...og så kom hjemmetapet

I starten var Brann et forferdelig skue
For “Fugla” fikk føre og “Fugla” fikk true
Og snart ble det verre mot søndagens gjester
til glede for Lillestrøms sambaorkester

Først ledet de gule da Mathew var våken,
så gikk vi til pause og “locker room-talk’en”
Og der ble det sagt de mest pirrende ting,
som; “Braaten må ut, så går Huse på ving”

Og Huse la inn sånn at Azar fikk score
i Azar sin første fra start dette året
Men scoringen hans hjalp jo slett ingenting,
for Piotr serverte en pakke fra Bring

Så Knudtzon han scoret sånn like før slutt
Han hadde vært innpå et tredels minutt
Med hodet han scoret – den laveste tassen
Og håpet om seier ble skylt ned i dassen

Med Piotr sin miss inni femmeterfeltet
fikk Erlandsen enda en Brann-skalp i beltet
Og nå kommer Odd og er helt oppi ryggen
Men neste helg skal vi gi Molde på tyggen!

-

Det ble like mange baklengs mot Lillestrøm som i de tolv foregående hjemmekampene til sammen. Når vi da også er så tannløse som vi er offensivt, ble det vanskelig å ta poeng mot LSK. Og det ble det da heller ikke. Dermed fikk vi vårt første Stadion-tap for året i den trettende hjemmekampen. Det måtte gjerne komme til slutt. Det var jo nesten for godt til å være sant å ha en slik hjemmestatistikk i en sesong de fleste tippet oss i nedrykkstriden. Flyten kunne jo ikke vare evig.

Brann er dermed redusert fra å være en klar sølvfavoritt, til å være en ikke fullt så klar sådan. Plutselig snek jo Odd seg ubehagelig nært innpå på tabellen. Spørsmålet er selvsagt om virkeligheten nå er i ferd med å innhente oss også på hjemmebane, eller om dette bare var en dårlig dag på jobben.

Neste helgs motstander, Molde, er veldig variable i sine prestasjoner. Det er vanskelig å vite hvilket nivå vi kan forvente av dem når de kommer til Bergen. Enkle poeng blir det neppe uansett. Ikke engang nedrykksklare Start i Kristiansand er på noen måte en sikker seier (eller poeng i det hele tatt), og spesielt ikke nå når de faktisk står med to strake trepoengere på eget stadion. Og så kommer vanskelige S08 på besøk i Bergen i avslutningen.

Nå har vi gjort det vanskeligere for oss selv, og vi kan ikke lenger være like selvsikre på hjemmebane. Det kan selvsagt slå to veier; at vi våkner og forstår at poengene ikke triller inn automatisk på Stadion. Eller at vi blir usikre på oss selv og gir motstanderne et hint og håp om at det faktisk er mulig å både score på oss og slå oss på “uinntagelige” Brann Stadion.

Heldigvis har vi fremdeles sølvmedaljer og e-cup-deltagelse i våre egne hender. Og i motsetning til vår nærmeste konkurrent, Odd, har vi to hjemmekamper igjen. Odd skal dessuten til Lerkendal en tur. Forhåpentligvis har ikke seriemesterne gitt seg for i år. (Jeg merker hvor skitten jeg føler meg av å håpe på noe så vulgært som RBK-seier, men noen ganger må det til det også).

Kampen:

Første omgang begynte utrolig svakt. Allerede etter drøye fire minutter hadde LSK kommet til tre avslutninger inne i feltet. Brann kom seg imidlertid fra den svake starten uten noen mål i fleisen, og etter hvert tok vi over spillet. Sjansene var det likevel LSK som kom til, og da drøye halvtimen var spilt, stod det hele 7-0 til LSK i antall avslutninger innenfor sekstenmeteren. Derfor var det ikke ufortjent at romerikingene tok ledelsen. Måten det skjedde på var imidlertid litt heldig for dem, for et i utgangspunktet ufarlig skudd forandret retning og landet i beina på Ifeanyi Mathew bak Ruben Kristiansen. Mathew fikk en enkel jobb med å sette inn 1-0 til stasjonsbyens lag, og det ble ekstra fart i bortefansens rytmeseksjon.

Stillingen holdt seg til pause og det var på det tidspunkt lite å si på at kanarifuglene lå an til tre poeng. Brann hadde vært utrolig tafatte.

I andre omgang tok Brann mer over spillemessig. Da ble nemlig en uvanlig svak Daniel Braaten byttet ut til fordel for Erik Huseklepp. Og Huse skulle raskt gjøre seg bemerket med en flott målgivende pasning til alltid like hodesterke Azar Karadas, som feiret årets første startede seriekamp med en typisk Azar-scoring – på hodet. Til da hadde ikke eidaren kommet seg til noe nevneverdig, men får han innlegg i hodehøyde er han som regel til å stole på.

Og nå spekuleres det i at eidaren likevel får et kontrakstilbud for 2017. Jeg regner med at Branns sportslige ledelse også for fremtiden først og fremst tenker på ham som en joker. At de nå likevel åpner for å forlenge kontrakten, tyder på at de har kommet til at en slik jokerrolle vil være viktig også neste år. (Eller at Torgeir Børven ikke er med i neste års planer).

Man kan selvsagt velge å bytte Azar ut i en ny spiss med andre kvaliteter (en som f.eks. er raskere og bedre teknisk, osv.) og som vil gå rett inn i førsteelleveren. Men vi er neppe kommet dit neste år at vi ikke vil ha behov for spillere som kan være tungen på vektskålen når kampene går inn i sluttfasen. Det vil nok være mange jevne kamper – som ikke er avgjort når vi passerer 70 minutter – også i 2017. Og det vil også være mange kamper med kriging og tøffe dueller. Så jeg sier ikke nei takk til Azar ett år til.

Vel, nok om den saken. Brann tok i hvert fall klart over i en lengre periode etter utligningen. Da virket det som om Brann var mest interesserte i – og nærmest – tre poeng. Selv om vi ikke kom til så mange opplagte sjanser. Men vi fikk et mål annulert for offside. En avgjørelse som må ha vært med få centimeters margin.

Mot slutten dabbet det litt av fra vår side, og så begynte vi å rote. Først fikk bortelaget en farlig skuddmulighet ved Sheriff Sinyan etter at Ruben Kristiansen og Vadim Demidov tullet det til, men Piotr Leciejewski reddet oss først. Men på den påfølgende corneren ødela han imidlertid matchvinnerstatusen med en svak inntreden. Dermed kunne ikke akkurat storvokste Erling Knudtzon enkelt heade inn 2-1 med bare fem minutter igjen, og Kanarifansens beat box dunket enda hardere. Da virket det kjørt – noe det også viste seg at det var.

Branns paniske forsøk på utligning kom ikke nærmere enn et godt volleyskudd fra ellers svake Kristiansen. Arnold Origi i LSK-målet hindret imidlertid en utligning, og dermed ebbet det hele ut med tre poeng til LSK og enda litt mer enerverende tromming fra de tilreisende gulkledde som hadde kommet i gratisbusser for tog fra stasjonsbyen. Utrolig skuffende selvsagt, selv om tap aldri er noe sjokk når man holder med Brann.

Etter kampen feiret LSK-spillerne som om de hadde reddet plassen allerede. De kom til og med ut igjen på banen for å feire med fansen en gang til.

Slik tar vi sølv:

Det gikk ikke helt som planlagt mot LSK, så her må det gjøres noen justeringer.

Brann 45 p Odd 45 p MFK 42 p
runde mot poeng mot poeng mot poeng
28 MFK h 1 p RBK b 0 p Brann b 1 p
29 Start b 1 p Sogn h 3p Stab h 3 p
30 S08 h 3 p TIL b 1 p LSK b 3 p
Fra nå: 5 p Fra nå: 4 p Fra nå: 7 p
Totalt: 50 p Totalt: 49 p Totalt: 49 p
 • Haugesund kan også få 50 poeng, men med resultatene over vil Brann få minimum +13 i målforskjell. Da må Haugesund vinne med totalt ti mål mot Glimt (h), AaFK (b) og Godset (h) for å gå foran på flere scorede mål.
 • Også Sarpsborg kan få 50 poeng, men det vil de ikke klare hvis Brann tar poeng mot dem. Dessuten har de i øyeblikket 14 mål dårligere målforskjell enn oss.

50 poeng vil derfor etter alle solemerker holde til minimum fjerdeplass. Det gir e-cup hvis RBK vinner cupen. Når RBK har hjemmekamp i semien mot Glimt, og eventuelt vil møte Godset eller Kongsvinger i finalen, kan vi vel si at det ikke er usannsynlig at laget på fjerdeplassen i serien vil få e-cup…

Det vi kan si er at ni poeng til vil gjøre at vi får minimum +15 i målforskjell. Da må Odd vinne sine tre kamper med totalt syv mål for å gå forbi oss.

Med syv poeng vil vi ha minimum +14 i målforskjell. Hvis Odd da tar ett poeng på Lerkendal, må de vinne de to siste med totalt seks mål for å gå forbi oss.

Taper Odd med f.eks. ett mål på Lerkendal, skal vi kunne klare sølv med seks poeng til, så sant det ene tapet vårt begrenser seg. Blir det ene tapet vårt med ett mål, vil vi i så tilfelle ende opp med minimum +13 i målforskjell – og Odd må vinne sine to øvrige kamper med totalt seks mål for å gå forbi. Hvis vårt tap (på ett mål) kommer mot MFK (og vi altså vinner våre to andre med ett mål), må moldenserne da vinne sine to andre kamper med totalt syv mål for å gå forbi.

Publikum:

Kjedelig fotball eller ei: 11800 er ikke godt nok når vi på slutten av sesongen ligger an til en meget overraskende sølvmedalje. Det burde vært noen tusen til. Neida, det var ikke bedre tilskuertall i høstsesongene 1997 og 2000, da vi tok sølv. Men den gang var det langt dårligere fasiliteter, man var mer avhengige av vær og vind siden partoutkortsalget var lavere, og RBK tok gull med tilskuersnitt som knapt var bedre enn vårt. Nå ligger RBKs snitt nesten 50 % høyere enn Branns. Da blir det mer påtagelig. Isolert sett er ikke 11800 så gale, men når vi hadde over 10000 i snitt i 1.divisjon – og ca 12000 i snitt da vi rykket ned i fjorfjor, hadde man gjerne forventet noe mer enn 11800 når vi ligger på sølvplass med få runder igjen. Medgangssupporterne har ikke latt seg rive med av medgang denne gang. Men hvorfor kommer det 17000 mot RBK, og under 12000 mot alle andre – selv når spenningen tar seg til?

Tapet mot LSK til tross; jeg tror vi for en sjelden gangs skyld klarer å runde 12000 mot MFK. Da møter vi en medaljerival, og det vil nok hjelpe. Selv på en lørdag. Og avgjøres det hele i siste hjemmekamp mot S08, vil det nok bli ganske godt besatt på den kampen. Ja på den kampen kommer det sikkert mange uansett, fordi Brann har tradisjon for å invitere kretsens lag på sesongavslutning. Det kom jo f.eks. 15172 på den ganske ubetydelige siste kampen mot Hødd i fjor.

Brann mangler 23564 tilskuere (over to kamper) på å klare 12000 i snitt. Det bør kunne gå. Mot medaljerival MFK bør vi klare 12000 av dem, og i siste kamp bør vi klare 11564.

Stemningen på kampen var middels, men pyro-tifoen var bra. Trommen til Kanarifansen like irriterende som alltid.

Det reelle oppmøtet følte jeg var bedre enn det har vært på tilsvarende kamper med ca 11800 betalende. Jeg tror ikke antall fremmøtte var så veldig mye lavere enn antallet solgte billetter denne gang.

(Fortsetter under bildene)

^ Naturens eget tifo-arrangement under oppvarmingen. Foto: Alexander Osdal

^ Bataljonens tifo før kampstart. Fotos: Alexander Osdal

^ Dårlig humør etter kampslutt. Foto: Alexander Osdal

-

Hendelsene:

- 1. omgang: -

01:00: Malaury Martin med et frispark som slås høyt inn i feltet mot bakerste hvor Tomáš Malec vinner på hodet og header like utenfor fra fem meter. TV-bildene kunne imidlertid i ettertid avsløre at det var tre gulkledde i offside.

03:25: LSK med ny sjanse når Bassel Jradi måker fremover, men Frode Kippes avslutning fra vel ti meters skrått hold blir for løs og Jonas Grønner rydder opp til corner.

04:05: På returen etter en corner blåser Ifeanyi Mathew ballen høyt over.

LSK med 3-0 i avslutninger inne i feltet allerede etter drøye fire minutter.

07:55: Deyver Vega med innlegg fra høyre, men Kristoffer Barmens heading videre fører ikke til noe.

10:10: Vega med et forsøk på skudd utenfor sekstenmeteren, men det blokkeres umiddelbart.

Brann hadde kommet tilbake i kampen nå.

11:05: Amin Nouri slår inn i feltet, men der er det gulkledde som vinner på hodet, og til slutt får Arnold Origi fanget ballen.

13:20: Fredrik Haugen slår et frispark inn fra høyre, men dommeren blåser umiddelbart frispark for LSK.

20:10: Marius Amundsen slår et frispark høyt inn i feltet. Vi får ikke klarert skikkelig og LSK får en ny sjanse. Det slås mot bakerste hvor Kippe får en fot på ballen fire meter fra mål, men Piotr redder oss med en beinparade.

21:35: Jradi får avsluttet fra seksten meter, men det går langt utenfor.

Det var 5-0 til LSK i avslutninger inne i feltet allerede før en firedel av kampen var spilt.

28:50: Haugen forsøker på et eller annet akrobatisk inne i feltet. Det kan knapt regnes som avslutningsforsøk.

29:18 – 0-1, IFEANYI MATHEW: Martin får ballen på deres venstrekant. Han gir til Jradi som forsøker en avslutning fra fjorten meters skrått hold. Ballen forandrer retning i Grønner og på bakerste dukker Mathew opp bak Ruben Kristiansen og setter ballen i mål fra tre meter.

31:35: LSK slår et frispark langt inn i feltet, vi får ikke headet vekk og ballen lander hos Martin som får dempet og skutt fra femten meter. Rett på Piotr Leciejewski.

32:50: Haugen mottar en LSK-klarering og forsøker å avslutte fra tretten meter. Det blokkeres og ballen lander hos Barmen som forsøker å heade fra seks meters skrått hold. LSK får klarert.

Dette var vårt første angrep med avslutning inne i feltet – etter LSKs syv!

37:30: Vega får ballen på høyresiden av feltet og kommer seg forbi Simen Kind Mikalsen og til innlegg fra dødlinjen. På tre meter setter Kippe ballen nesten i eget mål, men LSK får klarert til corner.

37:50: På den påfølgende corneren header Barmen langt utenfor fra seks meter.

40:20: Brann kontrer, Haugen sender frem til Vega som kommer alene med to LSK-spillere. Han velger å gå bak dem og trekke innover for skudd fra nitten meter. Det går via en LSK-spiller og over til corner.

41:40: Så er det LSK som kontrer, men Mathew har Kristiansen på seg og velger å skyte fra nærmere 30 meter. Piotr må strekke seg og klarer også å hindre returen i å gå ut over dødlinjen.

44:40: Vega med et avslutningsforsøk fra femten meters relativt spiss vinkel. Keeper tar det.

45:00 + 0:05: Pause.

- 2. omgang: -

45:00; -> bytte Brann: Erik Huseklepp inn for Daniel Braaten.

53:00: Huseklepp skyter fra noen meter utenfor sekstenmeterhjørnet, men det blir selvsagt ikke noe problem for Origi.

54:52 – 1-1, AZAR KARADAS: Huseklepp får ballen på venstrekanten, utfordrer og legger perfekt inn. På seks meter header Karadas inn i høyre hjørne. Dette har vi sett før!

Angrepet hadde syv trekk og vi hadde ballen i 26 sekunder før det ble mål.

59:55: Kristiansen slår et innlegg som går rett inn til keeper.

63:05: Haugen slår et frispark fra venstre mot bakerste hvor Sivert Heltne Nilsen dukker opp og lobber ballen over keeper og i mål fra to meters hold. Linjedommeren mente imidlertid det var offside. TV-bildene viste at den avgjørelsen i så fall må ha vært med millimetermargin.

64:10; gult kort, LSK: Bassel Jradi for en stygg takling på Vega.

64:50: LSK header vekk et Brann-frispark fra høyre. Grønner får slått inn igjen fra motsatt side, men bortelaget ordner opp.

65:10: Martin får en mulighet i duell mot Kristiansen som blir slått tunnel på, men sistnevnte får til slutt ordnet opp. Og så får vi frispark.

65:55; -> bytte LSK: Ole Martin Rindarøy inn for Bassel Jradi.

68:00; gult kort, LSK: Ifeayni Mathew for en takling på Demidov.

71:45: Huseklepp kommer seg til innlegg fra venstre, men LSK får klarert.

72:00: Huse med nok et innlegg fra venstre, og enda en gang får de gule klarert.

74:00: Mathew trekker inn mot midten og skyter fra 22 meter. Det går flere meter utenfor.

74:45: Kristiansen skyter fra skrått hold noen meter utenfor feltet. Det går langt over og til side for mål.

75:05; -> bytte Brann: Gilli Rólantsson inn for Deyver Vega.

74:35: Mathew kommer til innlegg fra nesten ved dødlinjen på vår venstreside. Piotr står på tre meter og innlegget går bak polakken og rett forbi mål, men det kunne faktisk gått i mål.

78:00; -> bytte Brann: Torgeir Børven inn for Azar Karadas.

82:05: LSK kontrer og det blir en duell mellom Martin og Grønner. Til slutt får Martin kommet seg til innlegg fra vår høyreside, men Piotr tar det.

83:35: Kristiansen med en noe svak pasning til Demidov som ikke får klarert skikkelig. Dermed snapper Sheriff Sinyan ballen og kommer seg inn i feltet før han skyter fra fjorten meter. Piotr får såvist slått ballen til corner.

84:25; -> bytte LSK: Erling Knudtzon inn for Gary Martin.

84:44 – 1-2, ERLING KNUDTZON: På corneren er Piotr på bærtur og ballen lander hos Knudtzon som header enkelt i mål fra to meter. 19 sekunder hadde han vært på banen!

86:25: Corner fra venstre ved Huseklepp. Den tar Kristiansen på direkten og skyter fra fjorten meters skrått hold. Origi får slått det gode skuddet til corner.

87:30: Vi får noen cornere på rappen, men får ikke noe ut av det – selv om den siste var farlig.

90:00 + 0:40: Huseklepp kommer til innlegg fra dødlinjen, men det går rett inn til keeper.

90:00 + 2:45: Huseklepp med et nytt innlegg, men LSK får klarert. Så får Nouri kommet til innlegg fra motsatt side, men rett inn til Origi selv om vi hadde både Heltne Nilsen og Barmen rett utenfor femmeteren

90:00 + 3:15: Kampen er slutt.

-

Kuriosa:

 • Brann hadde før søndag tolv hjemmekamper på rad uten tap i år (9-3-0). Tar vi med den siste hjemmekampen i 2014, hadde vi tretten eliteserie-hjemmekamper på rad uten tap (10-3-0).
 • Forrige hjemmetap i eliteserien kom mot S08 den 17. oktober 2014. I fjor tapte vi siste hjemmekamp i 1.divisjon mot Hødd.
 • Vi klarte igjen å unngå å gå uten mål i to strake seriekamper. Sist Brann gikk målløse av banen i to strake eliteseriekamper var i 25. og 26. runde 2013 da vi spilte 0-0 i Ålesund før vi tapte 0-1 for FKH, men vi fikk også to målløse kamper på rad i 1.divisjon i mai i fjor da vi spilte 0-0 mot Ulf hjemme og Hønefoss borte.
 • Statistisk sett var sjansen liten for at det skulle bli 0-0 mot LSK. For sist Brann spilte to 0-0-kamper etter hverandre i eliteserien var i 1992, men vi fikk to 0-0-kamper på rad i 1.divisjon i fjor. Det var hjemme mot Ulf og borte mot Hønefoss i mai.
 • Sist Brann holdt nullen bak i tre strake eliteseriekamper var i 2007 da vi slo Sandefjord 1-0 hjemme, FFK 4-0 borte og Odd 4-0 hjemme, og vi klarte det ikke denne gangen heller. Men i 1.divisjon klarte vi det i mai i fjor da vi slo Bryne 1-0 borte før vi fikk uavgjort 0-0 mot Ulf hjemme og Hønefoss borte.
 • Vi har bare scoret ett mål mer enn på samme tid i nedrykksesongen 2014.
  24 baklengs er det desidert minste vi har hatt etter 27 runder, i de sesongene (f.o.m. 2009) vi har spilt så mange kamper. Nest minst er 42 (altså 18 flere) i 2013. Selv i 1.divisjon hadde vi 29 baklengs etter 27 runder.
 • I 1970 hadde RBK bare en eneste baklengs på ni hjemmekamper. Det gir et snitt på 0,11 pr kamp. Selv om Brann skulle holde nullen i begge de to gjenværende, kan ikke vårt baklengssnitt bli bedre enn 0,2667 pr hjemmekamp denne sesongen. Men ny bestenotering for vår øverste serie siden 1970 kan det bli, men da kan vi ikke slippe inn mål mot MFK og S08. For det beste baklengssnittet for noe hjemmelag etter det, er FFKs og LSKs 0,2727 i hhv 1972 og 1989. Begge disse slapp nemlig inn kun tre mål på elleve kamper. Slipper ikke Brann inn flere hjemmemål i år, vil vi altså få 0,2667 i snitt og setter ny rekord for årene etter 1970.

-

Brann mot LSK innbyrdes i serien:

Branns tall først

Sted Ka S-U-T Målf. Po.
Bergen 39 16-7-16 61-52 55p
Lillestrøm 39 8-9-22 52-78 33p
Totalt 78 24-16-38 113-130 88p
 • Brann har tre strake tap mot LSK i serien. Sist vi tok poeng mot dem var da vi slo dem 2-0 på Stadion i 2014.
 • Brann har scoret i de fire siste seriekampene mot LSK. Sist vi ikke scoret mot dem, var da vi tapte 0-2 på Åråsen i 2013.

-

KAMPFAKTA: (kilde: brann.no)

Brann – Lillestrøm 1-2 (0-1)

27. serierunde Tippeligaen. Brann Stadion. 11. 876 tilskuere. Dommer: Ola Hobber Nilsen, Nordstrand IF. Gult kort: Bassel Jradi, Gary Martin og Ifeanyi Mathew, Lillestrøm.

0-1: Ifeanyi Mathew (30.)
1-1: Azar Karadas (55.)
1-2: Erling Knudtzon (85.)

Brann (4-3-3): Piotr Leciejewski – Amin Nouri, Jonas Grønner, Vadim Demidov (k), Ruben Kristiansen – Fredrik Haugen, Sivert Heltne Nilsen, Kristoffer Barmen – Deyver Vega (Gilli Rólantsson fra 75.), Azar Karadas (Torgeir Børven fra 79.), Daniel Braaten (Erik Huseklepp fra 46.).

Lillestrøm (4-4-2): Arnold Origi – Håkon Skogseid, Marius Amundsen, Frode Kippe (k), Simen Kind Mikalsen – Ifeanyi Mathew, Bassel Jradi (Ole Martin Rindarøy fra 66.), Malaury Martin, Sheriff Sinyan – Gary Martin (Erling Knudtzon fra 85.), Tomas Malec.

-

Kampstatistikk:

Sjanser: 5-4 til LSK (VG), 9-4 til Brann (BT) Det var da litt av en forskjell…
Avslutninger: 10-8 til LSK (VG), 11-6 til LSK (NTB)
Avslutninger på mål: 6-3 til LSK (VG), 7-3 til LSK (NTB)
Ballinnehav: 69 % til Brann (VG)
Avslutninger innenfor sekstenmeteren: 9-5 til LSK (mine egne tall). 7-3 til LSK i første, og 2-2 i andre.

-

Spillerstatistikk:

Tallene for hver kamp indikerer minutter spilt. Minuttene på inn-/utbyttede spillere kan avvike fra andre kilder, fordi en spiller som f.eks. blir byttet ut i det 67.min, i bloggen vil stå med 66 spilleminutter. (Han har jo uansett ikke spilt 67 hele minutter). Tilsvarende vil spilleren som kommer inn stå med 24 spilleminutter. Dette for at spillere som byttes inn i det 90. minutt ikke skal stå med 0 spilleminutter.
Fete tall indikerer startet kamp.
Tall i parantes er scoringer.
Gule tall betyr gult kort.
Røde tall betyr rødt kort.

Acos Barm Braa Børv Demi Grøn Hata Haug Horw
Gods b 90 90 61 90 89
Odd h 90 80 71 90 90
Aale b 90 90 90 90
Glim h 90 90 90 75
Ros b 90 11 90 90 90
Vik b 90 90 65 90 25 (1)
Sog h 90 (1) 90 90 64 26 45 (1)
Tro b 90 90 90 90
Star h 90 90 58 90 89
Lille b 90 90 90 90 85
Stab h 87 90 90 90 90
Mol b 90 90 90 90 90
Hau h 90 90 90 90 45
S08 b 90 90 90
VIF h 90 90 (1) 77 90
Stab b 90 90 57 90 90 14
Aale h 90 (1) 90 90 65 25 90
Odd b 90 82 90 90 (1) 90 (2)
Gods h 90 90 90 90 70
VIF b 90 45 (1) 62 90 45
Ros h 90 88 90 90
Hau b 90 (1) 90 90 90 86 90
Vik h 90 54 90 90 90
Glim b 90 73 (2) 90 90 90 90
Tro h 90 28 90 90 83
Sog b 31 90 90 55
Lille h 90 45 12 90 90 90
Totalt 1741 1816 1810 220 2019 1006 90 1831 270
Kamp 20 22 23 4 23 13 1 24 3
Startet 20 21 23 2 23 10 1 20 3
Mål 2 5 0 0 1 0 0 4 0
Gule 5 5 4 0 5 2 0 5 0
2 gule 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Dir. rød 1 0 0 0 0 0 0 0 0
Acos Barm Braa Børv Demi Grøn Hata Haug Horw

-

Huse Hvil Joha Kara Kris Lars Leci Nils
Gods b 89 (1) 90 1 90 1 90 90
Odd h 83 90 10 7 90 90 90
Aale b 82 57 72 (1) 8 (1) 90 90 90
Glim h 67 15 90 13 90 90
Ros b 64 26 11 90 90 90
Vik b 17 90 90 90
Sog h 90 11 90 90 90
Tro b 45 70 20 90 45 90 90
Star h 18 90 32 90 1 90 90
Lille b 28 62 21 90 5 90 90
Stab h 68 16 3 90 90 90 (1)
Mol b 14 27 63 10 90 90
Hau h 45 9 90 90 90
S08 b 16 11 11 90 90 90
VIF h 22 (1) 13 90 90 90
Stab b 33 33 (1) 90 90
Aale h 45 (1) 16 (2) 90 90 90 (1)
Odd b 27 90 90 90
Gods h 21 20 13 90 90
VIF b 11 90 90 90 (1)
Ros h 25 2 19 90 90 90
Hau b 7 11 90 90
Vik h 36 75 11 90
Glim b 5 90 90
Tro h 14 7 90 90 90
Sog b 45 90 90 90
Lille h 45 78 (1) 90 90 90
Totalt 911 618 284 390 2250 65 2160 2250
Kamp 23 10 10 22 25 5 24 25
Startet 8 7 3 1 25 0 24 25
Mål 3 0 1 5 0 0 0 3
Gule 0 1 2 2 3 0 2 5
2 gule 0 0 0 0 0 0 0 0
Dir. rød 0 0 0 0 0 0 0 0
Huse Hvil Joha Kara Kris Lars Leci Nils

-

Nouri Orlo Pett Rola Skaa Skål Sten Vega
Gods b 90 29 (1)
Odd h 90 19
Aale b 90 33 18
Glim h 90 90 (1) 23 77
Ros b 90 79 79
Vik b 90 90 32 73 58
Sog h 90 79 45
Tro b 90 45 45
Star h 90 72 (1)
Lille b 90 69
Stab h 90 74 22
Mol b 90 80 76
Hau h 90 81 45 45 (1)
S08 b 90 79 79 74 90
VIF h 90 62 90 28 (1) 68
Stab b 90 57 90 76
Aale h 90 74 45
Odd b 90 67 8 23 63
Gods h 90 77 90 69 (1)
VIF b 90 79 90 28 90
Ros h 90 71 (1) 65 90
Hau b 90 79 4 83 (1)
Vik h 90 79 90 90 15
Glim b 90 85 (1) 71 17 19
Tro h 90 62 90 76 (1)
Sog b 90 35 90 90 45
Lille h 90 16 74
Totalt 2430 1553 0 422 846 727 15 947
Kamp 27 22 0 6 14 15 1 15
Startet 27 21 0 5 9 6 0 13
Mål 0 4 0 0 0 4 0 2
Gule 0 0 0 0 1 3 0 4
2 gule 0 0 0 0 0 0 0 0
Dir. rød 0 0 0 0 0 0 0 0
Nour Orlo Pett Rola Skaa Skål Stene Vega

-

Linker:

BA om kampen
BT om kampen
VG om kampen
VGs livedekning
Dagbladet om kampen
TV2 om kampen
NRK om kampen
Brann.no om kampen

Vist 3630 ganger. Følges av 1 person.
Annonse

Nye bilder