Med kurs mot sølv - mens Bergen fremdeles gir f...

Vi har kanskje vært litt for frekke
med dem som var “medgangs” og sånn
De kom jo på Stadda i toppen,
mens tv’en fristet i bånn
Om disse har følt seg litt mobbet
så har de jo knapt skjønt et kvekk:
I stedet for støtte i motgang,
har medgangen fått dem helt vekk

For alle som sa at de kommer
så absolutt gjerne tilbake
når Brann er og kjemper i toppen
og vinner i hvert fall to strake
Har alle forsvunnet fra Bergen?
Har alle blitt gamle og skrale?
Har alle blitt glemsk og demente
og til og med gått i pennalet?

Det er jo så mange som velger
å se hver en Brann-kamp på tv
Og høre på Drillo og Jesper
og slippe det “reise-seg”-strevet
De sitter i sofaen hjemme
og jekker seg kanskje en øl
Og dropper da likegodt Stadda
mens Brann er i kampen om sølv

Men vi som var møtt opp på kampen
fikk se den i 3D-format
Og stemningen var i surround-lyd
og banen var HD og flat
Og måler du banen på skrå,
så er den i fem tusen tommer
Til tv’en hjelper det lite
å rope “elendige dommer!”

-

“Fort Brann Stadion” er fortsatt like uinntagelig. Ni seire, tre uavgjorte og ingen tap. Kun to baklengsmål på tolv hjemmekamper… Det er faktisk nesten rekord i norsk toppserie! Men rekord kan det ikke bli. I 1970 hadde RBK bare en eneste baklengs på ni hjemmekamper. Det gir et snitt på 0,11 pr kamp. Og selv om Brann skulle holde nullen i alle de tre gjenværende, kan ikke vårt baklengssnitt bli bedre enn 0,13 pr hjemmekamp denne sesongen.

Men ny bestenotering for vår øverste serie siden 1970 kan det bli. Faktisk også om vi skulle slippe inn to mål til. For det beste baklengssnittet for noe hjemmelag etter det, er FFKs og LSKs 0,2727 i hhv 1972 og 1989. Begge disse slapp nemlig inn kun tre mål på elleve kamper. Slipper Brann inn to mål til i år, vil vi få 0,2667 i snitt og setter ny rekord for årene etter 1970.

Det som i hvert fall er sikkert, er at etter man begynte å spille minimum så mange hjemmekamper i løpet av en seriesesong (f.o.m. 1995), har ingen andre lag hatt færre enn fire baklengs etter tolv hjemmekamper. Det var det Molde som hadde i 2002. Brann har dermed nå satt ny “etter-tolv-hjemmekamper”-rekord med kun to baklengs.

- Fortjent seier

Vår tolvte hjemmekamp for året skulle altså forsterke mandagens 108-årsjubilants utgangspunkt i sølvstriden. Nok en gang 1-0 (for sjette gang på Stadion i år), nok en gang ingen baklengsmål (for tiende gang på Stadion i år), og vi har nå et to poengs forsprang på Odd som er nummer tre. Brann dominerte kampen, og kunne vunnet mer. Med litt mer helhjertede kontringer, kunne også differansen blitt større.

Scoringen var Davier Vegas andre for året, og kom på et skudd fra utenfor sekstenmeteren. Ballen snek seg inn i nærmeste hjørne.

Vi var uten tvil det beste laget denne milde sen-septemberkvelden. Tromsø var i lange perioder tafatte, men kunne likevel – med litt 2014-uflaks for vår del – plukket med seg ett poeng. For også polarguttene hadde sine sjanser; først ved Ruben Espejord etter en halvtime, i tillegg til to ved Thomas Lehne Olsen i andre omgang. Utenom dette var tromsøværingene helst farlige på dødball.

Brann kom til ti avslutninger inne i feltet, mot (Små)-Gutans tre. Vi fikk også noen øyeblikk med vakker fotball vi gjerne ser mer av: Bl.a. Deyver Vegas frekke tunnel som gjorde at han kom til avslutning fem minutter etter pause, men kanskje først og fremst det fine samspillet mellom Fredrik Haugen og Amin Nouri noen minutter senere. Hadde Jakob Orlov nådd innlegget og omsatt det i mål, hadde det blitt en scoringsklassiker.

Vi halte i land en fortjent 1-0-seier over TIL, og har fått et glimrende utgangspunkt i kampen om det som i så fall vil bli en meget overraskende sølvmedalje.

Dessverre fikk Fredrik Haugen og Kristoffer Barmen gult kort, og må stå over den alltid like ekle bortekampen mot Sogndal.

Publikumsoppmøtet:

Jeg må dessverre ta temaet opp nok en gang: Det bergenske publikum er ikke til å begripe seg på. Joda, det var et ugunstig kamptidspunkt for barnefamilier og langveisfarende, og Brann har ikke alltid vært like underholdende å se på denne sesongen. Men uansett hvordan man snur og vender på det; 9331 tilskuere når vi ligger på en sensasjonell sølvplass etter mange magre år og 1.divisjonsspill så sent som i fjor, er ikke annet enn pinlig. Det er rett og slett elendig! (Og enda verre er det at det faktiske fremmøtet antagelig var enda et par tusen lavere).

Man kan skylde på mye; at folk har mistet piffen etter flere magre år, at det tar tid å bygge opp igjen interessen, at Brann har mistet “en hel generasjon” av oppvoksende bergensunger ved å være ute av toppsjiktet så lenge (og inntil relativt nylig hatt altfor dyre barnebilletter), at andre tilbud (ikke minst engelsk fotball) er bedre og mer engasjerende, at fotballen er for kjedelig, at prisene er for høye, at kampen gikk på gratis-tv, osv. Og mye av dette er nok sikkert rett. Men 9331 er likevel for altfor dårlig når vi ligger på sølvplass med så få runder igjen. “Kjedelig fotball” eller ei.

For hva har egentlig forandret seg siden i fjor da vi imponerte tilskuermessig ut fra situasjonen, og klarte sterke 10124 tilskuere i snitt i divisjonen under? Hvorfor kom det 9709 mot FFK og 8852 mot Bryne på mandagskamper i september i fjor – da vi spilte svake kamper i 1.divisjon, mens det kommer 9331 mot TIL i september i år – når vi ligger på sølvplass? Ja ok, kanskje det var litt mer “kompispriser” og rabatter for idrettslag i fjor – og mandag kl 1900 er kanskje hakket bedre enn søndag kl 2000, men likevel… Vi snakker om 1.divisjon kontra sølvplass her!

Og når det gjelder “kjedelig fotball”; folk lot seg jo heller ikke rive med etter 4-1 over VIF, 6-0 over AaFK og sterke 3-1 borte mot medaljerival Odd. For selv etter det kom kun 11886 en søndag kl 1800 – mot Godset som den gang var tabellnabo. Og at et par tusen potensielle tilskuere som ellers ville gått, holder seg hjemme pga kjedelig fotball, kan man skjønne hvis man ligger på midten. Ja kanskje også at f.eks. tusen dropper kamp pga manglende underholdning også i kampen om sølv. Et sånt segment av fans vil det jo alltid være. (Jeg har jo selv sagt at tilskuertallene vil bedres hvis vi underholder i tillegg til å vinne). Men at det er så mange som 4-5-6000 potensielle tilskuere som holder seg hjemme pga det når vi ligger på en overraskende sølvplass? Tviler på det. Gjør de det, så er det enkelt og greit altfor mange som er altfor kresne.

Hvor har det blitt av alle medgangssupporterne som ikke syntes bunnstrid var interessant nok, men mer enn gjerne dukket opp på Stadion hvis vi kjempet i toppen av Tippeligaen? Finnes det ingen i dette segmentet lenger? Er det slik at omtrent alle Brann-interesserte nå enten er i kategorien “går på kampene uavhengig av motstander, underholdningsverdi, tabellposisjon og divisjonstilhørighet”, eller er i “medgangssupporter-pluss/stor happening”-kategorien der man kun går på cupfinaler, på 16.mai, mot RBK eller hvis vi spiller kjempeunderholdende og kjemper om gull på høsten? Hvor er alle som var i mellomskiktet og lot seg lokke av medaljekamp og fin poengform?

Har medgangssupporterne blitt enda mer kresne etter 2007-gullet og nå bare gidder å gå på Stadion hvis det er gull det kjempes om – og da helst med festfotball hver gang? Er ikke åtte sesonger uten medaljer – hvorav ett år nedi OBOS-ligaen – nok til å gjøre folk litt mindre kresne på den spillemessige underholdningen eller kravet om at det absolutt skal kjempes om gull før man gidder å gå på Stadion? Har man ikke etter oppholdet i det ytterste mørket, tålmodighet til å vente på at vi skal bygge opp igjen et lag som kan både prestere sportslig og underholdende – og i mellomtiden la seg engasjere av at vi faktisk kjemper i toppen mot alle odds?

Men aldri så galt at det ikke er godt for noe: For vi 9000 som betaler for billetten når vi ligger på en overraskende sølvplass, kan i hvert fall ikke kalles medgangssupportere. For vi 9000 var der også i fjor da vi var et lite overbevisende førstedivisjonslag.

Og snur man på det, høres det selvsagt mer positivt ut: Brann trekker jo like mye i 1.divisjon som i sølvstrid, dere! Hadde det også skjedd i motsatt rekkefølge, kunne det vært litt mer imponerende. Da kunne vi sagt at “ingen har sviktet Brann etter sølvet i forfjor – like mange stiller opp i 1.divisjon!”. Når det skjer i motsatt rekkefølge – altså en stagnasjon i publikumsoppmøtet til tross for stor sportslig fremgang, er det ikke like flott…

Stemningen på kampen var for øvrig variabel, men innimellom var det et bra trøkk fra oss på Store Stå. Verre var det med resten av Stadion. Det der “reis opp hvis du elsker Brann”-ropet, kan vi bare spare oss. De på langsidene reiser seg ikke uansett. Derimot var det vittig da tilskuertallet ble lest opp og ropet “hele Stadion! (klapp klapp klapp)” ble byttet ut med “halve” Stadion…

NB! Joda, tilskuertallene har vært enda verre i sølvstrid før: I 2000 kom det bare 7775 mot Haugesund i nest siste hjemmekamp, selv om vi bare var tre poeng bak sølv. Men; vi var ikke PÅ sølvplass – som vi altså er nå, og fasilitetene var betydelig dårligere den gang. Dessuten var partoutkortsalget lavere, slik at man var mer sårbar for vær og vind. Og det reelle oppmøtet mot TIL på søndag var antagelig ikke bedre enn i den nevnte kampen for seksten år siden. Medgangssupportene reddet seg imidlertid fint inn igjen med 17681 tilskuere i den siste kampen der sølvet ble avgjort den gang. Så kanskje vi får fulle tribuner i siste hjemmekamp mot S08 i år?

-

Slik tar Brann sølv:

Nok en gang gikk resultatene vår vei:

 • Odd spilte uavgjort mot Godset og har ett poeng på de to siste kampene.
 • Haugesund gikk på en rimelig flause mot Start som fikk sin første serieseier siden i fjor sommer. Araberne har nå to poeng totalt på de siste tre kampene.
 • MFK gikk ikke helt uventet på et tap mot RBK – og etter den gode formen med fire strake seire, står de nå med ett poeng på de siste tre kampene.

Så nå har vi et glimrende utgangspunkt i kampen om sølv. Vi har f.eks. tre hjemmekamper igjen, mens Odd bare har to. Odd har dessuten også RBK igjen på Lerkendal. Av våre to nærmeste medaljerivaler ser FKH ut til å ha det letteste programmet på papiret – de har i likhet med oss tre hjemmekamper igjen, men heldigvis er de da også fire poeng bak oss. FKH og Odd skal dessuten møtes innbyrdes i Skien. Dette kan gå veien!

nå: Brann 44p Odd 42p FKH 40 p
ru. mot po. mot po. mot po.
26 SIL b 0 AaFK b 3 S08 h 3
27 LSK h 3 FKH h 1 Odd b 1
28 MFK h 1 RBK b 1 B/G h 3
29 Start b 3 SIL h 3 AaFK b 3
30 S08 h 3 TIL b 3 Gods h 3
Fra nå: 10p Fra nå: 11p Fra nå: 13p
Totalt: 54p Totalt: 53p Totalt: 53p
 • S08 kan max oppnå 54 poeng, og har femten mål dårligere målforskjell enn oss. Dermed tyder mye på at det holder med 54 poeng til Brann for å holde dem bak oss.
 • MFK kan max oppnå 53 poeng.
 • Med andre ord holder 54 poeng mest sannsynlig til minst 4.plass. Fjerdeplass vil gi Europaliga-kvalik hvis RBK vinner The Double.

(Fortsetter under bildene)

^ Pyro-tifo på den første skikkelige flomlyskampen på lenge. Fotos: Alexander Osdal

^ Meget glissent på tribunene. Foto: Alexander Osdal

^ …men vi få som kom, fikk i hvert fall noe å feire. Fotos: Alexander Osdal

-

Hendelsene:

- 1. omgang: -

00:10: TIL går rett i angrep, men Piotr er ute og avverger.

01:30: Amin Nouri kommer til innlegg fra høyre og Kristoffer Barmen avslutter fra tretten meter. TIL klarerer rett til Gilli Rólantsson som blåser ballen over fra åtte meters skrått hold

08:15: Barmen kommer til innlegg fra venstre, men TIL får klarert.

09:00: Rólantsson kommer til innlegg fra venstre dødlinje og slår inn mot bakerste hvor Barmen header fra fem meter. Keeper redder.

12:00: Barmen spiller vegg med Jakob Orlov og får ballen tilbake. Han forsøker et slags tunnel-skudd fra femten meter, men det blir blokkert.

14:00: Brann med en kontring, men Deyver Vega somler og alt faller i fisk.

16:00: Brann med fint spill og Barmen legger ut til Rólantsson. Færøyingen slår en svak pasning som går ut over dødlinjen.

18:30; -> bytte TIL: Mikael Ingebrigtsen inn for Gjermund Åsen.

18:55: Nouri skyter fra nærmere 30 meters skrått hold. Flere meter over.

21:35: Rólantsson slår inn fra venstre mot nærmeste hvor Orlov header like utenfor fra syv meter.

23:30: Ruben Kristiansen får ballen i feltet og legger inn på tvers, men rett gjennom feltet.

26:57 – 1-0, DEYVER VEGA: Fredrik Haugen slår en corner fra venstre og TIL klarerer først. Vega mottar ballen like utenfor sekstenmeteren hvor han demper og skyter. Skuddet fra skrå vinkel går inn helt nede ved stolperoten. 1-0!

Angrepet tok seks sekunder fra corneren ble tatt.

29:15: Vega snapper ballen fra Jostein Gundersen like utenfor sekstenmeteren og har fri bane mot keeper og målet. Han går over ende etter tilsynelatende å ha blitt felt. – Ingenting, sier dommer. Der kunne han fort fått noe.

29:40: Magnar Ødegaard legger inn fra vår venstreside og Runar Espejord kommer til heading fra vel ti meter. Ballen spretter like utenfor.

31:45: Barmen går i veien for Rólantsson like utenfor sekstenmeteren, men sistnevnte får med seg ballen og gir ut til Vega som etter hvert får kriget seg til et innlegg fra dødlinjen, men Ødegaard får headet ut til corner.

32:35: Vega kommer til innlegg igjen fra høyre. Det går rett i en TIL-spiller, men daler ned hos Vadim Demidov som vender rundt og skyter på direkten fra ti-tolv meters skrå vinkel. Det går like utenfor lengste stolpe.

36:20: Haugen med corner fra høyre. Den går til Sivert Heltne Nilsen som header høyt over fra elleve meter.

44:50: TIL med en klarering som Jonas Grønner like godt tar på direkten. Han fyrer løs fra 25 meter, men det blir ikke for vanskelig for keeper.

45:00 + 1:00: Pause

- 2. omgang: -

47:30: Haugen med frispark fra høyre mot nærmeste stolpe hvor Gilli Rólantsson setter ballen like utenfor fra fire meter.

50:15: Vega med en frekk tunnel på Christian Landu Landu som gjør at han kommer til skuddmulighet fra 23 meter, men i stedet blir det en mellomting mellom skudd og pasning. Slikt blir gjerne litt pinlig, og ballen bare triller flere meter til side.

54:25: Nydelig samspill mellom Haugen og Nouri ute på høyrekanten, sistnevnte legger inn foran mål, men TIL får klarert to meter fra mål. Hadde det blitt mål, ville det blitt en klassiker!

55:30: Brann dominerte igjen nå.

56:30: Ulrik Yttergård Jensen slår langt frem mot Thomas Lehne Olsen, men Grønner rydder opp.

57:10; gult kort, Brann: Fredrik Haugen for ulovlig behandling av Yttergård Jensen.

57:55: Ødegaard slår et frispark langt og høyt inn i feltet mot bakerste hvor Simen Wangberg vinner duellen og header inn foran mål – og Lehne Olsen i sin tur header fra åtte meter. Piotr er helt nede ved stolpen og slår til corner.

63:00; -> bytte Brann: Torgeir Børven inn for Jakob Orlov som må ut med skade etter en duell.

64:20: Haugen med corner fra høyre, og seks meter fra mål header Barmen over.

65:50: TIL med en ny farlig dødball når vi får klarert et frispark fra vår venstreside.

67:30: TIL hadde nå tatt bittelitt over.

67:55: Det kastes inn i Brann-feltet, Barmen får ikke klarert skikkelig og Lehne Olsen forsøker å skyte fra sytten meter. Det blokkeres umiddelbart av Børven. Til slutt skyter Henrik Gjesdal fra 17 meter. Like utenfor.

68:30: Barmen gir på tvers til Haugen som får ballen på sekstenmeteren og skyter over fra elleve meter.

68:55; -> bytte TIL: Aron Sigurdarson inn for Magnus Andersen

71:45: Barmen skyter over fra 25 meter.

73:35: Lehne Olsen fosser fremover og kommer seg forbi Grønner. Plutselig er han alene med Piotr, men skuddet fra femten meter er svakt og går flere meter utenfor.

77:10; -> bytte TIL: Sofien Moussa inn for Mikael Ingebrigtsen.

77:30; -> bytte Brann: Erik Huseklepp inn for Deyver Vega.

80:40: TIL kontrer og det legges inn, men Grønner får headet vekk før vi får klarert.

81:05: Brann angriper; mye Huseklepp – litt Barmen, men til slutt får Landu Landu forstyrret Huseklepp nok til at ballen triller rolig inn til keeper Filip Loncaric.

82:30: Huseklepp kommer seg til innlegg fra venstre, men det når ikke frem til innbytter Børven. Rett i klypene på keeper.

82:40: Etter atter en svak igangsetting av keeper får etter hvert Rólantsson ballen på høyresiden i feltet. Men i stedet for å skyte fra ti meters skrått hold, gir han på tvers mot Barmen som kommer akkurat for sent på syv meter.

83:40; -> Bytte Brann: Azar Karadas inn for Fredrik Haugen.

84:25: Børven forsøker et skudd fra 30 meter, men det blokkeres.

87:45: Grønner slår høyt og langt inn mot Karadas som header fra femten meter. Rett til keeper.

88:10: Aron Sigurdarson slår inn i Brann-feltet, men det går helt inn til Piotr.

89:15: Børven får en mulighet til skudd utenfor feltet, men klarer aldri å bestemme seg og det hele renner ut i sanden.

90:00 + 2:05: Nouri slår et frispark inn i feltet til Karadas som mottar ballen tolv meter fra mål, men med ryggen til målet. Han drar seg ut mot cornerflagget for å få tiden til å gå.

90:00 + 3:10; gult kort, Brann: Kristoffer Barmen etter en duell mot Ødegaard.

90:00 + 3:40: Vi får etter hvert klarert en dødballsituasjon for TIL.

90:00 + 3:45: Brann kontrer og Nouri gir på tvers til Huseklepp. Han går inn mot feltet og forsøker å utfordre Ødegaard, men sistnevnte får ryddet opp.

90:00 + 4:15: Kampen er over.

-

KAMPFAKTA: (kilde: brann.no)

Brann – Tromsø 1-0 (1-0)
1-0: Deyver Vega (27.)
25. serierunde Tippeligaen. Brann Stadion. 9331 tilskuere. Dommer: Svein Oddvar Moen, SK Haugar. Gult kort: Fredrik Haugen og Kristoffer Barmen, Brann.
Brann (4-3-3): Piotr Leciejewski – Amin Nouri, Jonas Grønner, Vadim Demidov (k), Ruben Kristiansen – Fredrik Haugen (Azar Karadas fra 84.), Sivert Heltne Nilsen, Kristoffer Barmen – Deyver Vega (Erik Huseklepp fra 77.), Jakob Orlov (Torgeir Børven fra 63.), Gilli Rólantsson.
Tromsø (3-5-2): Filip Loncaric – Magnar Ødegaard, Simen Wangberg (k), Jostein Gundersen – Gjermund Åsen (Mikael Ingebrigtsen fra 19., Sofiene Moussa fra 77.), Christian Landu Landu, Ulrik Yttergård Jenssen, Henrik Gjesdal, Thomas Lehne Olsen – Magnus Andersen (Aron Sigurdarson fra 69.), Runar Espejord.

-

Kampstatistikk:

Sjanser: 6-2 til Brann (VG)
Avslutninger: 14-5 til Brann (NTB og VG)
Avslutninger på mål: 2-2 (NTB), 4-1 til Brann (VG)
Ballbesittelse: 58 % til Brann (VG)
Angrep med avslutningsforsøk innenfor 16-meteren: 10-3 til Brann (mine egne tall) 6-1 til Brann i 1. omgang – 4-2 til Brann i 2. omgang.

-

Kuriosa:

 • Brann har tolv hjemmekamper på rad uten tap i år (9-3-0). Tar vi med den siste hjemmekampen i 2014, har vi tretten eliteserie-hjemmekamper på rad uten tap (10-3-0). Forrige hjemmetap i eliteserien kom mot S08 den 17. oktober 2014. Sist gang vi spilte tretten hjemmekamper på rad i eliteserien uten tap, var fra 2006 til 2008 da vi hadde 15-3-0 over 18 hjemmekamper.
 • Vi har bare scoret to mål mer enn i nedrykksåret 2014.
 • 44 poeng er det meste vi har hatt etter 25 runder siden vi hadde 54 poeng i 2007.
 • 22 baklengs er det desidert minste vi har hatt etter 25 runder siden vi begynte å spille minimum så mange kamper i 1995. Nest best er 31 baklengs i 2005 og 2006
 • 44 poeng er den nest dårligste «sølv-poengsummen» etter 25 runder etter man begynte med 16 lag i eliten i 2009. Dårligst er RBK som hadde 43 poeng i 2011. De øvrige sesongene har tabelltoeren etter 25 runder hatt fra 47 til 52 poeng.
 • To baklengs etter tolv hjemmekamper, er det laveste noe lag har hatt etter at man begynte å spille minimum så mange hjemmekamper i 1995. Nest best er MFK som i 2002 hadde fire baklengs etter tolv hjemmekamper.

-

Brann mot TIL innbyrdes i serien:

Branns tall først

Sted Ka S-U-T Målf. Po.
Bergen 27 14-7-6 49-32 49p
Tromsø 27 6-7-14 19-45 25p
Totalt 54 20-14-20 68-77 74p
 • Brann hadde før søndag sluppet inn mål i de syv siste seriekampene mot TIL. Sist vi holdt nullen mot dem var 11. september 2010 da vi vant 3-0 på Alfheim.
 • På hjemmebane hadde Brann før søndag sluppet inn mål i de åtte siste seriekampene mot TIL. Sist vi holdt nullen mot dem hjemme var da vi spilte 0-0 i 2005. Sist Brann både vant og holdt nullen mot dem på Stadion, var i 2004 da vi vant 1-0. Nå klarte vi det igjen!

-

Spillerstatistikk:

Tallene for hver kamp indikerer minutter spilt.
Fete tall indikerer startet kamp.
Tall i parantes er scoringer.
Gule tall betyr gult kort.
Røde tall betyr rødt kort.

Statistikken er rettet med tanke på at Nouri stod feil oppført med gult kort borte mot VIF, i stedet for Acosta.

Acos Barm Braa Børv Demi Grøn Hata Haug Horw
Gods b 90 90 61 90 89
Odd h 90 80 71 90 90
Aale b 90 90 90 90
Glim h 90 90 90 75
Ros b 90 11 90 90 90
Vik b 90 90 65 90 25 (1)
Sog h 90 (1) 90 90 64 26 45 (1)
Tro b 90 90 90 90
Star h 90 90 58 90 89
Lille b 90 90 90 90 85
Stab h 87 90 90 90 90
Mol b 90 90 90 90 90
Hau h 90 90 90 90 45
S08 b 90 90 90
VIF h 90 90 (1) 77 90
Stab b 90 90 57 90 90 14
Aale h 90 (1) 90 90 65 25 90
Odd b 90 82 90 90 (1) 90 (2)
Gods h 90 90 90 90 70
VIF b 90 45 (1) 62 90 45
Ros h 90 88 90 90
Hau b 90 (1) 90 90 90 86 90
Vik h 90 54 90 90 90
Glim b 90 73 (2) 90 90 90 90
Tro h 90 28 90 90 83
Totalt 1710 1726 1675 208 1839 861 90 1741 270
Kamp 19 21 21 3 21 11 1 23 3
Startet 19 20 21 2 21 9 1 19 3
Mål 2 5 0 0 1 0 0 4 0
Gule 5 5 3 0 5 2 0 5 0
2 gule 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Dir. rød 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Acos Barm Braa Børv Demi Grøn Hata Haug Horw

-

Huse Hvil Joha Kara Kris Lars Leci Nils
Gods b 89 (1) 90 1 90 1 90 90
Odd h 83 90 10 7 90 90 90
Aale b 82 57 72 (1) 8 (1) 90 90 90
Glim h 67 15 90 13 90 90
Ros b 64 26 11 90 90 90
Vik b 17 90 90 90
Sog h 90 11 90 90 90
Tro b 45 70 20 90 45 90 90
Star h 18 90 32 90 1 90 90
Lille b 28 62 21 90 5 90 90
Stab h 68 16 3 90 90 90 (1)
Mol b 14 27 63 10 90 90
Hau h 45 9 90 90 90
S08 b 16 11 11 90 90 90
VIF h 22 (1) 13 90 90 90
Stab b 33 33 (1) 90 90
Aale h 45 (1) 16 (2) 90 90 90 (1)
Odd b 27 90 90 90
Gods h 21 20 13 90 90
VIF b 11 90 90 90 (1)
Ros h 25 2 19 90 90 90
Hau b 7 11 90 90
Vik h 36 75 11 90
Glim b 5 90 90
Tro h 14 7 90 90 90
Totalt 866 618 284 267 2070 65 1980 2070
Kamp 22 10 10 20 23 5 22 23
Startet 8 7 3 0 23 0 22 23
Mål 3 0 1 4 0 0 0 3
Gule 0 1 2 2 3 0 1 5
2 gule 0 0 0 0 0 0 0 0
Dir. rød 0 0 0 0 0 0 0 0
Huse Hvil Joha Kara Kris Lars Leci Nils

-

Nouri Orlo Pett Rola Skaa Skål Sten Vega
Gods b 90 29 (1)
Odd h 90 19
Aale b 90 33 18
Glim h 90 90 (1) 23 77
Ros b 90 79 79
Vik b 90 90 32 73 58
Sog h 90 79 45
Tro b 90 45 45
Star h 90 72 (1)
Lille b 90 69
Stab h 90 74 22
Mol b 90 80 76
Hau h 90 81 45 45 (1)
S08 b 90 79 79 74 90
VIF h 90 62 90 28 (1) 68
Stab b 90 57 90 76
Aale h 90 74 45
Odd b 90 67 8 23 63
Gods h 90 77 90 69 (1)
VIF b 90 79 90 28 90
Ros h 90 71 (1) 65 90
Hau b 90 79 4 83 (1)
Vik h 90 79 90 90 15
Glim b 90 85 (1) 71 17 19
Tro h 90 62 90 76 (1)
Totalt 2250 1518 0 316 756 727 15 828
Kamp 25 21 0 4 13 15 1 13
Startet 25 20 0 4 8 6 0 11
Mål 0 4 0 0 0 4 0 2
Gule 0 0 0 0 1 3 0 4
2 gule 0 0 0 0 0 0 0 0
Dir. rød 0 0 0 0 0 0 0 0
Nour Orlo Pett Rola Skaa Skål Stene Vega

-

Linker:

BA om kampen
BT om kampen
VG om kampen
VGs livedekning
Dagbladet om kampen
TV2 om kampen
Brann.no om kampen
TILs hjemmeside om kampen

Vist 2930 ganger. Følges av 3 personer.

Kommentarer

Du glemmer å nevne at klubben i går nådde årets første og største(?) målsetting.
Etter seier og 3 poeng mot TIL kan Brann ikke lenger rykke ned i 2016!

Svar til Terje Drabløs:

Hehe… ja poengutregninger mot lagene i den delen av tabellen er det noen måneder siden jeg har gjort…

Det er vel bare å innse det åpenbare da?
Norsk fotball generelt er kjedeligkjedeligkjedelig å se på
Med så lett tilgang til engelsk/spansk fotball er det ingen tvil hva
jeg bruker pengene mine på når det står mellom sumo/viaplay, og Brannkamper

Svar til Daniel S Saure:

Men da er det er tydeligvis ingen “kjedelighetsforskjell” mellom svake kamper i 1.divisjon og sølvkamp i Tippeligaen – for begge deler trekker jo det samme i Bergen. Og er nå virkelig 16.mai og kamper mot RBK så mye mer underholdende? Da kommer det jo 17000…

Det bor tydeligvis 7000 rbk-supportere i Bergen…

Svar til Terje Drabløs:

Hehe ja… Og hver 16/5 er det 7000 som holder med bortelaget? :-p

Annonse

Nye bilder