.

65:00; gult kort, Brann: Kristoffer Barmen for en holding.

66:00: Olsen med frispark fra atten meter. Horwath får slått det til corner.

70:55: Et Olsen-frispark slås inn mot bakerste stolpe hvor ingen Glimt-spillere rekker frem og Horwath såvidt får slått til corner.

71:50; -> bytte Brann: Deyver Vega inn for Gilli Rólantsson.

72:15: Vega blir slått nesten alene igjennom, men velger å gå inn bak de to Glimt-spillerne som følger ham. Så gir han til venstre til Haugen som skyter fra tretten meters skrått hold – svakt, rett på keeper. Her kunne han også gitt til Orlov som kom på løp i midten.

72:45: Jens Petter Hauge slår frem mot Halvorsen som løper i bakrommet og får ballen på brystet feilvendt like utenfor femmeteren, men klarer heldigvis ikke å få snudd seg og avsluttet. Demidov rydder opp.

73:05; gult kort, Brann: Daniel Braaten for ufin behandling av Daniel Edvardsen ute ved sidelinjen. Braaten må stå over neste kamp.

73:50; -> bytte Brann: Kasper Skaanes inn for Kristoffer Barmen.

76:30, -> bytte Glimt: Vadim Manzon inn for Fitim Azemi

77:50; gult kort, Glimt: Martin Bjørnbak for en røff takling på Braaten.

78:25: Demidov skyter fra midtlinjen og keeper må faktisk bokse ballen til corner.

83:35; -> bytte Glimt: Morten Konradsen inn for Patrick Berg.

84:30; gult kort, Brann: Deyver Vega for en felling av Olsen like utenfor feltet.

85:25; -> bytte Brann: Azar Karadas inn for Jakob Orlov.

85:40: Halvorsen slår frisparket fra vår høyreside mot bakerste, men Horwath fanger det.

89:50; gult kort, Brann: Bismar Acosta for knuffing med Vadim Manzon.

89:50; gult kort, Glimt: Vadim Manzon for knuffing med Bismar Acosta.

90:00 + 1:05, gult kort, Brann: Azar Karadas for en tøff takling på Jens Petter Hauge.

90:00 + 1:50: Bjørnbak med frispark fra vel 22 meter. Det går rett i muren.

90:00 + 2:50: Normann slår frem mot Olsen som stuper frem og header utenfor fra ti meter.

90:00 + 3:25: Kampen er slutt.

-

Kuriosa:

  • Sist Brann gikk målløse av banen i to strake eliteseriekamper var i 25. og 26. runde 2013 da vi spilte 0-0 borte mot AaFK og tapte 0-1 hjemme for FKH. Det skjedde ikke denne gangen heller.
  • Brann har scoret i fem strake bortekamper. Sist vi ikke scoret borte var da vi tapte 0-1 for S08 3. juli. Sist vi scoret i fem strake bortekamper i eliten, var i 2014 da vi scoret i elleve på rad.
  • Brann har sluppet inn mål i ni strake bortekamper i serien. Sist vi holdt nullen borte var da vi slo Viking 1-0 den 20. april. Sist Brann slapp inn mål i ni strake bortekamper i eliten, var i de syv siste i 2014 og de tre første da vi var tilbake i 2016. I en og samme sesong slapp vi inn mål i de tolv første bortekampene i 2013.
  • 41 poeng er det meste vi har hatt etter 24 runder siden vi hadde 48 i 2007.
  • 22 baklengs er det minste vi har hatt etter at vi begynte å spille minst 24 kamper i 1995. I 2005 hadde vi 29 baklengs.
  • Dette var vår første seier i Nord-Norge siden 11. september 2010 da vi slo Tromsø 3-0. I mellomtiden hadde vi fem strake tap.
  • Brann slet dessuten nord for Kristiansund før søndagens kamp. Siden vi slo RBK 6-3 på Lerkendal 30. oktober 2011, hadde Brann i mellomtiden spilt totalt ti seriekamper mot lag fra lenger nord enn Kristiansund (fire mot RBK, tre mot TIL, en mot Glimt, en mot Levanger og en mot Ranheim) – og utbyttet på disse var ett poeng mot Ranheim… Målforskjell: 5-26… Endelig vant vi nord for Kristiansund igjen!

Brann mot Glimt innbyrdes i serien:

Branns tall først

Sted Ka S-U-T Målf. Po.
Bergen 20 10-2-8 38-29 32p
Bodø 20 6-3-11 29-44 21p
Totalt 40 16-5-19 67-73 53p
  • Brann har scoret i de tolv siste seriekampene mot Glimt. Sist vi ikke scoret mot dem i serien var da vi tapte 0-3 på Aspmyra i 2003.

-

KAMPFAKTA: (kilde: brann.no)

Bodø/Glimt – Brann 1-3 (1-1)

0-1: Kristoffer Barmen (13.)
1-1: Fatim Azemi (17.)
1-2: Jakob Orlov (48.)
1-3: Kristoffer Barmen (56.)

24. serierunde Tippeligaen. Aspmyra Stadion. 7564 tilskuere. Dommer: Espen Eskås, Bækkelagets SK. Gult kort: Daniel Edvardsen, Mathias Normann, Martin Bjørnbak og Vadim Manzon, Bodø/Glimt. Fredrik Haugen, Kristoffer Barmen, Daniel Braaten, Deyver Vega, Bismar Acosta og Azar Karadas, Brann.

Bodø/Glimt (4-3-3): Simon Thomas – Daniel Edvardsen, Martin Bjørnbak, Sascha Jan Mockenhaupt, Thomas Jacobsen (k) – Alexander Amir Adel Jakobsen (Jens Petter Hauge fra 44.), Mathias Antonsen Normann, Patrick Berg (Morten Konradsen fra 84.) – Ole Jørgen Halvorsen, Fitim Azemi (Vadim Manzon fra 77.), Trond Olsen.

Brann (4-3-3): Alex Horwath – Amin Nouri, Vadim Demidov (k), Bismar Acosta, Ruben Kristiansen – Fredrik Haugen, Sivert Heltne Nilsen, Kristoffer Barmen (Kasper Skaanes fra 74.) – Gilli Rólantsson (Deyver Vega fra 72), Jakob Orlov (Azar Karadas fra 86.), Daniel Braaten .

-

Kampstatistikk:

Sjanser: 5-4 til Glimt (BT), 4-4 (VG)
Avslutninger: 11-10 til Brann (VG), 8-7 til Glimt (NTB)
Avslutninger på mål: 7-4 til Glimt (VG), 7-5 til Brann (NTB)
Angrep med avslutninger innenfor 16-meteren: 5-4 til Brann (mine egne tall). 3-1 til Glimt i 1.omg., 4-1 til Brann i 2.omg.
Ballbesittelse: 51 % til Glimt (VG)

-

Spillerstatistikk:

Tallene for hver kamp indikerer minutter spilt.
Fete tall indikerer startet kamp.
Tall i parantes er scoringer.
Gule tall betyr gult kort.
Røde tall betyr rødt kort.

Statistikken er rettet med tanke på at Nouri stod feil oppført med gult kort borte mot VIF, i stedet for Acosta.

Acos Barm Braa Børv Demi Grøn Hata Haug Horw
Gods b 90 90 61 90 89
Odd h 90 80 71 90 90
Aale b 90 90 90 90
Glim h 90 90 90 75
Ros b 90 11 90 90 90
Vik b 90 90 65 90 25 (1)
Sog h 90 (1) 90 90 64 26 45 (1)
Tro b 90 90 90 90
Star h 90 90 58 90 89
Lille b 90 90 90 90 85
Stab h 87 90 90 90 90
Mol b 90 90 90 90 90
Hau h 90 90 90 90 45
S08 b 90 90 90
VIF h 90 90 (1) 77 90
Stab b 90 90 57 90 90 14
Aale h 90 (1) 90 90 65 25 90
Odd b 90 82 90 90 (1) 90 (2)
Gods h 90 90 90 90 70
VIF b 90 45 (1) 62 90 45
Ros h 90 88 90 90
Hau b 90 (1) 90 90 90 86 90
Vik h 90 54 90 90 90
Glim b 90 73 (2) 90 90 90 90
Totalt 1710 1636 1675 180 1749 771 90 1658 270
Kamp 19 20 21 2 20 10 1 22 3
Startet 19 19 21 2 20 8 1 18 3
Mål 2 5 0 0 1 0 0 4 0
Gule 5 4 3 0 5 2 0 4 0
2 gule 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Dir. rød 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Acos Barm Braa Børv Demi Grøn Hata Haug Horw

-

Huse Hvil Joha Kara Kris Lars Leci Nils
Gods b 89 (1) 90 1 90 1 90 90
Odd h 83 90 10 7 90 90 90
Aale b 82 57 72 (1) 8 (1) 90 90 90
Glim h 67 15 90 13 90 90
Ros b 64 26 11 90 90 90
Vik b 17 90 90 90
Sog h 90 11 90 90 90
Tro b 45 70 20 90 45 90 90
Star h 18 90 32 90 1 90 90
Lille b 28 62 21 90 5 90 90
Stab h 68 16 3 90 90 90 (1)
Mol b 14 27 63 10 90 90
Hau h 45 9 90 90 90
S08 b 16 11 11 90 90 90
VIF h 22 (1) 13 90 90 90
Stab b 33 33 (1) 90 90
Aale h 45 (1) 16 (2) 90 90 90 (1)
Odd b 27 90 90 90
Gods h 21 20 13 90 90
VIF b 11 90 90 90 (1)
Ros h 25 2 19 90 90 90
Hau b 7 11 90 90
Vik h 36 75 11 90
Glim b 5 90 90
Totalt 852 618 284 260 1980 65 1890 1980
Kamp 21 10 10 19 22 5 21 22
Startet 8 7 3 0 22 0 21 22
Mål 3 0 1 4 0 0 0 3
Gule 0 1 2 2 3 0 1 5
2 gule 0 0 0 0 0 0 0 0
Dir. rød 0 0 0 0 0 0 0 0
Huse Hvil Joha Kara Kris Lars Leci Nils

-

Nouri Orlo Pett Rola Skaa Skål Sten Vega
Gods b 90 29 (1)
Odd h 90 19
Aale b 90 33 18
Glim h 90 90 (1) 23 77
Ros b 90 79 79
Vik b 90 90 32 73 58
Sog h 90 79 45
Tro b 90 45 45
Star h 90 72 (1)
Lille b 90 69
Stab h 90 74 22
Mol b 90 80 76
Hau h 90 81 45 45 (1)
S08 b 90 79 79 74 90
VIF h 90 62 90 28 (1) 68
Stab b 90 57 90 76
Aale h 90 74 45
Odd b 90 67 8 23 63
Gods h 90 77 90 69 (1)
VIF b 90 79 90 28 90
Ros h 90 71 (1) 65 90
Hau b 90 79 4 83 (1)
Vik h 90 79 90 90 15
Glim b 90 85 (1) 71 17 19
Totalt 2160 1456 0 226 756 727 15 752
Kamp 24 20 0 3 13 15 1 12
Startet 24 19 0 3 8 6 0 10
Mål 0 4 0 0 0 4 0 1
Gule 0 0 0 0 1 3 0 4
2 gule 0 0 0 0 0 0 0 0
Dir. rød 0 0 0 0 0 0 0 0
Nour Orlo Pett Rola Skaa Skål Stene Vega

-

LInker:

BA om kampen
BT om kampen
VG om kampen
VGs livedekning
Dagbladet om kampen
TV2 om kampen
NRK om kampen
Brann.no om kampen
Avisa Nordland om kampen

-

Vist 2327 ganger. Følges av 2 personer.

Kommentarer

Takk for det beste diktet hittil i år:-) Karadas-saken opprører meg like mye som Huse. Det jeg ikke forstår med Karadas ut, er at han ikke akkurat ødelegger budsjettet med en relativ lav lønn. Kombinert med at han er en viktig spiller både på og utenfor banen, gjør at jeg er deppet nå. Han burde fått ett år til.

Annonse

Nye bilder