Holder nullen igjen - nå også med ti mann

Så reiste vi til Sogndal kor det sjelden blir poeng
Men håpet var en bedring no med årets tøffe gjeng
Vi startet ganske bra, men det var halvsjanser vi fikk
Da klokken viste 30 ble det årntli’ dramatikk:

Ramsland feide Nouri ned og kunne blitt vist ut
Og dette skulle funke som en tyrefekter-klut;
For Oksen “Bis” fikk marsjordre til båsen i all hast
da Furebotn veltet som en tomflaske av plast

Men dytten va’kkje forkampen til Brækhus samme kveld
Og Furebotn kan vel stå på beina sine selv?
Han falt som han fikk juling på det aller verste vis
Men dette va’kkje knock-out som då Brækhus slo Mathis

For Bismar ville ikkje hverken bokse eller true
Han ville bare vifte vekk en veldig plagsom flue
Og Furebotn faller om du ser på ham og hoster
Da ruller han i stilling som et tretten ukers foster

Med ti mann ble det tøft for oss, men laget vårt holdt stand
Vi la oss lavt og kjempet, det er sånt vi faktisk kan
Da fikk vi ett poeng og ligger veldig gunstig an
til sølv og myrra, røkelse og E-cup-tur for Brann

-

Det er jo alltid med bange anelser man reiser til Sogndal. Som kjent pleier det å bli magert i eplenikkersene våre når vi en gang i året går på slang i fryktbygden, men denne gang hadde jeg litt mer forhåpninger til fangsten i kurven enn normalt. For ofte har vi blitt tatt på innstilling, innsats og tenning i disse kampene mot lillebror fra bygden som ser på kampen mot de store fra byen som årets store happening. Vi så jo de samme problemene for Brann da det var duket for fest på diverste førstedivisjonsarenaer i fjor.

Men årets Brann-lag har under Lars Arne Nilsen vist seg å ikke mangle så mye på muskler og den kollektive innsatsen. Er det noe Brann 2016 kan, så er det å krige og kjempe og være smarte og kyniske. Og en stund så det lovende ut mot Tone Damlies menn (ja altså laget hun var og heiet på), for Brann var best de første 25 minuttene og vi ledet 3-1 i avslutninger inne i feltet etter den perioden. Så kom Sogndal mer inn i kampen, og etter en halvtimes spill kom dagens store snakkis:

Martin Ramsland kom i stor fart og med stor kraft, og hoppet inn med lår, skulder og arm rett i Amin Nouri som ble lagt rett i bakken. Ramsland så ikke på ballen, han kom inn alt for sent og traff ikke Nouri før ballen allerede var headet vekk av sistnevnte. Stygt spill som fort kunne – og kanskje også burde – blitt rødt kort.

Så ble det knuffing og det endte med at Bismar “Bis” Acosta fektet litt med armen opp i trynet på Henrik Luggenes Furebotn. Costaricaneren så ut til å forsøke å vifte eller dytte ham vekk, og det var så definitivt ikke noe hardt slag. Men greit nok; armen hans har ikke noe oppe i trynet hans å gjøre, så det røde kortet kan slik sett gjerne forsvares. Og dommeren var nok spesielt sikker i sin sak når årdølen overspilte, slang seg i bakken, krøllet seg sammen som et pinnsvin – og kort sagt gjorde det han kunne for å lure dommeren til å tro at “slaget” var en forsmak på Cecilia Brækhus’ kamp mot Anne Sophie Mathis senere på kvelden. Jeg for min del pleier sjelden å legge meg i fosterstilling på stuegulvet hvis noen vimser borti fjeset mitt.

Uansett var det lite tvil om hva av Ramslands takling og Acostas klumsete veiving med armene som var den største HMS-trusselen i løpet av de sekundene. Merkelig da at det er det minst farefulle som gir rødt kort…

Etter dette ble det naturlig nok en helt annen kamp. Det vil si, det fortsatte å være ampert – og Ramsland kom i andre omgang med et nytt forsøk på utvising – denne gang ved å få sitt andre gule, men han slapp unna igjen. Ikke et soleklart kort i den situasjonen, men det kunne fort blitt det. I hvert fall hvis det var en Brann-spiller som gjorde det.

Fire minutter etter utvisningen ble Jakob Orlov ofret til fordel for en midtstopper i Jonas Grønner. I andre omgang kom en råsterk Azar Karadas inn for Deyver Vega. Her skulle det kriges!

Fruktbøndene hadde mye ball og hadde presset etter utvisningen, men et disiplinert og godt defensivt arbeidende Brann-lag hindret dem i å komme til mange sjansene. Faktisk tok det en halv time fra utvisningen til Sogndal kom, til det første som med et solid syltetøyglass velvilje kunne tolkes som et avslutningsforsøk mot oss inne i feltet. Og nå skal jeg gi meg med frukt-metaforene.

Brann gjorde en god innsats i fruktbygden og holdt stand mot det som var av Sogndal-dominans i timen vi spilte ti mot elleve. Med litt flaks kunne vi faktisk også knabbet med oss alle tre poengene, men Azar Karadas gode skudd fra atten meter og like mange minutter før slutt, gikk utenfor.

Dermed ble det for andre år på rad 0-0 på Fosshaugadn. Det betyr at vi fremdeles ikke har vunnet to bortekamper på rad i serien på ni år (selv i førstedivisjon klarte vi ikke det), at vi fremdeles ikke har vunnet en seriekamp i Sogndal siden 2002, og at vi faktisk ikke engang har scoret 1-0-målet i en kamp der oppe siden 1989!

At disse dårlige statistikkene ble forlenget, er selvsagt alltids irriterende. Det er jo litt flaut at vi aldri vinner hos dem. Men denne gang kunne vi være relativt fornøyde med utfallet. For det ble i det minste ikke tap – slik det så altfor ofte har blitt der oppe, vi holdt nullen bak for toltve gang i år, og vi klarte å ri i land ett poeng til tross for en mann i manko i to tredeler av kampen. Brann gjorde en god prestasjon ut fra hvordan forutsetningene ble endret etter halvtimen. Da er ett poeng bra og kan vise seg å være gull verdt i kampen om sølv. Vi har i hvert fall et meget godt utgangspunkt nå. (Se for øvrig lenger nede)

NB! Acostas røde kort var vårt første av den fargen siden Piotr ble vist ut i Strømmen 30. august i fjor. Nå må vi nok klare oss uten ham i et par-tre kamper, men Jonas Grønner har vist at han er til å stole på og er nærmest en fullgod erstatter. Det skal nok gå bra!

-

Publikum:

5600 tilskuere – hvorav oppunder 5000 holdt med hjemmelaget. Som vanlig litt ekstra liv der når de møter selveste oss. Saftkokaradn hørte jeg ikke mye til under kampen, men godt hjulpet av mikrofoner kunne jeg høre dem på tv-opptakene i etterkant. Man kan si de ikke har lagt mye energi i å lage sanger og tekster. For det første sang de de samme sangene i repitisjon i det uendelige, og for det andre virket ikke sangene å ha mye tekst heller. Med andre ord: Ganske like mange andre norske supportergjenger som via Østlandet, Sverige og Mellom-Europa har blitt smittet av monotonitets- og fantasiløshetsepdiemien innenfor supporterkulturen.

Vi var ca 600 Brann-supportere på det utsolgte bortefeltet – i tillegg til kanskje noen hundre på andre tribuner. Jeg syns vi hadde et bra trøkk, og det hjelper jo alltids på med tak lavt over bortetribunen. Slik sett var både trøkk og bortetribuneforhold ikke ulik kampen i Haugesund. Dette var kanskje det beste trøkket vi har laget i Sogndal noen gang. Vi var riktignok flere fremmøtte der i 1994 og 2001, men den gang var det ikke noe tak over oss. Det har mye å si for lydnivået. For øvrig har vi hatt en del bortekamper med solid trøkk i år, og da spesielt på Skagerak Arena, Ullevål, i Haugesund og nå på Forsshaugadn.

Hvis vi tar utgangspunkt i at vi solgte 600 til Sogndal-kampen (det eksakte tallet er ikke mottatt ennå), har vi til nå i år vært 449 i snitt på årets bortekamper. Det beste vi har vært etter 2009 hvor vi var 575 i snitt, var 429 i 2011. Klarer vi 168 borte mot Start i den siste bortekampen (og det bør vi klare – i hvert fall hvis det blir avgjørende for medalje), blir årets bortemøte vårt beste siden 2009. I fjor var bortesupporter-snittet vårt – til tross for mange mandagskamper og altfor små bortefelt – på imponerende 382 i 1.divisjon.

Her er vårt bortesupportersnitt de årene Brannbloggen har ført statistikk:

2009 575
2010 406
2011 429
2012 320
2013 266
2014 332
2015 i 1.div. 382
2016 til nå 449

-

Slik tar vi sølv:

(Oppdatert etter søndagskampene)

Sjansene for sølv ble styrket av det ene poenget i Sogndal. Og etter søndagens kamper har vi et helt fantastisk utgangspunkt. For nok en gang gikk de andre kampene vår vei, så Odd har nå ett poeng på tre kamper og ligger tre poeng bak, FKH har tre poeng på fire kamper og ligger fire poeng bak, mens S08 spilte uavgjort (mot FKH) og ligger fem poeng bak. Den eneste av topprivalene som vant, var MFK som ligger fire poeng bak.

Når det gjelder våre gjenstående kamper, så blir poengdesperate LSK en nøtt selv på Stadion. Men vi bør i utgangspunktet klare tre poeng der. MFK-kampen går også hjemme, og Ole Gunnar Solskjærs menn er umulige å skjønne seg på. Tidligere var de i en periode med ett poeng på seks kamper, så vant de fire på rad, før de nå har ett poeng på de siste tre før søndagens kamper. Det blir uansett en tøff kamp, for MFKs toppnivå er kanskje det nest beste i Tippeligaen. Start borte høres enkelt ut, men de vant jo hjemme mot FKH sist. Uansett vil sørlendingene etter alle solemerker være nedrykksklare før dette. Det kan slå to veier; at Start slipper seg mer løs – eller at ikke er for lysten på å spille kamp i det hele tatt. Så kommer variable S08 til Stadion i siste runde. Ingen walk-over det heller, men vi vil nok stille som favoritter også der.

Skjemaet under er “levende” og blir hele tiden tilpasset slik vi klarer det med med ett poengs margin.

nå: Brann 45p Odd 42p
ru. mot po. mot po.
27 LSK h 3 FKH h 3
28 MFK h 1 RBK b 1
29 Start b 1 SIL h 3
30 S08 h 3 TIL b 3
Fra nå: 8p Fra nå: 10p
Totalt: 53p Totalt: 52p

Med disse resultatene (at vi får poeng mot MFK) vil MFK ikke kunne oppnå mer enn 51 poeng. FKH kan fremdeles oppnå 53 poeng, men har ni mål dårligere målforskjell enn oss nå. Med resultater som over vil Brann minimum få +15 i måforskjell. Skal FKH da ta det igjen, må de vinne med totalt elleve mål på de fire siste kampene mot Odd (b), Glimt (h), AaFK (b) og Godset (h).

For ordens skyld kan jeg ta med det gjenværende programmet til de andre (utenom allerede nevnte Haugesund):

 • MFK (41 poeng og fem plussmål) møter Sogndal (h), Brann (b), Stabæk (h) og LSK (b)
 • S08 (40 poeng og to minusmål) møter RBK (h), Stabæk (b), TIL (h) og Brann (b)

Brann er altså de eneste av sølvrivalene som har tre hjemmekamper igjen. Odd – som ligger nærmest oss, skal dessuten møte RBK på Lerkendal. Brann har videre den klart beste målforskjellen av de involverte lagene. Dette bør kunne gå!

 • Med ti poeng til (3-1-0) – og 55 poeng totalt – tar vi sølv uansett.
 • Med ni poeng til (3-0-1) – og 54 poeng totalt – tar vi medalje uansett.

-

(Fortsetter under bildene)

^ Vel 600 nervøse Brann-supportere ved innmarsj. Fotos: Alexander Osdal

^ Vel 600 lettede Brann-supportere ved utmarsj. Fotos: Alexander Osdal

^ Det obligatoriske stoppet på vei hjem. Foto: Alexander Osdal

-

Hendelsene:

- 1. omgang: -

01:55: Piotr Leciejewski må bokse vekk et Gilbert Koomson-frispark fra vår høyreside. Amin Nouri blokkerer returen som kommer fra nærmere 30 meter.

02:50: En corner fra venstre svinges inn foran mål. Den går forbi Jakob Orlov og til Bismar Acosta på bakerste som forsøker en avslutning, men den blir klarert inne i møljen. Ballen kommer tilbake til Acosta som vinner duellen med keeper Mathias Dyngelands armer(!) og header inn igjen foran mål fra dødlinjen, men den treffer ingen røde foran der. Sogndal klarer imidlertid ikke å komme seg ut av sonen, for vi vinner ballen tilbake og slår den inn igjen i feltet til Orlov som mottar ballen på tretten meter, men ikke får skikkelig kontroll og Sogndal får ryddet opp.

04:50: Et Sogndal-innlegg slås over mål.

07:25: Et langt Piotr-utspark havner hos Christophe Psyché som misser med headingen og Orlov fanger ballen tredve meter fra mål. Han sender fremover mot Kasper Skaanes som lurer av en Sogndal-spiller og to før han skyter fra femten meter, men via Taijo Tineste spretter den inn til Dyngeland.

10:00: Deyver Vega slår et frispark fra høyre – nesten nede ved dødlinjen. Det går rett i klypene til Dyngeland.

12:15: Farlig Sogndal-sjanse når Koomson står i returrommet etter et langt kast og skyter fra tretten meters noe skrått hold. Det skuddet treffer Nouri like utenfor femmeteren, Ole Amund Sveen får til en slags avslutning fra fire meter, men den blokkeres av Piotr og Ruben Kristiansen, og sistnevnte får klarert.

13:50: Gilli Rólantsson slår et frispark inn i feltet og Sivert Heltne Nilsen header fra tolv meter. Dyngeland tar det greit.

23:55: Vega forsøker et skudd fra skrått og – mer enn 25 meters – hold. Det går noen meter til side for nærmeste stolpe.

26:10: Teniste header langt mot nærmeste stolpe, Martin Ramsland header ballen videre inn foran mål, men den går gjennom feltet og vi får klarert.

27:20: Piotr bokser vekk en corner fra vår venstreside. Lars Christian Kjemhus tar nedfallsfrukten på direkten, men skuddet fra 21 meter går svakt ca femten meter utenfor

29:05: Henrik Furebotn vinner ballen og kommer til skudd fra skrått hold like utenfor feltet. Det går noen meter utenfor lengste hjørne.

Sogndal hadde kommet mer med nå.

30:30: Når Nouri header vekk en ball, kommer Ramsland i stor fart og meier Nouri ned der han kommer hoppende inn med skulderen og armen først. Idet han treffer er ballen allerede flere meter borte. Et soleklart kort – og i grenseland til rødt. Stygt spill.

30:40: Det blir knuffing rundt situasjonen, og bl.a. ser Acosta ut til å fekte Furebotn vekk. Costaricaneren treffer ham tydeligvis i ansiktet, men Furebotn overspiller og slenger seg i bakken som en drittunge.

31:20; gult kort, Sogndal: Ramsland for den stygge taklingen.

31:20; rødt kort, Brann: Bismar Acosta for å fekte med armene.

35:40; -> bytte Brann: Jonas Grønner inn for Jakob Orlov.

36:15: Psyché header ned til Sveen som heldigvis ikke får avsluttet fra ti meter. Vi får blokkert og klarert.

42:35: Kasper Skaanes skyter fra tyve centimeter utenfor sekstenmeterhjørnet. Det blokkeres.

43:50: Eirik Birkelund skyter fra tredve meters skrått hold. Piotr tar det uten problemer.

45:00 + 1:10: Birkelund skyter igjen fra langt skrått hold – denne gang “bare” fra nærmere 25 meter. Ballen forandrer retning i Grønner, men går rett på Piotr.

45:00 + 2:00: Pause

- 2. omgang: -

45:00; -> bytte Brann: Azar Karadas inn for Deyver Vega.

45:00; -> bytte Sogndal: Rune Bolseth inn for Lars Christian Kjemhus

45:35: Teniste bommer omtrent på ballen når han skal skyte fra noen meter innenfor sekstenmeterhjørnet.

51:05: Gilli ser ut til å sende et frispark fra høyre inn i feltet, men velger i stedet å gi til siden mot Ruben Kristiansen som skyter fra bortimot 25 meter. Skuddet går rett på Dyngeland.

53:55: Sogndal kommer seg til flere halvfarligheter på noen minutter, men får ikke avsluttet før vi rydder opp.

54:00: Ramsland – som allerede har gult – med en takling i foten på Nilsen inne i Branns felt. Ikke noe kort til ham.

57:10; -> bytte Sogndal: Mahatma Otoo inn for Martin Ramsland.

57:50; gult kort, Sogndal: Rune Bolseth for en takling på Nilsen.

60:10: Furebotn slår inn fra vår høyreside, Otoo forsøker å styre den videre fra nærmeste stolpe, men den går videre til motsatt side av feltet. Teniste misser med det neste innleggsforsøket og Kristiansen får ryddet opp.

60:45; gult kort, Sogndal: Henrik Furebotn for en takling på Nilsen.

65:00: Teniste med et innlegg mot Sveen, men Piotr plukker det.

66:30: Dyngeland bokser vekk en Gilli-corner fra venstre.

71:00: Otoo stusser videre et frispark, men headingen fra feilvendte Otoo på tretten meters hold går over mål.

72:05: Karadas kriger seg til skuddposisjon på atten meters hold, og det går like utenfor nærmeste stolpe.

74:15: Grønner sleiver til en litt unødvendig corner når det kommer et innlegg fra vår høyreside.

74:35: Sogndal-corner fra vår høyreside som går mot nærmeste stolpe, og som Psyché får hodet på fire meter fra mål. Det går noen meter utenfor lengste hjørne.

76:30: Karadas hopper over ballen når den spilles frem, Gilli får den og drar seg ut på høyresiden. Innlegget treffer imidlertid ingen røde.

76:45: Koomson får et langt fremspill i bakrommet, han kommer seg inn i feltet og forstyrret av Grønner og Nouri skyter han fra tolv-tretten meters skrått hold, men over.

80:45: Furebotn forsøker å spille i bakrom til noen i hvitt som ikke er der, og Demidov får klarert.

84:30: Etter et kast får Nilsen ballen på tolv meter, men får ikke truffet ballen skikkelig når han skal skyte. Ballen blokkeres og klareres.

85:20, gult kort, Brann: Daniel Braaten for en takling på Furebotn.

86:35: Jukka Raitala forsøker å slå frem i feltet, men ballen går ut over dødlinjen.

89:25: Kasper Skaanes blokkerer et avslutningsforsøk fra tyve meter.

90:00 + 0:40: Otoo med skudd fra minst 25 meters skrått hold, men over.

90:00+ 1:50: Birkelund forsøker skuddfoten fra over tyve meters skrått hold. Ballen går via en Brann-spiller og til corner.

90:00 + 2:10: Corneren slås mot nærmeste hvor Otoo stusser utenfor fra femmeterhjørnet, men den går – i følge dommer – via Grønner og dermed corner.

90:00 + 2:25: Piotr får gult kort for… et eller annet. Uthaling? Demonstrasjon?

90:00 + 3:05: Kampen er over.

-

Kuriosa:

 • Brann har fire strake seriekamper uten tap (0-2-2). Sist vi tapte, var da Haugesund slo oss 3-2 i Haugesund 27. august. Sist vi spilte fire seriekamper på rad uten tap, var i 15.-19. runde da vi spilte fem på rad uten tap (4-1-0).
 • Sist Brann vant to bortekamper på rad i serien var i september 2007 da vi slo FFK 4-0 før vi slo LSK 5-1. Ikke engang i 1.divisjon i fjor klarte vi det. Og vi klarte det altså ikke nå heller.
 • Nå har vi holdt nullen bakover i to strake seriekamper. Sist Brann holdt nullen bakover i to strake seriekamper, var i 6. og 7.runde da vi slo Viking 1-0 borte før vi slo Sogndal 2-0 hjemme.
 • Brann hadde før lørdag sluppet inn mål i ni strake bortekamper i serien. Sist vi holdt nullen borte var da vi slo Viking 1-0 den 20. april.
 • 45 poeng er det meste vi har hatt etter 26 runder siden vi hadde 54 i 2007.
 • 35 mål er bare ett mål mer enn hva vi hadde etter 26 runder i nedrykkssesongen 2014.
 • 22 baklengs er det desidert laveste vi har hatt etter 26 runder f.o.m. 1995 da vi begynte å spille minimum så mange kamper. Nest lavest er 32 baklengs i 2005.
 • Dette var første gang i år Lars Arne Nilsen bare gjorde to bytter i en seriekamp.

-

Brann mot Sogndal innbyrdes i serien: (Både på nivå 1 og nivå 2)

Branns tall først

Sted Ka S-U-T Målf. Po.
Bergen 18 14-2-2 42-14 44p
Sogndal 18 3-4-11 19-31 13p
Totalt 36 17-6-13 61-45 57p
 • I eliteserien hadde Brann før lørdag seks strake bortetap mot Sogndal i serien (2003, 2004, 2011, 2012, 2013 og 2014). Tar vi med 1. divisjon, har vi nå åtte strake der uten seier (0-2-6). Vår forrige serieseier i Sogndal kom i 2002 da vi vant 3-2.
 • Sist Brann tok ledelsen 1-0 i seriekamp på Fosshaugane, var i 1989! Etter det har Sogndal tatt ledelsen 1-0 over oss 13 ganger på Fosshaugane – mens ingen av lagene klarte å score i fjorårets og årets møte.

-

KAMPFAKTA: (kilde: brann.no)

Sogndal – Brann 0-0

26. serierunde Tippeliga. Fosshaugane Campus. 5600 tilskuere. Dommer: Martin Lundby, Bøverbu IL. Gult kort: Martin Ramsland, Rune Bolseth, Henrik Furubotn, Sogndal og Daniel Braaten, Piotr Leciejewski, Brann. Rødt kort: Bismar Acosta, Brann.

Sogndal (4-4-2): Mathias Lønne Dyngeland – Taijo Teniste, Hannu Patronen (k), Christophe Psyche, Jukka Matias Raitala – Gilbert Koomson, Henrik Furebotn, Eirik Birkelund, Lars Christian Kjemhus (Rune Bolseth fra 46.) – Martin Ramsland (Mahatma Otoo fra 58.), Ole Amund Sveen.

Brann (4-3-3): Piotr Leciejewski – Amin Nouri, Bismar Acosta, Vadim Demidov, Ruben Kristiansen – Daniel Braaten, Sivert Heltne Nilsen, Kasper Skaanes – Deyver Vega (Azar Karadas fra 46.), Jakob Orlov (Jonas Grønner fra 36.), Gilli Rólantsson.

-

Kampstatistikk:

Sjanser: 3-2 til Sogndal (VG)
Avslutninger: 7-7 (NTB), 11-7 til Sogndal (VG)
Avslutninger på mål: 5-4 til Brann (NTB), 4-3 til Brann (VG)
Angrep med avslutningsforsøk innenfor 16-meteren (mine egne tall): 5-4 til Sogndal – og da var et av Sogndals sine et tvilstilfelle om man skulle regne det som avslutning. 1. omgang: 3-1 til Brann, 2. omgang (og også perioden etter utvisningen): 4-1 til Sogndal.
Ballinnehav: 61 % til Sogndal (VG)

-

Spillerstatistikk:

Tallene for hver kamp indikerer minutter spilt. Minuttene på inn-/utbyttede spillere kan avvike fra andre kilder, fordi en spiller som f.eks. blir byttet ut i det 67.min, i bloggen vil stå med 66 spilleminutter. (Han har jo uansett ikke spilt 67 hele minutter). Tilsvarende vil spilleren som kommer inn stå med 24 spilleminutter. Dette for at spillere som byttes inn i det 90. minutt ikke skal stå med 0 spilleminutter.
Fete tall indikerer startet kamp.
Tall i parantes er scoringer.
Gule tall betyr gult kort.
Røde tall betyr rødt kort.

Statistikken er rettet med tanke på at Nouri stod feil oppført med gult kort borte mot VIF, i stedet for Acosta.

Acos Barm Braa Børv Demi Grøn Hata Haug Horw
Gods b 90 90 61 90 89
Odd h 90 80 71 90 90
Aale b 90 90 90 90
Glim h 90 90 90 75
Ros b 90 11 90 90 90
Vik b 90 90 65 90 25 (1)
Sog h 90 (1) 90 90 64 26 45 (1)
Tro b 90 90 90 90
Star h 90 90 58 90 89
Lille b 90 90 90 90 85
Stab h 87 90 90 90 90
Mol b 90 90 90 90 90
Hau h 90 90 90 90 45
S08 b 90 90 90
VIF h 90 90 (1) 77 90
Stab b 90 90 57 90 90 14
Aale h 90 (1) 90 90 65 25 90
Odd b 90 82 90 90 (1) 90 (2)
Gods h 90 90 90 90 70
VIF b 90 45 (1) 62 90 45
Ros h 90 88 90 90
Hau b 90 (1) 90 90 90 86 90
Vik h 90 54 90 90 90
Glim b 90 73 (2) 90 90 90 90
Tro h 90 28 90 90 83
Sog b 31 90 90 55
Totalt 1741 1726 1765 208 1929 916 90 1741 270
Kamp 20 21 22 3 22 12 1 23 3
Startet 20 20 22 2 22 9 1 19 3
Mål 2 5 0 0 1 0 0 4 0
Gule 5 5 4 0 5 2 0 5 0
2 gule 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Dir. rød 1 0 0 0 0 0 0 0 0
Acos Barm Braa Børv Demi Grøn Hata Haug Horw

-

Huse Hvil Joha Kara Kris Lars Leci Nils
Gods b 89 (1) 90 1 90 1 90 90
Odd h 83 90 10 7 90 90 90
Aale b 82 57 72 (1) 8 (1) 90 90 90
Glim h 67 15 90 13 90 90
Ros b 64 26 11 90 90 90
Vik b 17 90 90 90
Sog h 90 11 90 90 90
Tro b 45 70 20 90 45 90 90
Star h 18 90 32 90 1 90 90
Lille b 28 62 21 90 5 90 90
Stab h 68 16 3 90 90 90 (1)
Mol b 14 27 63 10 90 90
Hau h 45 9 90 90 90
S08 b 16 11 11 90 90 90
VIF h 22 (1) 13 90 90 90
Stab b 33 33 (1) 90 90
Aale h 45 (1) 16 (2) 90 90 90 (1)
Odd b 27 90 90 90
Gods h 21 20 13 90 90
VIF b 11 90 90 90 (1)
Ros h 25 2 19 90 90 90
Hau b 7 11 90 90
Vik h 36 75 11 90
Glim b 5 90 90
Tro h 14 7 90 90 90
Sog b 45 90 90 90
Totalt 866 618 284 312 2160 65 2070 2160
Kamp 22 10 10 21 24 5 23 24
Startet 8 7 3 0 24 0 23 24
Mål 3 0 1 4 0 0 0 3
Gule 0 1 2 2 3 0 2 5
2 gule 0 0 0 0 0 0 0 0
Dir. rød 0 0 0 0 0 0 0 0
Huse Hvil Joha Kara Kris Lars Leci Nils

-

Nouri Orlo Pett Rola Skaa Skål Sten Vega
Gods b 90 29 (1)
Odd h 90 19
Aale b 90 33 18
Glim h 90 90 (1) 23 77
Ros b 90 79 79
Vik b 90 90 32 73 58
Sog h 90 79 45
Tro b 90 45 45
Star h 90 72 (1)
Lille b 90 69
Stab h 90 74 22
Mol b 90 80 76
Hau h 90 81 45 45 (1)
S08 b 90 79 79 74 90
VIF h 90 62 90 28 (1) 68
Stab b 90 57 90 76
Aale h 90 74 45
Odd b 90 67 8 23 63
Gods h 90 77 90 69 (1)
VIF b 90 79 90 28 90
Ros h 90 71 (1) 65 90
Hau b 90 79 4 83 (1)
Vik h 90 79 90 90 15
Glim b 90 85 (1) 71 17 19
Tro h 90 62 90 76 (1)
Sog b 90 35 90 90 45
Totalt 2340 1553 0 406 846 727 15 873
Kamp 26 22 0 5 14 15 1 14
Startet 26 21 0 5 9 6 0 12
Mål 0 4 0 0 0 4 0 2
Gule 0 0 0 0 1 3 0 4
2 gule 0 0 0 0 0 0 0 0
Dir. rød 0 0 0 0 0 0 0 0
Nour Orlo Pett Rola Skaa Skål Stene Vega

-

Linker:

BA om kampen
BT om kampen
VG om kampen
VGs livedekning
Dagbladet om kampen
TV2 om kampen
NRK om kampen
Brann.no om kampen

Vist 2163 ganger. Følges av 2 personer.

Kommentarer

Hei! Kontakter deg på vegne av FlashScore.nu, og lurte på om du kunne tenke deg et samarbeid med oss? Send meg en mail på support@flashscore.nu om det høres interessant ut :)

Annonse

Nye bilder