Slo tilbake og beholder sølvplassen

Skålevik va’ glemt, han kunne heller fisket kreps
Så startet han mot Molde, og va’ plagsom som en veps
Han føk mot mål alene, med en sikkerhet og ro
Og lurte keeper én gang, og så lurte han ham to

Men Molde scoret først, så da tenkte sikkert alle
at no går alt i mot oss, no når løvet snart skal falle
For hjemmesterke Brann, så var det visstnok også grenser
Og han som scoret målet va’ selvfølgelig bergenser

Det så jo ikkje bra ut, men vi reiste oss med stil
Og han som ga oss sølvhåp, é en vaskeekte stril
Han snudde det alene, og no é vi godt på vei
For sølvet kan vi klare – ja, den saken den é grei!

Og blir det ikkje sølv, så blir eg faktisk ganske sur
Eg stoler på vår trener, han é taktisk klok og lur
Men sa du her i mars at “eg tror jaggu det blir sølv!”
så hadde du nok drukket nåkke sterkere enn øl!

-

(Endret etter Odds høyst unødvendige seier på Lerkendal)

Den nyopprykkede nedrykkskandidaten ved seriestart 2016, nærmer seg sølv! Eller i hvert fall frem til Odd gjorde håpet litt mindre med sin seier med fem sekunder igjen av overtiden på Lerkendal. Etter vår herlige 2-1-seier hjemme mot Molde var i hvert fall sjansen god for at det nest edleste metallet havnet i Bergen. Men Rosenborg gjorde ikke jobben sin mot Odd på Lerkendal. Og det var jo typisk; når jeg på søndag kveld for en gangs skyld heiet på trønderne, så dummet de seg selvsagt ut – med sitt første poengtap på hjemmebane i år, og sitt første hjemmetap i serien siden 16. mai 2014. Altså, jeg heiet ikke på trøndere sånn at det kunne høres altså. “Holdt med i det stille” – med neseklype, tenker jeg vi sier. Sukk… alt mulig fælt man må gjennom for Branns beste… Og det hjalp ikke engang…

Så nå må vi altså vinne begge de to siste kampene for å være sikre på sølvet. Skjønt, det er faktisk ikke engang helt sikkert at det holder. Telemarkingene kan likevel ta oss på målforskjell.

Seks poeng til, er selvsagt ingen umulighet. Vi skal som kjent først møte for lengst nedrykkede Start. Riktignok på deres egen hjemmebane hvor de faktisk har to strake seire. Det er så definitivt ikke noen walk-over, men vi bør kunne bli det niende laget som slår dem i Kristiansand i år. Men det hadde jo også her vært typisk at… Nei det orker jeg ikke tenke på. Nå får det være nok “typisk”-prat!

Også S08 bør jo være en mulighet for å slå på Stadion. Skjønt, det blir ingen dans på roser det heller. De har tross alt bare tatt fire poeng mindre enn oss i år, og de har tatt hele nitten poeng på bortebane. Det er fire mer enn hva vi selv har klart. Men Brann har tatt 33 poeng hjemme, så favoritt er vi nok.

Med to poeng til vil vi etter alle solemerker ende opp med medalje. Kun teori kan frata oss minimum bronse da. Og når det gjelder europacup, er det en stor mulighet for at også fjerdeplass kan redde oss, i og med at den tabellposisjonen gir spill i Europa hvis RBK vinner the double. Tar vi poeng mot S08 på Stadion, er vi sikret minimum fjerdeplass.

Det som uansett er sikkert, er at vi ikke kan bli dårligere enn nummer seks nå. Og at kun teori kan gjøre at Molde – som før sesongen var regnet som en soleklar medaljekandidat (også av meg) – kan komme foran oss i år. At vi skulle ende foran Molde, ville blitt møtt med hånflir og alkotest hvis man hadde påstått det i mars.

Kampen:

Molde hadde en del avslutninger i første omgang, men den første halvtimen var det mest håpløse langskudd fra 25-30 meter det handlet om for deres del. (I tillegg til at et par tilbakespill mot Piotr gjorde det unødvendig nifst). Da bortelaget tok ledelsen i det 35. minutt, var det da også på en avslutning fra utenfor sekstenmeteren. Selvsagt var det bergenseren Petter Strand som ga moldenserne ledelsen. Og der har vi den om “typisk” igjen…

Akkurat da tenkte jeg at hjemmemoroen var over for i år og at virkeligheten var i ferd med å innhente seg for et lag som tidligere i år hadde hatt mye flyt. Det hadde vært solid på Stadion helt frem til kampen mot LSK da det plutselig ble uhørte to(!!!) hjemmebaklengs og årets første hjemmetap. Så kom enda en baklengs mot Solskjærs menn, og vi lå i øyeblikket an enda et nederlag. Farvel sølvmedaljer…

Men deppingen varte ikke lenge, for det gikk bare noen minutter før Steffen Lie Skålevik utnyttet Vegard Forrens feil og keepers gavmilde plassering, og lobbet over sistnevnte og i mål til 1-1. Så var det likevel håp!

Vi utlignet imidlertid mot LSK også, så vi trengte slett ikke være på vei til å snu kampen. Fikk da være grenser for forhåpninger. Lagene gikk til pause med 1-1 og på den tiden stod det 5-1 til Brann i avslutninger innenfor sekstenmeteren.

I andre omgang skjedde det i grunn ikke så mye dramatisk før Fredrik Haugens fremspill gjorde at en hårfint onsideplassert Skålevik fikk sjansen alene med Ethan Horvath igjen, drøye tolv minutter etter hvilen. Og Skålevik var kald som en frossen kreps og satte likegodt ledermålet inn mellom beina på keeper. Vill jubel! Nok en gang hadde spissvalget til Lars Arne Nilsen vært en suksess til tross for lite spilletid. Mot LSK var det jo Azar som for en gangs skyld startet – og scoret.

Kampen var snudd og dette begynte virkelig å lukte sølv. Sa de. For når jeg tenker meg om så er jeg faktisk ikke helt sikker på hvordan det lukter. Det er jo noen år siden sist.

Men derfra og ut var det omtrent bare Molde. Faktisk hadde romsdalsguttene åtte avslutninger inne i feltet etter 2-1-målet. Brann hadde ingen!

Og det kunne fort blitt poengtap også denne gang. Mange – i hvert fall folk som sier “i” når de mener “eg” – vil nok hevde at de hadde fortjent minst ett poeng med seg hjem til rosebedene sine. Men Piotr gjorde opp for sine valium-salgsfremstøt i første omgang og turnet frem et par fantastiske redninger mot slutten. For i andre halvdel var han den crazy matchvinneren vi kjenner.

Det ble nervepirrende mot slutten, men vi klarte heldigvis å ro Molde-presset i land og på overtid slo vi leir nede ved NAF-campingflagget i hjørnet mellom Frydenbø- og SpV-tribunene. Dommeren blåste endelig av, og vi kunne juble for å ha reist oss etter det sure tapet forrige helg, at vi hadde reist oss og snudd denne kampen – og ikke minst at vi to runder før slutt er i god posisjon til å ta en sensasjonell sølvmedalje.

En meget god kamp av Skålevik som ikke hadde spilt et eneste sekund i de fem siste kampene, men slo tilbake med hard jobbing og to iskalde scoringer. Er han bakromsspissen vi trenger, eller drar jeg kanskje optimismen litt langt nå? Med bare 816 spilleminutter (og syv starter) er Skålevik nå klubbens toppscorer med seks mål. (At klubbens toppscorer – for et sølvlag – bare har seks mål, er imidlertid mer betenkelig…) Hans første scoring lørdag var dessuten vårt 100. mål mot Molde på øverste nivå. Med Skålevik og Piotr hadde vi matchvinnere i begge ender av banen.

NB! Med fem baklengs på Stadion, kan vi ikke lenger få det laveste baklengssnittet på hjemmebane i norsk toppserie siden 1970. Nå kan det ikke bli bedre enn 0,33 over femten kamper. Etter 1970 har FFKs 0,2727 fra 1972 og LSKs samme tall fra 1989 vært de laveste baklengssnittene noen lag har hatt på egen bane en sesong.

-

Slik tar vi sølv:

(Oppdatert etter søndagens kamper)

Brann 48 p Odd 48 p
runde mot poeng mot poeng
29 Start b 3 p Sogn h 3p
30 S08 h 3 p TIL b 1 p
Fra nå: 6 p Fra nå: 4 p
Totalt: 54 p Totalt: 52 p

Med poenguttellingen over kan ingen av de øvrige lagene ta oss igjen.

For ordens skyld tar jeg med kampprogrammet til de andre lagene som pr nå fremdeles kan ta oss igjen:
- Sarpsborg (44 poeng og -1 i målforskjell): TIL (h) og Brann (b). Kan max få 50 poeng.
- Molde (42 poeng og +4 i målforskjell): Stabæk (h) og LSK (b). Kan max få 48 poeng.
- FKH (44 poeng +4 i målforskjell): AaFK (b) og Godset (h). Kan max få 50 poeng.

Her er de ulike alternativene som gir sølv til Brann:

 • Hvis Brann vinner begge de to siste med ett mål, får Brann 54 poeng og +15 i målforskjell. Da tar Brann sølv hvis:
  - Odd i verste fall vinner sine to kamper med totalt inntil fem mål.
 • Hvis Brann tar fire poeng på de to siste (og seieren blir på ett mål), får Brann 52 poeng og +14 i målforskjell. Da tar Brann sølv hvis:
  - Odd tar max fire poeng på sine to siste, og seieren deres blir på inntil fire mål.
 • Hvis Brann tar tre poeng på de to siste (og både seieren og tapet blir på ett mål), får Brann 51 poeng og +13 i målforskjell. Da tar Brann sølv hvis:
  - Odd tar max tre poeng på sine to siste, og Odds seier blir på inntil fire mål hvis tapet deres blir på bare ett mål.
 • Hvis Brann tar to poeng på de to siste, får Brann 50 poeng og +13 i målforskjell. Da tar Brann sølv hvis:
  - Odd tar max to poeng på sine to siste. Da ender vi uansett foran på målforskjell.
  - FKH i verste fall vinner sine to kamper med totalt inntil åtte mål.
  - S08 kan ikke gå forbi oss hvis vi tar to poeng på de to siste, siden da vil ett av dem være mot dem.
 • Hvis Brann tar ett poeng totalt på de to siste, får Brann 49 poeng. Blir tapet på ett mål, får vi +12 i målforskjell. Da tar Brann sølv hvis:
  - Odd tar max ett poeng på sine to siste. Da kan de ikke ende foran oss så lenge vi unngår å tape med mer enn fire mål i den kampen vi taper.
  - S08 går på et poengtap i en av sine to siste.
  - FKH går på et poengtap i en av sine to siste.
 • Hvis Brann taper begge de to siste, får Brann 48 poeng. Blir begge tapene på ett mål, får vi +11 i målforskjell. Da tar Brann sølv hvis:
  - Odd taper begge sine to siste. Da kan de ikke ende foran oss så lenge vi unngår å tape med mer enn fem mål totalt i våre to kamper.
  - S08 tar max ett poeng i kampen som ikke er mot oss, men de kan ikke slå oss på målforskjell hvis vi bare taper med det ene målet som var forutsetningen over.
  - FKH går på et poengtap i en av sine to siste, og ikke vinne med mer enn seks mål i den kampen de vinner.
  - MFK ikke vinner de to siste med mer enn seks mål totalt.

Bronsen er antagelig sikret med to poeng til, med mindre FKH slår til med storseire i de siste kampene. S08 kan uansett ikke ta oss igjen hvis vi tar to poeng til, siden ett av dem vil være mot dem.

Etter Odds seier på Lerkendal, kan sølvet altså ikke lenger sikres i Kristiansand.

Det som er positivt for Brann, er at Odd skal møte Sogndal som har nest færrest tap i Tippeligaen til nå i år – og som altså sjelden lar seg slå, og at Odd i siste runde skal møte et poengdesperat Tromsø på Alfheim, som uansett vil ha noe å spille for i den siste runden.

-

Publikum:

11500 tilskuere og nok et skuffende tilskuertall. Denne gang hadde jeg også inntrykk av at det var flere med billett som holdt seg hjemme enn det var forrige helg. Grei nok stemning, i hvert fall da vi snudde kampen. Men det har ikke tatt fyr i Bergen ennå. Lørdag er muligens en dårlig dag, og så var det vel en del som åpenbart mente det var mer meningsfylt å se Liverpool på tv mot et lag i bunnstriden – og i en overhodet ikke avgjørende kamp, enn å se Brann spille mot en medaljerival og ta et nytt stort steg mot en meget overraskende sølvmedalje.

Det vi uansett kan si etter Odds seier på Lerkendal, er at sølvet uansett ikke er avgjort før siste hjemmekamp. Så da bør det bli adskillig mer folksomt. Og det er vel også tradisjon for at man inviterer kretsens lag på sesongavslutning i den siste hjemmekampen. Uansett mangler vi nå 11983 tilskuere på å klare 12000 i snitt.

(Fortsetter under bildene)

^ Røykesalongen og peisestuen var åpnet. Fotos: Alexander Osdal

^ Yr.no fikk rett i at tåken ville lette før kampstart. Fotos: Alexander Osdal

^ Og etter kampen var alle røykfrie og glade. Fotos: Alexander Osdal

-

Hendelsene:

- 1. omgang: -

01:55: Kristoffer Barmen legger inn fra venstre, men Molde klarerer.

05:20: Thomas Olivier Amang skyter fra tredve meter, men det går noen meter over.

07:55: Amin Nouri lurer av Knut Olav Rindarøy og kommer til innlegg fra dødlinjen. Det går via en MFK-spiller og til corner.

08:20: Fredrik Haugen tar corneren fra høyre. Den lander hos Barmen som avslutter med utsiden fra noen meter utenfor nærmeste femmeterhjørne. Ethan Horvath klarer ikke å holde skuddet og må slå til corner.

08:50: Haugen får ballen tilbake etter en corner og legger et godt innlegg foran mål, men Horvath tar det.

09:05; gult kort, Brann: Steffen Lie Skålevik for å dytte ballen ut av hendene til Horvath.

10:40: Amang kommer seg til skudd fra 25 meter. Det går rett i offsideplasserte Per-Egil Flo.

12:20: Petter Strand med et frispark fra 25 meters skrått hold. Det snisser hodet til Nouri og spretter rett på Piotr Leciejewski som har problemer med å holde det, men Ruben Kristiansen får klarert.

12:45: Vegard Forren og Horvath holder på å rote det til for seg utenfor sekstenmeteren, Skålevik får ballen og forsøker å skyte fra atten meter, men Horvath slår til corner.

13:20: Haugen legger inn og Skålevik får en fot på ballen fire meter fra mål. Ballen går ut over dødlinjen.

15:05; gult kort, Brann: Vadim Demidov for det dommeren mente var røff behandling av Amang.

16:15: Björn Bergmann Sigurdarson kombinerer med Flo og kommer til skudd fra 25 meter. Det går over.

Til nå var samtlige av Moldes avslutninger fra et godt stykke utenfor sekstenmeteren.

22:50: Fredrik Aursnes med et frispark som slås inn i feltet. Ruben Gabrielsen header utenfor fra åtte meter.

28:00: Haugen slår et frispark fra venstre mot bakerste. Fra noen meter utenfor femmeterhjørnet header Sivert Heltne Nilsen, men Horvath redder.

29:00, gult kort, Molde: Babacar Sarr for en felling av Deyver Vega.

29:45: Haugen med et godt frispark fra høyre som Vadim Demidov rager høyest på og header over fra seks meter.

31:45: Brann presser, men får ikke kommet til avslutning.

31:55: Piotr holder på å gjøre det helt store når han etter et tilbakespill sklir når Amang kommer løpende. Liggende forsøker polakken å sparke ballen vekk, men den går rett i Amang og heldigvis ut over dødlinjen.

33:15: Åtti sekunder etter nestenfadesen har medspillerne allerede gitt Piotr to nye tilbakespill. På det andre av disse blir oppgaven igjen vanskelig fordi Kristiansen sender ham et unødvendig og småfarlig tilbakespill og Amang igjen kommer løpende. Heldigvis får polakken sendt ballen vekk.

34:49 – 0-1, PETTER STRAND: Flo gir på tvers til Strand som får ballen utenfor sekstenmeteren og trekker et par meter innover for å komme klar av Kristiansen før han skyter fra skrått hold like utenfor feltet. Skuddet går inn i nærmeste hjørne. Den burde ikke være umulig å ta for Piotr.

38:45; -> bytte Molde: Joona Toivio inn for Christoffer Remmer.

39:23 – 1-1, STEFFEN LIE SKÅLEVIK: Jonas Grønner slår langt frem, Skålevik løper i bakrommet samtidig som Forren feilberegner fremspillet. Horvath står langt ute, og presset av Gabrielsen klarer strilen å løfte ballen over keeper når han da avslutter fra skrått hold noen meter innenfor sekstenmeteren. Ballen spretter i mål og vi er i balanse igjen fire minutter og 34 sekunder etter Moldes ledermål. Alle tiders!

Brann hadde i dette angrepet ballen i 17 sekunder og seks trekk. Imidlertid var ballen på Moldes halvdel bare de siste fem sekundene før målet.

44:45: Enda et horribelt tilbakespill – denne gang fra Nouri, som Amang nok en gang er nære på å nå. Piotr kommer ut, men ballen triller forbi begge – antagelig fordi polakken faker at han skal sparke vekk. Så når han ballen igjen inne i feltet. Med hendene. Og da skal det vel egentlig være blåst for tilbakespill? Heldigvis mente ikke dommeren det.

45:00 + 0:25: Nouri kjemper seg til innlegg fra høyre dødlinje, men Forren klarerer. Her kunne ballen fort truffet Skålevik foran mål.

45:00 + 1:30: Brann med mye ball inn på Moldes halvdel, men kommer ikke inn foran mål.

45:00 + 1:50: Haugen forsøker et skudd fra 27 meter, men det blokkeres.

45:00 + 2:05: Pause

- 2. omgang: -

49:20: Barmen med innlegg fra venstre, men bortelaget får klarert.

57:37 – 2-1, STEFFEN LIE SKÅLEVIK: Etter en del hodeberøringer er det til slutt Haugen som får ballen i beina femten meter inn på Moldes halvdel. Han sender frem i bakrommet hvor en hårfint onsideplassert Skålevik kommer alene med keeper. Han lar ballen sprette noen ganger før han fra ti meters ganske skrått hold setter ballen mellom beina på Horvath og i lengste hjørne. Deilig!

Dette angrepet startet tolv meter inne på egen halvdel, varte i elleve sekunder og hadde fem trekk.

På dette tidspunktet ledet vi 6-1 i avslutningsforsøk innenfor 16-meteren. Det skulle forandre seg…

58:00; gult kort, Molde: Vegard Forren for protester.

61:55: Farlig når Sigurdarson legger inn fra vår høyreside, Barmen ikke får klarert skikkelig og Flo kommer til avslutning fra noen meter utenfor femmeterhjørnet. Heldigvis får Demidov blokkert til corner.

62:35: Sigurdarson kommer til avslutning fra femten meter, men vi får igjen blokkert til corner.

63:05: Corneren kommer og Toivio får av en eller annen grunn stå fullstendig alene på åtte meters hold og heade. Heldigvis utenfor. Nå hadde Molde hatt tre avslutninger i feltet på 70 sekunder.

Molde hadde kommet sterkt tilbake etter at vi tok ledelsen.

65:55: Nouri med en lekker hæltunnel på Aursnes som legger Nouri i bakken nede ved dødlinjen. Brann får frispark.

68:55; -> bytte Molde: Sander Svendsen inn for Thomas Amang.

71:00: Brann får en kontringsmulighet, men Toivio stjeler ballen fra Vega.

71:50: Svendsen skyter fra like utenfor sekstenmeteren – nesten ved hjørnet, men Grønner blokkerer.

72:40: På en corner får Toivio hælen på ballen seks meter fra mål, men heldigvis rett på Piotr.

73:25: Aursnes slår frem mot Toivio, men Piotr er ute og avverger.

75:50: Haugen skyter fra nærmere 30 meter, men over.

76:45, -> bytte Brann: Azar Karadas inn for Deyver Vega.

79:55; -> bytte Molde: Fredrik Brustad inn for Knut Olav Rindarøy

80:20: Piotr bokser vekk en corner. Etter hvert får Strand ballen og skyter fra mer enn 30 meter. Det går flere meter utenfor.

82:25; -> bytte Brann: Kasper Skaanes inn for Fredrik Haugen

83:55: Molde smårfarlig frempå når det heades inn i feltet, men Piotr er våken og tar det.

85:40: Sigurdarson får inne i møljen til en heading fra åtte meter. Piotr tar den uten for store problemer.

87:05: Svendsen legger inn fra vår høyreside og Brustad kommer til heading fra åtte meter. Piotr redder glimrende og Demidov får i sin tur klarert.

87:25: Flo legger igjen, Grønner header opp i luften på femmeteren og Piotr får tippet nedfallsfrukten til corner.

87:50: Strand med et skuddforsøk fra 23 meter, men Nouri blokkerer umiddelbart.

87:55 Brann kontrer med en gang, men Strand løper opp Nouri og sender inn til Horvath.

88:30: Et par høye baller inne i feltet og til slutt header Brustad fra tolv meter, men Piotr har kontroll.

89:50; -> bytte Brann: Erik Huseklepp inn for Steffen Lie Skålevik

90:00 + 1:05 Etter en Molde-dødball vi får klarert, går Brann rett i kontring. Huseklepp fosser oppover og forsøker å nå Braaten som er på vei inn i feltet på motsatt side. Men Strand klarerer før den når frem.

90:00 + 2:05 Det slås høyt og langt inn i vårt felt, Karadas header vekk men får ikke klarert skikkelig og Svendsen sender ballen frem igjen. På syv meter står Sigurdarson helt alene og slenger frem en tå. Ballen har retning mot hjørnet, men Piotr er der med et tigersprang og redder med en hånd før han får den i fast grep.

90:00 + 3:50: Brann gjemmer seg ved cornerflagget og får frispark også.

90:00 + 4:15: Kampen er over.

-

Kuriosa:

 • Vi unngikk nok en gang å tape to kamper på rad. Sist Brann tapte to eliteseriekamper på rad var i 25.-28. runde i 2014 da vi tapte fire på rad. I 1.divisjon tapte vi imidlertid 1-2 for Nest borte og Hødd hjemme i de to siste rundene i fjor.
 • Sist Brann fikk to strake hjemmetap i serien var i 26. og 27. runde i 2014, og vi unngikk det nå igjen.
 • Brann har sluppet inn mål i to strake hjemmekamper. Sist Brann slapp inn mål i to hjemmekamper på rad i eliteserien var da vi fikk mål imot i de seks siste i 2014. I fjorårets 1.divisjon slapp vi inn mål i de to siste hjemmekampene.
 • Vi har bare scoret to flere mål enn på samme tid i nedrykksesongen 2014.
  Brann har nå 48 poeng. Etter man begynte med 30 kamper har vi etter 28 runder ikke hatt mer enn de 45 poengene vi hadde i 2011, og det året endte vi opp med 48 poeng (dagens poengsum) ved serieslutt.
 • Brann har 25 baklengs. 42 baklengs er det minste vi har hatt etter 28 runder i sesongene f.o.m. 2009 da man utvidet til 30 runder. Det hadde vi i 2013.

-

Brann mot MFK innbyrdes i serien:

Branns tall først

Sted Ka S-U-T Målf. Po.
Bergen 33 14-7-12 52-50 49p
Molde 33 8-5-20 49-71 29p
Totalt 66 22-12-32 101-121 78p

MFK hadde før lørdag fire strake serieseire mot Brann. Sist Brann tok poeng mot dem, var da vi vant 1-0 på Stadion i april 2013.
Brann hadde før søndag ikke scoret i de to siste seriekampene mot MFK. Sist vi scoret mot dem var da vi tapte 2-4 i Molde i juni 2014.
-

KAMPFAKTA: (kilde: brann.no)

Brann – Molde 2-1 (1-1)

0-1: Petter Strand (35.)
1-1: Steffen Lie Skålevik (40.)
2-1: Steffen Lie Skålevik (58.)

28. serierunde Tippeligaen. Brann Stadion. 11.581 tilskuere. Dommer: Svein Oddvar Moen, SK Haugar. Gult kort: Steffen Lie Skålevik og Vadim Demidov, Brann. Babacar Sarr og Vegard Forren, Molde.

Brann (4-4-3): Piotr Leciejewski – Amin Nouri, Jonas Grønner, Vadim Demidov (k), Ruben Kristiansen – Fredrik Haugen (Kasper Skaanes fra 83.), Sivert Heltne Nilsen, Kristoffer Barmen – Deyver Vega (Azar Karadas fra 77.), Steffen Lie Skålevik (Erik Huseklepp fra 90.), Daniel Braaten.

Molde (4-4-2): Ethan Horvath – Christoffer K. Remmer (Joona Toivio fra 39.), Ruben Gabrielsen (k), Vegard Forren, Per-Egil Flo – Knut Olav Rindarøy (Fredrik Brustad fra 80.), Fredrik Aursnes, Babacar Sarr, Petter Strand – Thomas Amang (Sander Svendsen fra 69.), Bjørn Sigurdarson.

Kampstatistikk:

Sjanser: 5-3 til MFK (BT), 4-4 (VG)
Ballbesittelse: 52 % til Brann (VG)
Avslutninger: 14-8 til MFK (NTB), 17-8 til MFK (VG)
Avslutninger på mål: 7-6 til MFK (NTB), 7-5 til MFK (VG)
Avslutninger innenfor 16-meteren: 9-6 til MFK (mine egne tall). 1. omgang: 5-1 til Brann. 2. omgang: 8-1 til MFK.

-

Spillerstatistikk:

Tallene for hver kamp indikerer minutter spilt. Minuttene på inn-/utbyttede spillere kan avvike fra andre kilder, fordi en spiller som f.eks. blir byttet ut i det 67.min, i bloggen vil stå med 66 spilleminutter. (Han har jo uansett ikke spilt 67 hele minutter). Tilsvarende vil spilleren som kommer inn stå med 24 spilleminutter. Dette for at spillere som byttes inn i det 90. minutt ikke skal stå med 0 spilleminutter.
Fete tall indikerer startet kamp.
Tall i parantes er scoringer.
Gule tall betyr gult kort.
Røde tall betyr rødt kort.

Acos Barm Braa Børv Demi Grøn Hata Haug Horw
Gods b 90 90 61 90 89
Odd h 90 80 71 90 90
Aale b 90 90 90 90
Glim h 90 90 90 75
Ros b 90 11 90 90 90
Vik b 90 90 65 90 25 (1)
Sog h 90 (1) 90 90 64 26 45 (1)
Tro b 90 90 90 90
Star h 90 90 58 90 89
Lille b 90 90 90 90 85
Stab h 87 90 90 90 90
Mol b 90 90 90 90 90
Hau h 90 90 90 90 45
S08 b 90 90 90
VIF h 90 90 (1) 77 90
Stab b 90 90 57 90 90 14
Aale h 90 (1) 90 90 65 25 90
Odd b 90 82 90 90 (1) 90 (2)
Gods h 90 90 90 90 70
VIF b 90 45 (1) 62 90 45
Ros h 90 88 90 90
Hau b 90 (1) 90 90 90 86 90
Vik h 90 54 90 90 90
Glim b 90 73 (2) 90 90 90 90
Tro h 90 28 90 90 83
Sog b 31 90 90 55
Lille h 90 45 12 90 90 90
Mol h 90 90 90 90 82
Totalt 1741 1906 1900 220 2109 1096 90 1913 270
Kamp 20 23 24 4 24 14 1 25 3
Startet 20 22 24 2 24 11 1 21 3
Mål 2 5 0 0 1 0 0 4 0
Gule 5 5 4 0 6 2 0 5 0
2 gule 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Dir. rød 1 0 0 0 0 0 0 0 0
Acos Barm Braa Børv Demi Grøn Hata Haug Horw

-

Huse Hvil Joha Kara Kris Lars Leci Nils
Gods b 89 (1) 90 1 90 1 90 90
Odd h 83 90 10 7 90 90 90
Aale b 82 57 72 (1) 8 (1) 90 90 90
Glim h 67 15 90 13 90 90
Ros b 64 26 11 90 90 90
Vik b 17 90 90 90
Sog h 90 11 90 90 90
Tro b 45 70 20 90 45 90 90
Star h 18 90 32 90 1 90 90
Lille b 28 62 21 90 5 90 90
Stab h 68 16 3 90 90 90 (1)
Mol b 14 27 63 10 90 90
Hau h 45 9 90 90 90
S08 b 16 11 11 90 90 90
VIF h 22 (1) 13 90 90 90
Stab b 33 33 (1) 90 90
Aale h 45 (1) 16 (2) 90 90 90 (1)
Odd b 27 90 90 90
Gods h 21 20 13 90 90
VIF b 11 90 90 90 (1)
Ros h 25 2 19 90 90 90
Hau b 7 11 90 90
Vik h 36 75 11 90
Glim b 5 90 90
Tro h 14 7 90 90 90
Sog b 45 90 90 90
Lille h 45 78 (1) 90 90 90
Mol h 1 14 90 90 90
Totalt 912 618 284 404 2340 65 2250 2340
Kamp 24 10 10 23 26 5 25 26
Startet 8 7 3 1 26 0 25 26
Mål 3 0 1 5 0 0 0 3
Gule 0 1 2 2 3 0 2 5
2 gule 0 0 0 0 0 0 0 0
Dir. rød 0 0 0 0 0 0 0 0
Huse Hvil Joha Kara Kris Lars Leci Nils

-

Nouri Orlo Pett Rola Skaa Skål Sten Vega
Gods b 90 29 (1)
Odd h 90 19
Aale b 90 33 18
Glim h 90 90 (1) 23 77
Ros b 90 79 79
Vik b 90 90 32 73 58
Sog h 90 79 45
Tro b 90 45 45
Star h 90 72 (1)
Lille b 90 69
Stab h 90 74 22
Mol b 90 80 76
Hau h 90 81 45 45 (1)
S08 b 90 79 79 74 90
VIF h 90 62 90 28 (1) 68
Stab b 90 57 90 76
Aale h 90 74 45
Odd b 90 67 8 23 63
Gods h 90 77 90 69 (1)
VIF b 90 79 90 28 90
Ros h 90 71 (1) 65 90
Hau b 90 79 4 83 (1)
Vik h 90 79 90 90 15
Glim b 90 85 (1) 71 17 19
Tro h 90 62 90 76 (1)
Sog b 90 35 90 90 45
Lille h 90 16 74
Mol h 90 8 89 (2) 76
Totalt 2520 1553 0 422 854 816 15 1023
Kamp 28 22 0 6 15 16 1 16
Startet 28 21 0 5 9 7 0 14
Mål 0 4 0 0 0 6 0 2
Gule 0 0 0 0 1 4 0 4
2 gule 0 0 0 0 0 0 0 0
Dir. rød 0 0 0 0 0 0 0 0
Nour Orlo Pett Rola Skaa Skål Stene Vega

-

Linker:

BA om kampen
BT om kampen
VG om kampen
VGs livedekning
Dagbladet om kampen
TV2 om kampen
Brann.no om kampen
Flashscore.nu sine fakta

Vist 4929 ganger. Følges av 3 personer.

Kommentarer

Typisk RBK, de hjelper ALDRI Brann, jeg hater den klubben så inderlig. Jaja, vi må gjøre det selv :)

Svar til XX:

Ja det er typisk at de får sitt første hjemmetap (eller poengtap hjemme i det hele tatt) for året akkurat når vi håper på dem. Nå er for øvrig bloggen min oppdatert med søndagens endringer i tabellsituasjonen.

Egentlig akkurat som forventet, regner med at det stikker en djevel i Brann nå og at de er på tå hev i avslutningen, kanskje dette bare var av det gode når det kommer til stykket….(ønsketenking)…..

Annonse

Nye bilder