Viser arkivet for september, 2015

Barmen Army

Det startet så bra, og vi scoret jo kjapt
Det fortsatte også, men så ble det slapt
For plutselig mistet vi piffen og dampen
Og dermed var Bryne med ett med i kampen

Vi slet og vi stanget på Stadda mot Bryne
En uavgjort ville vært ganske på trynet
Men kom Karadas – fikk straffe til Brann
Så kanskje så skulle vi dra det i land?

Men skepsisen var der da Barmen gikk fram
Så svetten vår fosset og hånden var klam
Kan dette gå bra? Ja vi kunne jo undre.
For ville han score med pulsen i hundre?

Men Barmen har roen og holdt hodet kaldt
Han fikk ikke nerver, men traff da det gjaldt
KBK fikk dermed ikke en luke
Og à poeng er vi i enda en uke

-

Nok en gang et altfor spennende oppgjør som Brann burde punktert på et mye tidligere tidspunkt. I stedet var det Brann som punkterte. En stund i hvert fall.

Brann åpnet klart best, fikk en tidlig ledelse, og fortsatte bra i en periode etter det. Men så mistet vi plutselig initiativet og Bryne kom mer inn i kampen. De frekke gjestene begynte å ta seg til rette. Dårlig markering av Bismar Acosta gjorde at bortelaget fra Jæren fikk utligne syv minutter før pause.

Så kom kampen inn i et blindspor for vår del. Jærbuene fikk kampen inn i det traktorsporet de ønsket. Brann tok over etter hvert i andre omgang, men fikk store problemer med å finne ut av hvordan man skulle trenge gjennom et lavtliggende Bryne-lag med like god tid som en traktor på E39. Det gikk mye på tvers for vår del, og jeg har allerede brukt traktormetaforen to ganger i dette avsnittet. En del store sjanser fikk vi likevel, men skjebnen var at avslutningene enten var for dårlige – eller keeperen for god. Eller begge deler. For bortelaget kan takke mannen med hanskene for at vi ikke ledet da klokken tikket skummelt fort mot altfor dårlig tid.

Det var fryktelig frustrerende. Det gikk mot et forferdelig unødvendig poengtap som ville satt oss i en vanskelig situasjon med tanke på å havne foran Kristiansund og rykke direkte opp. Det var liksom dagen der det lå i kortene at det ikke ville enda bra. Keeperen var jo umulig. Vi pleier jo heller aldri å score sene seiersmål. Åpne bra, ta ledelsen, gi den fra seg – og stange desperat og resultatløst mot slutten… Joda, dette hadde vi sett før. Jeg begynte å tenke ut en skikkelig surmaget sutreblogg.

Men fire minutter før slutt fikk vi endelig sjansen fra straffemerket. Mange ble nok rimelig nervøse da de så at Kristoffer Barmen – mannen som har “verdens dårligste sjanseuttelling i åpent spill”, var den som grep tak i ballen og gikk frem til ellevemetersmerket. Men den som antagelig var minst nervøs på hele Stadion, var Barmen selv. Fra min posisjon på bataljonsfeltet kunne jeg se antydninger til smil rundt munnen hans, og han småflirte litt av keeperens forsøk på å psyke ham ut. Tilsynelatende hadde Barmen full kontroll og fullstendig roen. Han så ut til å virkelig kose seg i sekundene før det avgjørende skuddet. Så satte han straffen inn på arrogant vis; rolig den veien keeper ikke slang seg. Og arroganse liker vi, når det er på det viset. For en kontroll! Én ting er å ta straffe når man leder 4-1, som mot FFK sist. Noe helt annet er det å ta straffe i det 87. minutt på stillingen 1-1 i en kamp vi “må” vinne – i hvert fall der alle forventer at vi skal ta tre poeng. Fantastisk ro!

Dermed klarte vi å hale seieren i land, vi kunne puste lettet ut og juble. Trepoengeren var fortjent, men vi kan likevel ikke si at vi spilte noen spesilelt god kamp. Bryne var da også fullt på høyde med oss en stund. Spillemessig har vi fått et tilbakesteg etter de tre gode kampene mot Hønefoss, Strømmen og FFK.

Fredrik Haugen er en spiller som virkelig har tatt steg i det siste. Igjen var han god, og jeg er spesielt fornøyd med hans gode innoverskrudde frispark. Amadaiya Rennie viste en god del bra i sine første kamper, men mot Bryne var han mildt sagt variabel. I det ene øyeblikket genial – i det neste øyeblikket… langt derifra…

PS! Dette var første gang siden 2004 at vi slo noe lag tre ganger i obligatorisk kamp samme sesong. Den gang var det Lyn vi slo to ganger i serien og i cupfinalen.

-“Opprykksfinale” på søndag

På søndag er det “opprykksfinale”. Forskjellen mellom seier og tap er i realiteten seks poeng, når det kommer til opprykksstriden med Kristiansund. Vinner vi, er vi tre poeng foran. Taper vi, er vi tre poeng bak. Derfor er det selvsagt utrolig viktig å unngå tap i den kampen. Seier vil gi oss en klar fordel i innspurten. Dessverre må Sivert Heltne Nilsen stå over den på grunn av karantene.

Litt dumt var det at Sogndal vant helt på slutten mot Strømmen. Ikke fordi jeg har store forhåpninger om at vi skal ta dem igjen, men fordi jeg er redd sogndølene skal føle seg litt for komfortable og sikre på opprykk når de møter Kristiansund i 27. runde. Heldigvis vil Sogndal uansett resultater neste helg, ikke være klare for opprykk når de møter vår opprykksrival om et par uker.

Kristiansund tilbake på vinnersporet:

Da Barmen satte inn 2-1 var det det seneste seiersmålet vårt siden siste serierunde i Haugesund i fjor der vi vant 3-2 i det 99. minutt. Det var jo et solid tillegg i den kampen, pga Kristoffer Barmens skade.

Kristiansund derimot, har denne sesongen hatt mange sene poenggivende scoringer:

2-1 over Strømmen i det 89. minutt.
1-1-utligning mot Sogndal i det 93. minutt.
3-2 over Follo i det 92. minutt.
1-0 over Hødd i det 92. minutt.
1-0 over Nest i det 91. minutt.
2-1 over Bærum i det 91. minutt.

Totalt har altså Kristiansund tjent ni(!) poeng på overtid – og elleve poeng mot slutten av kampene, hvis vi regner med scoringen mot Strømmen i det 89. minutt.

Nå har ikke jeg sett så mange KBK-kamper i år, og statistikk forteller gjerne ikke hele sannheten om kampene. Men statistikk over antall avslutninger skulle likevel gi en viss pekepinn over hvem som dominerte, selv om det ikke forteller hvorfra avslutningene kom – eller om de var gode.

Det er nemlig påfallende hvor mange jevne kamper (ut fra statistikkene i hvert fall) nordmøringene har vunnet i år. Dette gjenspeiler seg også i statistikken over antall avslutninger totalt sett denne sesongen. (Kilde: nifs.no) Der ligger nemlig Brann øverst med 283. Færrest(!) har Kristiansund med 197. Når det gjelder avslutninger på mål, så har Brann nest flest med 143. Nest færrest har Kristiansund med 89.

Nå er det jaggu på tide at marginene slutter å gå KBKs vei! Nok er nok – og på søndag skal det være slutt for nordmøringenes del!

-

Slik rykker vi opp på poeng:

BRANN KR.SUND
nå -> 46 p nå -> 46 p
Runde mot mot
26.r. Kr.su. b 1 p Brann h 1 p
27.r. Jerv h 3 p Sogn. b 0 p
28.r. Bærum h 3 p Åsane b 3 p
29.r. Nest b 1 p HBK h 3 p
30.r. Hødd h 3 p Strøm. b 3 p
Siste 5: 3-2-0 11 p 3-1-1 10 p
Totalt: 57 p 56 p
 • Hvis vi slår Kr.sund, vil dette holde i de fire siste rundene:

Branns kamper: Jerv (h) 3 p, Bærum (h) 3 p, Nest (b) 1 p, Hødd (h) 3 p = 59 poeng
KBKs kamper: Sogndal (b) 3 p, Åsane (b) 3 p, Hønefoss (h) 3 p, Strømmen (b) 3 p = 58 poeng

 • Hvis vi taper for Kr.sund, må dette til i de fire siste rundene:

Branns kamper: Jerv (h) 3 p, Bærum (h) 3 p, Nest (b) 3 p, Hødd (h) 3 p = 58 poeng
KBKs kamper: Sogndal (b) 1 p, Åsane (b) 1 p, Hønefoss (h) 3 p, Strømmen (b) 3 p = 57 poeng

-

Og slik rykker vi opp med ett mål bedre målforskjell:

(Målforskjell-kolonnen viser seiersmarginen i hver kamp)

BRANN Målf. KR.SUND Målf.
nå -> 46 p +10 nå -> 46 p +11
Runde mot mot
26.r. Kr.su. b 1 p +0 Brann h 1 p +0
27.r. Jerv h 3 p +2 Sogn. b 1 p +0
28.r. Bærum h 3 p +2 Åsane b 3 p +1
29.r. Nest b 1 p +0 HBK h 3 p +1
30.r. Hødd h 3 p +1 Strøm. b 3 p +1
Siste 5: 3-2-0 11 p +5 3-2-0 11 p +3
Totalt: 57 p +15 57 p +14
 • Hvis vi slår Kr.sund med ett mål, vil dette holde i de fire siste rundene: (Tallene i parantes er seiers-/tapsmargin)

Branns kamper: Jerv (h) 3 p (+ 2), Bærum (h) 3 p (+ 3), Nest (b) 0 p (- 1), Hødd (h) 1 p = 56 poeng (+ 15 i målforskjell)
KBKs kamper: Sogndal (b) 1 p, Åsane (b) 3 p (+ 1), Hønefoss (h) 3 p (+ 2), Strømmen (b) 3 p (+ 1) = 56 poeng (+ 14 i målforskjell)

I tillegg må Ulf gå på et poengtap. Hødd vil med poengtap i Bergen ikke kunne få mer enn 54 poeng.

 • Hvis vi taper for Kr.sund med ett mål, vil dette være nødvendig i de fire siste rundene:

Branns kamper: Jerv (h) 3 p (+ 2), Bærum (h) 3 p (+ 2), Nest (b) 3 p (+ 1), Hødd (h) 3 p (+ 1) = 58 poeng (+ 15 i målforskjell)
KBKs kamper: Sogndal (b) 0 p (- 1), Åsane (b) 3 p (+ 1), Hønefoss (h) 3 p (+ 1), Strømmen (b) 3 p (+ 1) = 58 poeng (+ 14 i målforskjell)

-

Brann har altså tre hjemmekamper igjen. Kristiansund har bare to.

-


(Fortsetter under bildene)

^ To nesten identiske bilder. Hva er vitsen? spør folk. Fotos: Alexander Osdal

^ Ikke så lite folk på tribunene som det har vært på det verste i år. Foto: Alexander Osdal

Hendelsene:

- 1. omgang: -

03:35: Fredrik Haugen slår en nydelig crosser til Rennie som sender igjennom til Kasper Skaanes. Sistnevnte legger inn foran mål, men Erik Huseklepp kommer for sent på bakerste.

04:20 Magnus Grødem skyter fra 30 meter, men ballen spretter inn til Piotr Leciejewski.

05:20: Brann spiller god en-touch-fotball i angrep, men får ikke kommet til en skikkelig avslutning.

05:30; gult kort, Brann: Sivert Heltne Nilsen for en takling.

08:10 – 1-0, STEFFEN LIE SKÅLEVIK: Amin Nouri vinner ballen og spiller igjennom Skålevik som skyter fra vel tolv meters skrått hold og i lengste hjørne. 1-0!

09:40: Skålevik sentrer til Haugen som fra tyve meters skrått hold forsøker å løfte over keeper som står langt ute. Anders Kristiansen i Bryne-målet får slengt seg og bokset ballen utenfor.

10:20: Haugen slår corner fra høyre. Vadim Demidov får hodet på ballen åtte meter fra mål, men får ikke skikkelig treff og det går ikke i nærheten av noten.

12:05: Bjørnar Holmvik med frispark fra nesten ute ved sidelinjen. Det går mot nærmeste stolpe hvor Skålevik stuper frem og header til corner. Kunne nesten blitt selvmål.

12:45: Brann med en overgangsmulighet som avslutter med at Huseklepp slår et svakt innlegg som går inn til keeper.

14:50: Rennie med et glimrende raid på midten, men ødelegger alt med noe som antagelig var et skuddforsøk fra 40 meter. Elendig var det i hvert fall. Her burde han brukt Huseklepp som var helt alene til venstre.

15:20: Bismar Acosta er ikke heldig med headingen etter et langt utspark fra Brynes keeper, og Aram Khalili gjør fra ti meters skrått hold et mislykket forsøk på å få til en skikkelig avslutning når ballen er i luften. Ballen går inn til Piotr.

15:45: Skaanes med en god pasning til Rennie som kommer til innlegg fra dødlinjen, men rett inn til keeper.

19:40: Rennie med godt forarbeid før han gir til Skålevik som skyter fra 14 meter. Det sleiver han over og utenfor.

25:10: Haugen slår frispark fra nesten ute ved sidelinjen. Det skrur inn flott i feltet hvor Acosta kommer til avslutning fra syv meter, men det går like utenfor.

26:40: Haugen med nok et godt innoverskrudd frispark, men denne gang header det grønnkledde bortelaget vekk.

26:55: Demidov avvinkes og avblåses for offside før han lobber ballen i mål.

30:20: Rennie får ikke klarert ved dødlinjen, men vi får klarert det påfølgende innlegget.

31:05: Paul Addo mottar en klarering etter corner og skyter fra tyve meter. Det går ikke langt over.

35:25: Marius Lode med frispark fra 24 meter. Rett i muren.

38:20 – 1-1, MAGNUS GRØDEM: Bryne kommer til to innlegg. Det første fra Vegar Landro heades vekk og havner hos Oddbjørn Skartun. Ruben Kristiansen klarer ikke hindre ham i å legge inn fra vår venstreside. På femmeteren lar Bismar Acosta unge Grødem få heade inn umarkert.

41:20: Fullt kaos inne i Brann-feltet når Skartun skyter fra skrått hold rett innenfor sekstenmeteren. Brann får aldri klarert, og til slutt detter ballen ned til Landro som seiler ballen over fra seks meter. Nære på 2-1 til Bryne her!

45:00 + 2:00: Pause.

- 2. omgang: -

46:50: Grødem skyter utenfor fra nærmere 25 meter.

48:45: Sivert Heltne Nilsen klinker til fra 23 meter, keeper må gi retur før bortelaget får klarert.

53:40: Skaanes kommer til innlegg, men det går tvers gjennom hele feltet.

56:30; -> bytte Bryne: Jon-Helge Tveita inn for Magnus Grødem.

57:00: Bøgild skyter fra 18 meter, via Acosta og noen meter utenfor. Corner.

59:05: Et Skartun-frispark fra spiss vinkel nesten helt ute ved cornerflagget, må Piotr bokse til corner.

60:35: Nouri kommer til innlegg, men det går rett gjennom feltet.

62:00: Haugen stusser fra fjorten meter videre et Huseklepp-innlegg. Det stryker lengste stolpe.

62:25; -> bytte Brann: Kristoffer Barmen inn for Kasper Skaanes

64:50: Huseklepp gjør forarbeidet og Haugen skyter fra atten meter. Keeper får strukket seg og slått til corner.

65:45: Piotr ikke helt patent på et høyt innlegg, men det får heldigvis ingen konsekvenser. Sekunder senere skyter Bøgild utenfor fra 23 meter.

68:20: Skålevik kommer til avslutning fra skrått hold rett innenfor sekstenmeteren, men keeper tar det.

70:40: Barmen vimser litt i veien for Haugen når sistnevnte forsøker en avslutning fra ni meter, og i det litt kaotiske feltet går ballen langt utenfor.

72:15: Haugen finner Barmen som er nesten alene med keeper og fra skrått hold vel fjorten meter fra mål forsøker å plassere i retning nærmeste hjørne. Keeper redder til corner – igjen!

73:00: Etter en corner kommer Kristiansen seg til innlegg fra dødlinjen og slår hardt foran mål hvor det er en mølje av spillere. Der treffer han ingen røde, men Haugen kommer glidenede for å avslutte fra fem meter. Han får frispark imot for farefullt spill mot Sabri Khattab.

73:10; gult kort, Brann: Fredrik Haugen.

74:50; -> bytte Bryne: Emil Dahle inn for Sabri Khattab.

77:45; gult kort, Brann: Ruben Kristiansen for å dytte Skartun over ende når sistnevnte vil ruge på ballen når Brann får frispark.

80:45; -> bytte Brann: Azar Karadas inn for Steffen Lie Skålevik

83:25; -> bytte Brann: Kristoffer Larsen inn for Erik Huseklepp

85:45: Kristiansen slår et høyt frispark inn i feltet. Krister Wemberg legger Karadas i bakken med et livtak – og vi får straffe!

86:50 – 2-1, KRISTOFFER BARMEN, STR: Barmen triller ballen kontrollert til venstre når keeper går motsatt vei.

88:45; -> bytte Bryne: Robert Undheim inn for Mads Bøgild.

89:35: Rennie gjør forarbeidet på høyrekanten og gir til slutt ut til Barmen som skyter fra skrått hold noen meter utenfor sekstenmeteren. Det skuddet går et lite stykke til venstre for lengste stolpe.

90:00 + 2:05: Brann får en kontringsmulighet, men Rennie får ballen bak seg og mister tempo. Dermed blir han løpt opp.

90:00 + 3:25: Karadas gir til Rennie som skyter fra skrått hold like utenfor sekstenmeteren. Keeper slår det til corner.

90:00 + 4:15: Seieren er et faktum.

-

Publikum:

8800 betalende. Det reelle oppmøtet var kanskje 5-6000. Det burde kommet flere nå som det er topp spenning om opprykk. Stemningen var så som så.

Skal Brann klare 10000 i snitt i år, må vi f.eks. ha 9000 mot Jerv, 10000 mot Bærum og 14133 mot Hødd. Det kan gå!

Brann i serien mot Bryne:

Sted Ka Se Ua Ta Mål Bakl. Brann-p. Bryne-p.
Bergen 16 _7 5 4 26 19 26 17
Bryne 16 11 2 3 30 16 35 11
Totalt 32 18 7 7 56 35 61 28
 • Brann har vunnet de fem siste obligatoriske kampene mot Bryne. Forrige gang vi ikke vant en turneringskamp mot dem, var da vi spilte 1-1 mot dem på Jæren i 2003. Sist vi tapte for dem var da det ble 4-0 til Bryne på Jæren i 2002. Det samme året tapte vi også for dem (1-2) på Stadion 16. mai.
 • Dette var for øvrig Brynes sjette strake bortetap i årets serie. De har ikke fått noe til på bortebane siden de slo Follo 4-1 den 28. juni.

-

KAMPFAKTA: (kilde: brann.no)

Brann – Bryne 2-1 (1-1)

1-0: Skålevik (9.)
1-1: Grødem (39.)
2-1: Barmen (str. 87.)

25. runde OBOS-ligaen. Brann Stadion. 8.852 tilskuere. Dommer: Espen Berntsen, FL Fart. Gult kort: Sivert Heltne Nilsen, Fredrik Haugen og Ruben Kristiansen, Brann. Bjørnar Holmvik og Krister Wemberg, Bryne.
Brann (4-3-3): Piotr Leciejewski – Amin Nouri, Vadim Demidov, Bismar Acosta, Ruben Kristiansen – Kasper Skaanes (Kristoffer Barmen fra 63.), Sivert Heltne Nilsen, Fredrik Haugen – Amadaiya Rennie, Steffen Lie Skålevik (Azar Karadas fra 81.), Erik Huseklepp (Kristoffer Larsen fra 84.).
Benken: Alex Horwath, Jonas Grønner, Kristoffer Larsen, Alejandro Castro, Viljar Vevatne, Azar Karadas og Kristoffer Barmen.
Bryne (4-4-2): Anders Kristiansen – Vegar Landro, Marius Lode, Krister Wemberg, Paul Addo – Bjørnar Holmvik, Sabri Khattab (Emil Dahle fra 75.), Magnus R. Grødem, Oddbjørn Skartun – Mads Bøgild, Aram Khalili.
Benken: Jonas Høidahl, Pål Fjelde, Jon Helge Tveita, Emil Dahle, Robert Undheim.

Kampstatistikk:

Sjanser (BT): 7-3
Avslutninger (NTB/nifs.no): 12-9 til Brann
Avslutninger på mål (NTB/nifs.no): 8-3 til Brann
Avslutninger innenfor 16-meteren (mine egne tall): 8-3 til Brann

-

SPILLERSTATISTIKK:

Tallene indikerer spilte minutter.
Fet skrift indikerer at han startet kampen.
Gule og røde tall indikerer gule og røde kort.
Tall i parantes er scoringer.
En spiller som f.eks. blir byttet ut i det 67. minutt, vil stå oppført med 66 spilleminutter, mens hans innbytter vil stå med 24. Dette for at ikke spillere som blir byttet inn i det 90. minutt skal stå med 0 spilleminutter.

Motst. Res. Acos Barm Birk Cast Demid Demir Grøn Hanss Hanst
FFK b 1-1 90 90 - 13 67 90 90 - -
Str h 2-0 90 - 17 67 (1) 73 90 90 - 10
Hød b 0-3 90 45 - 29 61 90 90 - -
Jer b 2-2 90 90 - 45 90 - - - 90
Ran h 4-1 90 90 - - 70 90 90 5 -
Bry b 1-0 90 90 - 56 (1) 45 90 - - -
Ulf h 0-0 62 - - 31 59 90 23 - -
HBK b 0-0 - - - 81 - 90 90 - -
Nes h 2-2 90 - - 74 45 90 16 - -
Lev b 1-4 90 45 - 36 66 90 - - -
Fol h 2-1 90 90 - - 90 90 90 5 -
Åsa b 3-2 90 (1) 90 - 8 90 (1) - 90 - -
SIL h 0-4 90 - - 24 90 90 45 - -
Bær b 1-1 90 90 90 56 90 90 - - -
KBK h 2-1 90 90 - - 72 90 90 - 18
Fol b 1-0 90 90 18 - 90 - - - 90
Lev h 1-0 90 90 - - 90 - 27 - 63
Ulf b 1-1 90 90 90 - 80 - 10 - 90
Åsa h 2-2 90 - 81 90 - - 86 - -
SIL b 0-0 90 90 4 - 90 - - - -
HBK h 3-0 90 69 21 - 90 - - - -
Str b 3-2 90 90 - - 90 - - - -
FFK h 5-1 - 81 (1) - - 90 - 90 (2) - -
Ran b 0-0 90 90 - - 90 - - - -
Bry h 2-1 90 28 (1) - - 90 - - - -
Min. 2042 1528 321 610 1808 1170 1017 10 361
Kamper 23 19 7 13 23 13 15 2 6
Startet 23 17 3 7 23 13 10 0 4
Mål 1 2 0 2 1 0 2 0 0
Gule 3 4 1 1 4 3 3 0 0
Røde 1 0 0 0 0 0 1 0 0

-

Motst. Res. Haug Hegg Horw Huse Kara Knud Kristi Lars Liec
FFK b 1-1 75 - 90 87 (1) 3 - - 77 -
Str h 2-0 - - 90 90 (1) 23 - - 80 -
Hød b 0-3 90 - 90 90 29 - - 90 -
Jer b 2-2 45 - - 81 (1) 90 90 - 45 -
Ran h 4-1 85 (1) - - 90 20 - - 70 -
Bry b 1-0 90 - - 73 17 90 - 34 -
Ulf h 0-0 90 - - 67 59 90 - 31 -
HBK b 0-0 90 90 - 81 9 90 - 90 -
Nes h 2-2 90 - - 90 45 90 - 90 (2) -
Lev b 1-4 90 - - 45 (1) 90 90 - 90 -
Fol h 2-1 26 - - 64 10 - - 85 (1) 90
Åsa b 3-2 - 43 - 90 30 47 - 60 -
SIL h 0-4 90 - - 90 66 45 - 45 -
Bær b 1-1 90 - 90 76 14 - - 90 -
KBK h 2-1 45 - 90 90 45 - - 90 (2) -
Fol b 1-0 81 - - 90 4 - - 72 (1) 90
Lev h 1-0 90 - - 90 27 (1) - - 90 90
Ulf b 1-1 90 - - 75 7 - - 90 90
Åsa h 2-2 - - - 66 (1) 24 - 90 (1) 72 90
SIL b 0-0 78 - - 12 60 - 90 - 90
HBK h 3-0 69 (1) - - 90 (2) - - 90 12 90
Str b 3-2 86 - 4 90 8 - 90 (1) - 85
FFK h 5-1 90 - 90 90 (1) 11 - 90 22 -
Ran b 0-0 90 - - 84 6 - 90 1 90
Bry h 2-1 90 - - 83 10 - 90 7 90
Min 1760 133 544 1974 707 632 630 1433 895
Kamper 22 2 7 25 24 8 7 23 10
Startet 20 2 6 23 5 7 7 16 10
Mål 2 0 0 8 1 0 2 6 0
Gule 4 0 0 2 2 0 1 2 1
Røde 1 0 0 0 0 0 0 0 1

-

Motst. Lore Nils Nour Orl Pede Renn Roti Skaa Skål Udjus Veva
FFK b - - 90 90 - - - 23 - - -
Str h - - 90 90 - - - 90 - - -
Hød b - - 90 61 - - - 45 - - -
Jer b - - 90 45 (1) - - - 9 - 90 -
Ran h - - 90 90 (3) - - - 20 - 90 -
Bry b - - 90 90 - - - 45 - 90 -
Ulf h - - 90 90 - - - 90 - 90 -
HBK b - - 90 - - - 9 90 - 90 -
Nes h - - 90 - - - - 90 - 90 -
Lev b - - 90 - 54 - - 24 - 90 -
Fol h - - 90 - 80 - - 90 (1) - - -
Åsa b - - 90 - 82 (1) - - 90 - 90 -
SIL h - - 90 - 45 - - 90 - 90 -
Bær b - - 82 8 34 (1) - - - - - -
KBK h - - 90 4 86 - - - - - -
Fol b - 90 90 9 86 - - - - - -
Lev h - 90 63 4 86 - - - - - -
Ulf b - - 90 - 83 (1) - - - - - 15
Åsa h - 90 90 - - - 9 18 - - 90
SIL b - 90 90 - - 30 - 86 90 - -
HBK h - 90 90 - - 90 - 21 78 - -
Str b - 90 90 - - 68 (1) - 22 (1) 82 - -
FFK h - 90 90 - - 68 - 9 79 (1) - -
Ran b - 90 90 - - 89 - 14 76 - -
Bry h - 90 90 - - 90 - 62 80 (1) - -
Min. 0 810 2215 581 636 435 18 1028 485 810 105
Kamper 0 9 25 11 9 6 2 20 6 9 2
Startet 0 9 25 6 8 5 0 10 6 9 1
Mål 0 0 0 4 3 1 0 2 2 0 0
Gule 0 3 1 0 1 0 0 1 0 1 0
Røde 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0

-

Startoppstillinger:

FFK b 1-1 Hor Nou Aco Grø EDe Bar Hau VDe Hus Orl Lar
SIF h 2-0 Hor Nou Aco Grø EDe Lar Ska VDe Hus Cas Orl
Hød b 0-3 Hor Nou Grø Aco Dem Hus Hau VDe Ska Lar Orl
Jer b 2-2 Udj Nou Kar Knu Han Hus Aco VDe Bar Cas Lar
Ran h 4-1 Udj Nou Grø Aco EDe Bar VDe Hau Hus Lar Orl
Bry b 1-0 Udj Nou Knu Aco EDe Bar Hau VDe Hus Orl Cas
Ulf h 0-0 Udj Nou Knu Aco EDe Ska VDe Hau Hus Orl Kar
HBK b 0-0 Udj Knu Grø Heg Nou Ska Hau Hus EDe Cas Lar
Nes h 2-2 Udj Nou Knu Aco EDe Ska VDe Hau Hus Lar Cas
Lev b 1-4 Udj Knu Kar Aco Nou Hau VDe Bar Dem Lar Ped
Fol h 2-1 Lec Nou Aco Grø EDe Ska VDe Bar Hus Ped Lar
Åsa b 3-2 Udj Heg Grø VDe Nou Ska Aco Bar Hus Ped Lar
SIL h 0-4 Udj Nou Knu VDe EDe Hau Aco Ska Hus Ped Kar
Bær b 1-1 Hor Nou VDe Aco EDe Bir Bar Hau Hus Cas Lar
KBK h 2-1 Hor Nou Grø VDe EDe Bar Aco Hau Hus Ped Lar
Fol b 1-0 Lec Nou VDe Aco Han Bar Nil Hau Hus Ped Lar
Lev h 1-0 Lec Nou VDe Aco Han Bar Nil Hau Hus Ped Lar
Ulf b 1-1 Lec Nou VDe Aco Han Bir Bar Hau Hus Ped Lar
Åsa h 2-2 Lec Kri Aco Grø Nou Bir Nil Vev Lar Cas Hus
SIL b 0-0 Lec Nou VDe Aco Kri Bar Nil Hau Skå Kar Ska
HBK h 3-0 Lec Nou VDe Aco Kri Bar Nil Hau Ren Skå Hus
SIF b 3-2 Lec Nou Aco VDe Kri Bar Nil Hau Ren Skå Hus
FFK h 5-1 Hor Nou Grø VDe Kri Hau Nil Bar Ren Skå Hus
Ran b 0-0 Lec Nou VDe Aco Kri Bar Nil Hau Ren Skå Hus
Bry h 2-1 Lec Nou VDe Aco Kri Ska Nil Hau Ren Skå Hus


Linker:

BA om kampen
NTBs livedekning
BT om kampen
VG om kampen
Dagbladet om kampen
TV2 om kampen
NRK om kampen
Brann.no om kampen

Et steg tilbake

De rød-hvite dillet og dallet
Mens Ranheim traff rett i metallet
Vi skulle helt åpenbart slite
For foran mål skapte vi lite

Vi slet med å nærme oss scoring
Det hele var strengt tatt litt “boring”
Det her var et klart steg tilbake
fra seier i siste tre strake

Så da er vi enda en stund
én scoring bak Kristiansund
Men der kan vi ikke forbli;
så nå må vi klatre forbi!

-

Mandagens 0-0-oppgjør mot Ranheim ble en nedtur. Og for å gjøre stemningen enda verre, skal jeg i dag ta på meg den irriterende bedrevitende “hva sa jeg?”-minen. For som jeg skrev sist; man kan aldri ta for gitt at Brann virkelig har funnet formen og vil følge opp et knippe gode kamper med noe mer i samme sjanger. Men man kunne jo håpet at det varte litt lenger…

Brann slet voldsomt med å skape noe særlig mot det lavtliggende og godt organiserte trønderlaget som før mandagens kamp hadde vunnet fem av de seks siste hjemmekampene. Vi hadde mye ball, men ikke akkurat noe imponerende tempo eller tilstrekkelig med bevegelse til å trenge gjennom. Dermed ble det få store sjanser og vi klarte aldri å gjenskape de siste kampers gode prestasjoner. Den største sjansen vår hadde Kristoffer Barmen som alene med keeper viste at han ikke har blitt noen goalgetter etter straffemålet mot Fredrikstad.

Like etter Barmens store mulighet var Trondheims nummer to-lag meget nære å ta ledelsen da de skjøt i stolpen og ryggen til Piotr, og de blåkledde skapte flere farligheter i en kort periode før timen var spilt. Da trønderne etter hvert hadde rast fra seg, tok vi igjen over spillet – men fremdeles uten å produsere all verden på det landlig liggende trondheimsstadionet.

Selv om heller ikke hjemmelaget skapte all verden, så må man vel kunne si at Ranheim var nærmest seieren. Slik sett skal vi være glade for at vi klarte ett poeng på divisjonens mest stusselige arena. Men når man ser på tabellen, så er det selvsagt ergerlig at vi ikke tok alle tre. To ekstra poeng hadde vært viktig i opprykksstriden. I det minste hadde det gitt oss den direkte opprykksplassen vi etter 24 runder fremdeles ikke har innehatt etter en fullført serierunde denne sesongen.

Så kan man jo diskutere om Brann ble for feige. Uthaling av bl.a. Piotr – og sene bytter – tyder på at vi på slutten var fornøyde med ett poeng. Så lenge man bare står i fare for å miste ett, så hadde det kanskje vært bedre å gå all in for å gå for to ekstra?

Piotr Leciejewski vil jeg hevde var kveldens Brann-spiller. Han reddet oss fra tap. Ellers var Fredrik Haugen mye involvert i angrepene, men avslutningene hans var ikke mye å rope hurra for.

Uavgjort mot Ranheim høres ikke veldig imponerende ut, men faktum er at Ranheim over de 13 siste rundene sammen med Brann har vært divisjonens beste lag med 26 poeng. Selv divisjonsleder Sogndal har i denne perioden bare tatt 23 poeng. At klubben vår har falt så dypt at vi pr 2015 er på nivå med knøttlille Ranheim (nummer to i Trondheim!), er imidlertid noe mer betenkelig…

Feil om rekord

Alle medier skriver at “Brann har tangert klubbrekorden på 11 strake seriekamper uten tap”. Men i 1982 var vi ubeseiret i de femten første rundene på nivå to – og medregnet de seks siste seriekampnene på nivå én året før, hadde vi hele 21 strake seriekamper uten tap. Da har jeg ikke tatt kvalikkampene høsten 1981 med i beregningen (der vi fikk én seier og ett tap), da kvalik neppe kan regnes som seriekamper. Regner man kvalik med, hadde vi uansett 16 strake uten tap.

Rekken på 21 uten tap (15-6-0) den gang stoppet 30. august 1982 da vi tapte 1-2 for Kristiansund(!) på Stadion. Da var det ett år og syv dager siden vi hadde tapt en seriekamp sist – med hele 0-6 borte for Fredrikstad. Men da vi først tapte i 1982, fikk vi faktisk tre strake tap!

-

Slik rykker vi opp:

Heldigvis for oss, gikk Kristiansund på et poengtap i sluttminuttene hjemme mot Follo. Dermed er vi fremdeles bak nordmøringene med bare ett mål dårligere målforskjell. Justeringer i “opprykksbudsjettet” under er dermed gjort.

Slik rykker vi opp med ett poengs margin. (Dette er altså et budsjett for hva som må til – ikke nødvendigvis et resulatattips)

BRANN KR.SUND
nå -> 43 p nå -> 43 p
Runde mot mot
25.r. Bryne h 3 p Jerv b 3 p
26.r. Kr.su. b 1 p Brann h 1 p
27.r. Jerv h 3 p Sogn. b 0 p
28.r. Bærum h 3 p Åsane b 3 p
29.r. Nest b 1 p HBK h 3 p
30.r. Hødd h 3 p Strøm. b 3 p
Siste 6: 4-2-0 14 p 4-1-1 13 p
Totalt: 57 p 56 p
 • Og slik rykker vi opp med ett mål bedre målforskjell:

(Målforskjell-kolonnen viser seiersmarginen i hver kamp)

BRANN Målf. KR.SUND Målf.
nå -> 43 p +9 nå -> 43 p +10
Runde mot mot
25.r. Bryne h 3 p +2 Jerv b 3 p +1
26.r. Kr.su. b 1 p +0 Brann h 1 p +0
27.r. Jerv h 3 p +2 Sogn. b 1 p +0
28.r. Bærum h 3 p +2 Åsane b 3 p +1
29.r. Nest b 1 p +0 HBK h 3 p +2
30.r. Hødd h 3 p +1 Strøm. b 3 p +1
Siste 6: 4-2-0 14 p +7 4-2-0 14 p +5
Totalt: 57 p +16 57 p +15

Hvis Brann får resultatene som er oppført her, kan ingen av lagene bak oss ta oss igjen.(Siden Hødd her taper mot oss, kan de max klare 55 poeng. Ulf kan max klare 56). Da er det kun Kristiansund som kan ta fra oss andreplassen.

Brann har fire hjemmekamper igjen. Kristiansund har bare to. Alle andre lag har tre hjemmekamper igjen.

 • Dette er hva som skal til for at vi får tredjeplassen:

(Ut fra sist sesongs regler, skal tredjeplassen gi hjemmekamp både i 1. og 2. kvalikrunde)

Branns gjenværende: Bryne (h) 3 p (med 1 mål), Kr.sund (b) 0 p (med 1 mål), Jerv (h) 3 p (med 1 mål), Bærum (h) 3 p (med 2 mål), Nest (b) 1 p, Hødd (h) 1 p = 3-2-1 på de siste seks = 54 poeng totalt og 12 plussmål.

Hødds gjenværende: Ranheim (h) 3 p (med 2 mål), Nest (b) 3 p (med 2 mål), Hønefoss (h) 3 p (med 2 mål), FFK (b) 1 p, Strømmen (h) 3 p (med 2 mål), Brann (b) 1 p = 4-2-0 på de siste seks = 54 poeng totalt og 11 plussmål.

Ulfs gjenværende: Hønefoss (h) 3 p, Strømmen (b) 3 p, Bærum (b) 3 p, Levanger (h) 3 p, Sogndal (b) 0 p, Ranheim (h) 3 p = 5-0-1 på på de siste seks = 53 poeng totalt.

Med disse resultatene (Brann slår Jerv) kan ikke Jerv få mer enn 52 poeng.

(Fortsetter under bildene)

^ I følge arrangøren var vi 200 på bortefeltet. Her ved innmarsj på stadion langt uti huttaheiti – i Trondheim kommune. Fotos: Alexander Osdal

^ Selv om kampen var kjedelig, var vi antagelig også 200 ved utmarsj. Foto: Alexander Osdal

^ Her er en som hadde dårligere tid etter kampslutt, enn Piotr hadde før kampslutt. Foto: Alexander Osdal

^ Lars Arne Nilsen og Robert Hauge var veldig glade for tipsene de fikk fra publikum etter kampen. Foto: Alexander Osdal

-

Hendelsene:

- 1. omgang: -

01:45: Mads Reginussen forsøker å avslutte fra tretten meter, men det blokkeres umiddelbart av Sivert Heltne Nilsen.

02:25: Rennie med et innlegg fra høyre som går tvers gjennom hele feltet.

06:20: Ruben Kristiansen slår en corner fra høyre. Vadim Demidov når den ved nærmeste stolpe på fire meters hold, men får ikke skikkelig treff med hodet og ballen går videre gjennom feltet.

15:10: Ranheim header langt utenfor fra fem meter på et hjørnespark.

16:10: Fint samspill mellom Kristiansen og Huseklepp på venstrekanten, sistnevnte legger flatt inn foran mål i retning Steffen Lie Skålevik, men hjemmelaget får klarert.

17:10: Brann har fått frispark ved siden av sekstenmeteren. Huseklepp slår det mot nærmeste stolpe, men de blå får klarert.

18:10: Kristoffer Barmen får ballen av Amin Nouri inne i feltet, men klarer ikke å få kontroll på den.

22:50: Brann kontrer etter en corner. Det hele ender med at Huseklepp slår inn til Haugen som skyter fra fjorten meter, men keeper slenger seg og redder.

24:10: Ranheim vinner ballen høyt oppe etter slurv og Robert Stene kommer seg inn i feltet etter å ha passert Bismar Acosta. Så kommer Stene alene med Piotr Leciejewski, men polakken kommer ut og avverger. Meget bra av Piotr!

28:15: Fredrik Haugen kommer til innlegg fra venstre, men Ranheim klarerer.

30:20: Barmen slår over til Haugen på motsatt. Sistnevnte slår inn foran mål, men igjen får de blå klarert.

31:15: Kristiansen med corner fra høyre. Rennie kommer til avslutning fra åtte meter, men treffer ikke skikkelig. Ranheim får klarert.

33:25: Daniel Kvande med frispark fra 40 meter. Det er hardt og godt, og Piotr må slå det over tverrligger til corner.

41:10: Rennie skyter over fra noen meter utenfor sekstenmeterfeltet.

43:40; gult kort, Ranheim: Daniel Kvande for en felling av Skålevik.

44:10: Huseklepp slår et frispark fra langt og skrått hold helt inn i armene på keeper.

45:00 + 0:00: Dommer blåser til pause når vi får corner…

- 2. omgang: -

47:20: Haugen skyter høyt over fra 25 meter.

52:05: Haugen finner Barmen som er alene på ti meters skrått hold. Sistnevnte demper og skyter før han får Eirik Malmo helt bort til seg. Skuddet går rett på keeper.

52:30: Robert Stene stjeler ballen fra Heltne Nilsen på vår venstreside, forserer seg etter hvert inn i feltet og kommer seg forbi Vadim Demidov. Fra åtte meters skrått hold setter Stene ballen i stolpen før den går i ryggen til Piotr og vi til slutt får klarert. Kjempemulighet for hjemmelaget!

54:00: Nå var det Ranheim som presset.

54:45: Magnus Blakstad kommer seg til dødlinjen ved femmeteren og avslutter fra spiss vinkel. Piotr redder og vi får klarert.

55:20: Nå herjer de blåkledde. Torgil Gjertsen avanserer fremover, trekker inn mot midten når han møter på Acosta, og til slutt skyter han fra sytten meter. Skuddet går like utenfor.

58:50: Haugen skyter fra 18 meter, men det blokkeres. Til slutt er det Heltne Nilsen som skyter utenfor fra 23 meter.

60:10: Rennie gir til Nouri som kommer på overlapp og legger flatt inn fra dødlinjen. Han treffer Skålevik på første stolpe, men han får ikke stokket beina og setter ballen flere meter utenfor.

60:50: Gjertsen er farlig frempå, men Piotr er utenfor femmeteren og avskjærer ham.

61:55; -> bytte Ranheim: Michael Stilson inn for Kristian Rømo Skille.

67:45: Huseklepp med et innlegg fra dødlinjen som Skålevik ikke er langt unna å treffe med hodet.

69:15: Blakstad har skumle hensikter inne i feltet, men Kristiansen får klarert.

69:45: Rennie finner Haugen på motsatt, og sistnevnte skyter over fra like utenfor sekstenmeteren.

69:50; gult kort, Ranheim: Kristoffer Løkberg for en sen takling på Huseklepp i starten av sistnevnte angrep. Bra av dommer å la Brann få utnytte fordelen.

72:40: Haugen avanserer noen meter før han skyter fra 23 meter, men det går utenfor.

73:50: Smått kaotisk inne i Ranheims felt, men vi får aldri avsluttet. Til slutt får vi corner.

74:20: Barmen dukker opp på fremste femmeterhjørne og stusser videre en corner fra Huseklepp, men den går over.

75:00: Løkberg skyter langt utenfor fra 23 meter.

76:10; bytte Brann: Kasper Skaanes inn for Steffen Lie Skålevik.

77:50; bytte Ranheim: Jo Sondre Aas inn for Robert Stene.

82;15; gult kort, Brann: Kristoffer Barmen for en felling av Mads Reginussen.

83:40: Heltne Nilsen kommer til heading inne i feltet på en corner fra Huseklepp, men det blokkeres.

84:10; bytte Brann: Azar Karadas inn for Erik Huseklepp.

88:40: Reginussen rager høyest på fire meters hold på en corner. Vi får reddet på streken og klarert.

89:45; -> bytte Brann: Kristoffer Larsen inn for Rennie. Lovlig sent.

90:00 + 1:10: Larsen kommer til skudd fra innsiden av sekstenmeterhjørnet, men det går høyt over.

90:00 + 2:10: Haugen kommer til avslutning fra omtrent samme sted, men rett på keeper.

90:00 + 3:00: Kampen er avgjort.

Publikum:

1200 tilskuere på DnB Arena som knapt har plass til flere. Supportergjengen deres hadde noen rare sanger (f.eks. “Ra-ra-ra-ra-ra-Ranheim…”), og stilte dessuten med trombone eller noe sånt.

Vi var i følge arrangøren 200 Brann-supportere tilstede. Veldig få av oss kom fra det vanlige supportermiljøet, og det var et meget stort innslag av lokalt boende med bergenstilknytning – blant annet en mengde studenter. Stemningen ble deretter og stod i stil med det som skjedde ute på banen.

-

Kampfakta: (kilde: brann.no)

Ranheim – Brann 0-0 (0-0)
24. runde OBOS-ligaen. DnB Arena. 1295 tilskuere. Dommer: Ola Gya, Helleland IL. Gult kort: Daniel Kvande og Kristoffer Lie Løkberg, Ranheim og Kristoffer Barmen, Brann.
Ranheim (4-3-3): Even Barli – Jørgen Olsen Øveraas, Are Tronseth, Daniel Kvande, Eirik Holmvik Malmo – Mads Reginiussen, Kristoffer Lie Løkberg, Magnus Blakstad – Kristian Rømo Skille (Michael Stilson fra 62.), Robert Stene (Jo Andre Aas fra 78.), Torgil Øwre Gjertsen.
Brann (4-3-3): Piotr Leciejewski – Amin Nouri, Vadim Demidov, Bismar Acosta, Ruben Kristiansen – Kristoffer Barmen, Sivert Heltne Nilsen, Fredrik Haugen – Amadaiya Rennie (Kristoffer Larsen fra 90.), Steffen Lie Skålevik (Kasper Skaanes fra 77.), Erik Huseklepp (Azar Karadas fra 85.).

Kampstatistikk:

Antall avslutninger (NTB/nifs.no): 11-9 til Brann
Antall avslutninger på mål (NTB/nifs.no): 4-3 til Ranheim
Antall avslutninger innenfor sekstenmeteren (mine egne tall): 9-5 til Brann
Antall sjanser (BT): 4-1 til Ranheim.
-

SPILLERSTATISTIKK:

Tallene indikerer spilte minutter.
Fet skrift indikerer at han startet kampen.
Gule og røde tall indikerer gule og røde kort.
Tall i parantes er scoringer.
En spiller som f.eks. blir byttet ut i det 67. minutt, vil stå oppført med 66 spilleminutter, mens hans innbytter vil stå med 24. Dette for at ikke spillere som blir byttet inn i det 90. minutt skal stå med 0 spilleminutter.

Motst. Res. Acos Barm Birk Cast Demid Demir Grøn Hanss Hanst
FFK b 1-1 90 90 - 13 67 90 90 - -
Str h 2-0 90 - 17 67 (1) 73 90 90 - 10
Hød b 0-3 90 45 - 29 61 90 90 - -
Jer b 2-2 90 90 - 45 90 - - - 90
Ran h 4-1 90 90 - - 70 90 90 5 -
Bry b 1-0 90 90 - 56 (1) 45 90 - - -
Ulf h 0-0 62 - - 31 59 90 23 - -
HBK b 0-0 - - - 81 - 90 90 - -
Nes h 2-2 90 - - 74 45 90 16 - -
Lev b 1-4 90 45 - 36 66 90 - - -
Fol h 2-1 90 90 - - 90 90 90 5 -
Åsa b 3-2 90 (1) 90 - 8 90 (1) - 90 - -
SIL h 0-4 90 - - 24 90 90 45 - -
Bær b 1-1 90 90 90 56 90 90 - - -
KBK h 2-1 90 90 - - 72 90 90 - 18
Fol b 1-0 90 90 18 - 90 - - - 90
Lev h 1-0 90 90 - - 90 - 27 - 63
Ulf b 1-1 90 90 90 - 80 - 10 - 90
Åsa h 2-2 90 - 81 90 - - 86 - -
SIL b 0-0 90 90 4 - 90 - - - -
HBK h 3-0 90 69 21 - 90 - - - -
Str b 3-2 90 90 - - 90 - - - -
FFK h 5-1 - 81 (1) - - 90 - 90 (2) - -
Ran b 0-0 90 90 - - 90 - - - -
Min. 1952 1500 321 610 1718 1170 1017 10 361
Kamper 22 18 7 13 22 13 15 2 6
Startet 22 17 3 7 22 13 10 0 4
Mål 1 1 0 2 1 0 2 0 0
Gule 3 4 1 1 4 3 3 0 0
Røde 1 0 0 0 0 0 1 0 0

-

Motst. Res. Haug Hegg Horw Huse Kara Knud Kristi Lars Liec
FFK b 1-1 75 - 90 87 (1) 3 - - 77 -
Str h 2-0 - - 90 90 (1) 23 - - 80 -
Hød b 0-3 90 - 90 90 29 - - 90 -
Jer b 2-2 45 - - 81 (1) 90 90 - 45 -
Ran h 4-1 85 (1) - - 90 20 - - 70 -
Bry b 1-0 90 - - 73 17 90 - 34 -
Ulf h 0-0 90 - - 67 59 90 - 31 -
HBK b 0-0 90 90 - 81 9 90 - 90 -
Nes h 2-2 90 - - 90 45 90 - 90 (2) -
Lev b 1-4 90 - - 45 (1) 90 90 - 90 -
Fol h 2-1 26 - - 64 10 - - 85 (1) 90
Åsa b 3-2 - 43 - 90 30 47 - 60 -
SIL h 0-4 90 - - 90 66 45 - 45 -
Bær b 1-1 90 - 90 76 14 - - 90 -
KBK h 2-1 45 - 90 90 45 - - 90 (2) -
Fol b 1-0 81 - - 90 4 - - 72 (1) 90
Lev h 1-0 90 - - 90 27 (1) - - 90 90
Ulf b 1-1 90 - - 75 7 - - 90 90
Åsa h 2-2 - - - 66 (1) 24 - 90 (1) 72 90
SIL b 0-0 78 - - 12 60 - 90 - 90
HBK h 3-0 69 (1) - - 90 (2) - - 90 12 90
Str b 3-2 86 - 4 90 8 - 90 (1) - 85
FFK h 5-1 90 - 90 90 (1) 11 - 90 22 -
Ran b 0-0 90 - - 84 6 - 90 1 90
Min 1670 133 544 1891 697 632 540 1426 805
Kamper 21 2 7 24 23 8 6 22 9
Startet 19 2 6 22 5 7 6 16 9
Mål 2 0 0 8 1 0 2 6 0
Gule 3 0 0 2 2 0 0 2 1
Røde 1 0 0 0 0 0 0 0 1

-

Motst. Lore Nils Nour Orl Pede Renn Roti Skaa Skål Udjus Veva
FFK b - - 90 90 - - - 23 - - -
Str h - - 90 90 - - - 90 - - -
Hød b - - 90 61 - - - 45 - - -
Jer b - - 90 45 (1) - - - 9 - 90 -
Ran h - - 90 90 (3) - - - 20 - 90 -
Bry b - - 90 90 - - - 45 - 90 -
Ulf h - - 90 90 - - - 90 - 90 -
HBK b - - 90 - - - 9 90 - 90 -
Nes h - - 90 - - - - 90 - 90 -
Lev b - - 90 - 54 - - 24 - 90 -
Fol h - - 90 - 80 - - 90 (1) - - -
Åsa b - - 90 - 82 (1) - - 90 - 90 -
SIL h - - 90 - 45 - - 90 - 90 -
Bær b - - 82 8 34 (1) - - - - - -
KBK h - - 90 4 86 - - - - - -
Fol b - 90 90 9 86 - - - - - -
Lev h - 90 63 4 86 - - - - - -
Ulf b - - 90 - 83 (1) - - - - - 15
Åsa h - 90 90 - - - 9 18 - - 90
SIL b - 90 90 - - 30 - 86 90 - -
HBK h - 90 90 - - 90 - 21 78 - -
Str b - 90 90 - - 68 (1) - 22 (1) 82 - -
FFK h - 90 90 - - 68 - 9 79 (1) - -
Ran b - 90 90 - - 89 - 14 76 - -
Min. 0 720 2125 581 636 345 18 966 405 810 105
Kamper 0 8 24 11 9 5 2 19 5 9 2
Startet 0 8 24 6 8 4 0 9 5 9 1
Mål 0 0 0 4 3 1 0 2 1 0 0
Gule 0 2 1 0 1 0 0 1 0 1 0
Røde 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0

-

Startoppstillinger:

FFK b 1-1 Hor Nou Aco Grø EDe Bar Hau VDe Hus Orl Lar
SIF h 2-0 Hor Nou Aco Grø EDe Lar Ska VDe Hus Cas Orl
Hød b 0-3 Hor Nou Grø Aco Dem Hus Hau VDe Ska Lar Orl
Jer b 2-2 Udj Nou Kar Knu Han Hus Aco VDe Bar Cas Lar
Ran h 4-1 Udj Nou Grø Aco EDe Bar VDe Hau Hus Lar Orl
Bry b 1-0 Udj Nou Knu Aco EDe Bar Hau VDe Hus Orl Cas
Ulf h 0-0 Udj Nou Knu Aco EDe Ska VDe Hau Hus Orl Kar
HBK b 0-0 Udj Knu Grø Heg Nou Ska Hau Hus EDe Cas Lar
Nes h 2-2 Udj Nou Knu Aco EDe Ska VDe Hau Hus Lar Cas
Lev b 1-4 Udj Knu Kar Aco Nou Hau VDe Bar Dem Lar Ped
Fol h 2-1 Lec Nou Aco Grø EDe Ska VDe Bar Hus Ped Lar
Åsa b 3-2 Udj Heg Grø VDe Nou Ska Aco Bar Hus Ped Lar
SIL h 0-4 Udj Nou Knu VDe EDe Hau Aco Ska Hus Ped Kar
Bær b 1-1 Hor Nou VDe Aco EDe Bir Bar Hau Hus Cas Lar
KBK h 2-1 Hor Nou Grø VDe EDe Bar Aco Hau Hus Ped Lar
Fol b 1-0 Lec Nou VDe Aco Han Bar Nil Hau Hus Ped Lar
Lev h 1-0 Lec Nou VDe Aco Han Bar Nil Hau Hus Ped Lar
Ulf b 1-1 Lec Nou VDe Aco Han Bir Bar Hau Hus Ped Lar
Åsa h 2-2 Lec Kri Aco Grø Nou Bir Nil Vev Lar Cas Hus
SIL b 0-0 Lec Nou VDe Aco Kri Bar Nil Hau Skå Kar Ska
HBK h 3-0 Lec Nou VDe Aco Kri Bar Nil Hau Ren Skå Hus
SIF b 3-2 Lec Nou Aco VDe Kri Bar Nil Hau Ren Skå Hus
FFK h 5-1 Hor Nou Grø VDe Kri Hau Nil Bar Ren Skå Hus
Ran b 0-0 Lec Nou VDe Aco Kri Bar Nil Hau Ren Skå Hus

-

Linker:

BA om kampen
BAs kommentator Tormod Bergersen om kampen
NTBs livedekning
100 % Fotball om kampen
VG om kampen
Dagbladet om kampen
TV2 om kampen
NRK om kampen
Brann.no om kampen

Har det endelig løsnet nå?

Klart over forstand – og klart mer enn vi skjønner;
når den som får to mål, é midtstopper Grønner.
Og medregnet selvmål, så fikk han jo tre.
Når Brann scorer fem, kan vi leve med det

Det funker óg bedre for junior Barmen.
Kritikken har stilnet – no é han i varmen;
Når Barmen får scoring – men riktignok straffe,
da vet du at no kommer alt te å klaffe.

Vi må ikke glemme vår Sandsli-gutt Huse;
tilbake i form – og vi lar oss beruse
Og krepsefisk-Steffen fikk også et mål
Og slipper da høre mer måltørke-gnål

Ja dette var moro, og måtte det vare
i syv runder til – ja for det kan vi klare
Og da skal vi jaggu bli tøffe å slå
Og da skal vi suse forbi KBK

Veien til opprykk er ennå litt lang
Men formen er bra – no é Brann komt igang
Og spiller vi fotball som dette i høst
må Nordmøres gutter ta kvalik som trøst

-

Har det endelig løsnet nå? Det virker lovende, formen er stigende; Brann spiller bedre og bedre – og mange snakker om at dette mest sannsynlig vil ende med opprykk. Og fortsetter vi som i 5-1-kampen mot Fredrikstad – eller i de tre siste kampene for den saks skyld, skal det en del til for at det ikke ender med Tippeliga-spill i 2016. For Brann var meget solide mot østfoldingene. Opprykksmulighetene er gode – og vi kan avgjøre alt selv.

Men nå som BTs Knut Langeland har ofret Brann-kommentarene til fordel for reportasjer om langrenn, håndball og fjellturer, så må noen andre innta rollen som gledesdreperen som maner til edruelighet.

Og edruskapsnemnda spør; hvor mange ganger de siste årene har vi ikke sagt at “NÅ har det løsnet!”??? Ta f.eks. da vi slo Godset 4-1 på Marienlyst i fjor: Etter den fantastiske forestillingen var alle sikre på at vi kom til å redde plassen. Men på de neste fem kampene tok vi totalt ett poeng; hjemme mot Ulf som rykket direkte ned… Man kan aldri stole på Brann. Jeg tør ikke nå heller.

Nå står vi for andre gang i år med tre strake seire. Sist gang vi hadde tatt ni poeng på tre kamper (altså i sommer), fulgte vi opp med tre uavgjorte. Poengdeling i Sandnes og Sogndal var forsåvidt ikke ille, men det var derimot samme uttelling hjemme mot Åsane.

Vår opprykksrival Kristiansund, står med seks strake seire. I følge rapportene skal ikke alle de seirene ha vært for overbevisende eller voldsomt fortjente, og to av seirene har kommet etter arbeidstidens slutt. I siste kamp mot Bærum var nordmøringene ganske heldige. Og da kan man selvsagt tenke at flaksen(?) deres ikke vil vare evig. På den annen side er det jo nettopp det som er “å være i flytsonen”. Da går ting veien, og man klarer å avgjøre jevne kamper og vinne på dårlige dager – gjerne i sluttminuttene. Det kan fort bli en selvforsterkende effekt. Det har vi lært en del om i sesonger der RBK har vært skikkelig vemmelige.

Så jeg går overhodet ikke rundt og tar for gitt at Kristiansund vil sprekke – eller at resten av sesongen blir en parademarsj for vår del, slik jeg registrerer at en del andre gjør. Laget fra Ole Gunnar Solskjærs hjemby har også fordelen av å møte oss oppe i klippfiskhovedstaden. Så selv om vi spillemessig kanskje er bedre enn Kristiansund for tiden – og Brann absolutt har prestert bra i det siste, så blir dette på ingen måte noen plankekjøring til opprykk.

Men plankekjøring ble det i det minste mot laget fra Plankebyen på mandag, og kampen må vel kanskje betegnes som årsbeste. Brann var meget sterke og dominerte klart. Spesielt i første omgang var det både lekestue og tivoli med karuseller, selv om 4-1 også forteller om et meget effektivt Brann-lag før pause. Men vi fikk se mye fin fotball av rødtrøyene som vartet opp med flere fine angrep og et nivå det er lenge siden vi har sett av Bergens Stolthet. Fredrikstad hadde store vanskeligheter med å henge med. Og vi scoret altså fire på de første trettifem. Det var nesten uvirkelig!

Etter hvilen roet det seg litt ned i en kamp som i grunn var avgjort – i den grad man kan si noe sånt når Brann er involvert. Sikker kan man jo aldri være. Men samtidig; når vi var så godt igang med 4-0 allerede etter 35 minutter – og ny firemålsledelse etter drøye 64, var det et lite skår i gleden at vi ikke klarte å vinne med de fem nødvendige for å endelig innta den direkte opprykksplassen vi fremdeles ikke har vært på etter en fullført serierunde denne sesongen. Det var bare ett eneste mål som manglet. Så nå ligger vi der altså kun ett mål bak Kristiansund. Mange vil hevde at det er så tett at det nesten er litt vulgært.

Så mange scoringer som vi fikk mot FFK, har vi ikke fått i en seriekamp siden 6-1 over Ulf på Stadion 29. juni 2013. Også den gang scoret vi fire før pause. Nå har vi dessuten ti strake seriekamper uten tap (6-4-0). Det er noe vi ikke har klart siden vi hadde elleve strake (7-4-0) i åpningen av 2006-sesongen, og tretten strake (7-6-0) hvis vi tar med de to siste kampene året før. Over de nevnte ti rundene er Brann – sammen Kristiansund ligaens beste lag. Begge har tatt 22 poeng i denne perioden.

Det er flere spillere med en tung periode bak seg som presterer nå. Erik Huseklepp er på vei tilbake i den formen han hadde for noen år siden – og som vi nesten hadde gitt opp å se ham i igjen. Fredrik Haugen er på fremmarsj, Jonas Grønner fikk en positiv opplevelse etter mye rart i år, og Kristoffer Barmen fikk endelig mål igjen (det første seriemålet siden den ulykksalige bortekampen mot LSK 1. august i fjor) – denne gang riktignok “bare” på straffe.

Også flere av de nye spillerne har fått seg en fin start i klubben: Ruben Kristiansen har vært bra og virker bedre enn Erdin Demir, Amadaiya Rennie er foreløbig en klar forsterkning i forhold til Jakob Orlov, og “forsterkning” er vel også ord som kan brukes om Steffen Lie Skålevik versus Marcus Pedersen. Skålevik fikk endelig sitt første Brann-mål på mandag.

Men nå gjelder det for spillergruppen å ikke tro at dette vil gå som en lek. Vi har som nevnt sett Brann dumme seg ut etter gode kamper før. Man skal ha selvtillit, men samtidig ikke overdreven tro på seg selv. Men er det en trener jeg tror klarer å holde spillerne på jorden og få dem til å nullstille seg og holde riktig fokus, så er det Lars Arne Nilsen. Å komme foran KBK og rykke direkte opp, er det gode muligheter for. Men jeg er langt ifra sikker på at vi gjør det…

Kuriosa:

 • Etter nitten runder hadde Ulf tretten mål bedre målforskjell enn oss. Nå etter 23 runder har vi to mål bedre målforskjell! 15 mål i vår favør i løpet av fire runder der Ulf har tapt og virker å ha kollapset helt.
 • Kristoffer Barmen fikk sitt første hjemmemål i serien siden 5-0-seieren over Sogndal 16. mai 2012. I mellomtiden hadde han scoret fire mål i serien på bortebane.

-

Slik rykker vi opp:

Slik rykker vi opp med ett poengs margin. (Dette er altså et budsjett for hva som må til – ikke nødvendigvis et resulatattips)

BRANN KR.SUND
nå -> 42 p nå -> 42 p
Runde mot mot
24.r. Ranh. b 1 p Follo h 3 p
25.r. Bryne h 3 p Jerv b 3 p
26.r. Kr.su. b 1 p Brann h 1 p
27.r. Jerv h 3 p Sogn. b 0 p
28.r. Bærum h 3 p Åsane b 3 p
29.r. Nest b 3 p HBK h 3 p
30.r. Hødd h 3 p Strøm. b 3 p
Siste 7: 5-2-0 17 p 5-1-1 16 p
Totalt: 59 p 58 p

Hvis Brann får resultatene som er oppført her, kan ikke Ulf og Hødd ta oss igjen. Eller noen andre av lagene bak der, for den saks skyld. Da er det kun Kristiansund som kan ta fra oss andreplassen, og da må de i så fall ta minst ett poeng i Sogndal – i tillegg til å vinne alle kampene som ikke er mot oss.

Brann har fire hjemmekamper igjen. Kristiansund har bare tre.

Hendelsene:

- 1. omgang: -

04:05: Sal Jobarteh skyter fra 21 meter – via en Brann-spiller og til corner.

10:00: De første ti minuttene hadde Brann vært det dominerende laget.

10:20 – 1-0, ERIK HUSEKLEPP: Brann tar ledelsen når Haugen vinner ballen inne på Fredrikstads banehalvdel og sender ut til Amadaiya Rennie på høyrekanten. Sistnevnte slår inn på tvers langs bakken til Huseklepp som kommer på bakerste og setter ballen i nærmeste hjørne fra fem meter.

14:20: Andreas Aalbu skyter fra 25 meters skrått hold, og ikke så langt utenfor lengste stolpe. Ballen hadde for øvrig gått via en rødkledd og det ble dermed corner.

17:50: Ruben Kristiansen kommer på overlap og mottar ballen fra Huseklepp. Førstevnte legger flatt inn foran mål, og der får de hvitkledde akkurat klarert til corner.

19:55: Huseklepp med frispark fra venstre. Det slås høyt inn i feltet hvor Kristoffer Barmen rager høyest på ti meter (altså ti meter fra mål) og header over.

22:15 – 2-0, JONAS GRØNNER: Corner fra høyre ved Kristiansen. Grønner header fra tre meter, men det blokkeres. Returen fra tre meter kriger han inn til 2-0. Pangåpning!

28:45 -> bytte FFK: Amin Nazari inn for Kenneth Di Vita Jenssen

30:15 – 3-0, STEFFEN LIE SKÅLEVIK: Endelig scoret han! Grønner slår en fin crossball over til Huseklepp på venstrekanten. Sistnevnte utfordrer Jobarteh og kommer seg forbi ham og til innlegg fra dødlinjen. På to meters hold setter Skålevik endelig inn sitt første Brann-mål!

35:00 – 4-0, JONAS GRØNNER: Corner fra venstre ved Huseklepp. Demidov stusser den videre og Skålevik får den på låret, før ballen går mot bakerste hvor Grønner dukker opp og scorer fra to meter.

Brann hadde på dette tidspunkt hatt fem avslutninger innenfor sekstenmteren – og fire av dem hadde endt i mål!

37:30: Brann lekte seg nå.

40:20 – 4-1, NETAN SANSARA: Langt innkast fra Tim Nilsen. Sivert Helte Nilsen klarer ikke å hindre Netan Sansara i å heade fra fem meter. Grønner header den videre inn i mål.

42:10: Brann kontrer og er fem mot en, og Rennie sentrer rett i han ene…

45:00 + 1:20: Pause.

- 2. omgang: -

48:00: Skålevik er på vei forbi Sansara inne i feltet, men sistnevnte får akkurat en fot på ballen og gitt til corner.

48:25: Huseklepp slår corneren fra venstre og Heltne Nilsen header over fra seks meter.

49:35: Håvard Åsheim slår inn og Grønner klarer ikke hindre Tim Nilsen i å skyte fra tolv meter. Alex Horwath må slå til corner.

53:50: Rennie kommer til skudd fra skrått hold vel fem meter utenfor straffefeltet. Det går langt utenfor.

55:25: Fredrik Haugen kommer til innlegg og på åtte meter er Barmen høyest, men får ikke til noe skikkelig treff. Ballen går enkelt inn til keeper.

56:10: Nytt fint angrep av Brann. Huseklepp og Haugen samarbeider godt ute på venstresiden før førstnevnte legger flatt inn foran mål. Skålevik er centimetre fra å treffe innlegget.

63:45: Kristiansen blir hektet av Jobarteh inne i feltet, og Brann får staffe.

64:35 – 5-1, KRISTOFFER BARMEN, STR: Barmen tar straffesparket og setter det i høyre hjørne. Keeper går motsatt vei.

65:10 -> bytte FFK: Filip Westgaard inn for Ludvig Begby

68:15: Skålevik spiller igjennom og setter ballen i mål, men avblåses for offside.

68:45 -> bytte Brann: Kristoffer Larsen inn for Rennie.

71:20 -> bytte FFK: Adam Straith inn for Sal Jobarteh.

77:55: Sansara vinner på hodet ved bakerste stolpe, men Barmen får klarert.

79:10: Skålevik med en god avslutning fra spiss vinkel ute ved siden av sektenmeteren. Den går såvidt utenfor lengste stolpe.

79:40 -> bytte Brann: Azar Karadas inn for Steffen Like Skålevik.

81:15 -> bytte Brann: Kasper Skaanes inn for Kristoffer Barmen.

83:20: Westgaard skyter fra skrått hold ved sekstenmeteren. Det går over.

84:45: Nilsen med innlegg fra vår høyreside. Nazari får en fot på ballen inne i femmeterfeltet, men Horwath redder. Etter hvert får bortelaget ballen tilbake og Adaramola skyter fra skrått hold ved sekstenmeteren. Rett på Horwath.

85:55: Kristiansen kommer til skudd fra skrått hold rett innenfor straffefeltet, men det går inn til keeper.

87:35: Westgaard skyter langt utenfor fra 21 meter.

90:00 + 3:10: Brann kontrer og det avslutter med at Haugen avanserer før han skyter fra skrått hold fra sekstenmeteren. Skuddet må keeper slenge seg for å bokse vekk.

90:00 + 3:20: Kampen er slutt.

Publikum:

9700 betalende tilskuere er ikke så gale, selv om jeg hadde håpet på flere når det er kampanjetilbud på billetter. Det reelle oppmøtet var kanskje 7-8000. Snittet vårt i år er nå 9820. Skal vi klare 10000 i snitt, må vi ha f.eks. 9000 mot Bryne, 9000 mot Jerv, 9500 mot Bærum og 14485 i siste hjemmekamp mot Hødd.

Stemningen var ok, men ikke noe mer. Burde egentlig vært bedre i en kamp der vi vinner 5-1 og kom oss kun ett mål bak opprykksplassen vi sikler etter.

(Fortsetter under bildene)

^ Noenlunde folksomt på Stadion igjen. Fotos: Alexander Osdal

^ Bølgebildet dukker stadig oftere opp i bloggen. Foto: Alexander Osdal

-

Brann mot FFK i serien:

Sted Kam Sei Uav Tap Mål Bakl. Brann-po. FFK-po.
Bergen 25 12 _6 _7 53 39 42 27
Fr.stad 25 _6 _7 12 36 54 25 43
Totalt 50 18 13 19 89 93 67 70
 • Brann har nå fem strake obligatoriske kamper uten tap mot FFK (4-1-0). Forrige tap mot dem i obligatorisk kamp kom i 2011 da vi tapte 2-4 i Fredrikstad.

-

KAMPFAKTA: (kilde: brann.no)

Brann – Fredrikstad 5-1
1-0: Huseklepp (11.)
2-0: Grønner (23.)
3-0: Skålevik (31.)
4-0: Grønner (36.)
4-1: Grønner (selvmål, 41.)
5-1: Barmen (str., 65)

23. runde OBOS-ligaen. Brann Stadion. 9.709 tilskuere. Dommer: Sigurd Smehus Krinstad, Valder IL – Fotball.
Brann (4-3-3): Alex Horwath – Amin Nouri, Jonas Grønner, Vadim Demidov, Ruben Kristiansen – Fredrik Haugen, Sivert Heltne Nilsen, Kristoffer Barmen – Amadaiya Rennie (Kristoffer Larsen fra 69.), Steffen Lie Skålevik (Azar Karadas fra 80.), Erik Huseklepp.
Benken: Kenneth Udjus, Erlend Hanstveit, Eirik Birkelund, Kristoffer Larsen, Kasper Skaanes, Viljar Vevatne, Azar Karadas.
Fredrikstad (4-5-1): Håvar G. Jenssen – Sal Jobarteh (Adam Straith fra 72.), Loic Abenzoar, Netan Sansara, Simen Rafn – Kenneth Di Vita Jensen (Amin Nazari fra 29), Håvard Åsheim, Julius Adaramola, Andreas Aalbu, Ludvig Begby (Filip J. Westgaard fra 66.) – Tim Nilsen.
Benken: Alexander Vangen, Adam Straith, Amin Nazari, Henrik K. Johansen, Filip J. Westgaard.

Kampstatistikk:

Antall avslutninger (NTB/nifs.no): 10-7 til Brann.
Antall avslutninger på mål (NTB/nifs.no): 7-4 til Brann.
Antall avslutninger i feltet (mine egne tall): 8-4 til Brann
Antall sjanser (bt.no): 11-2 til Brann.

-

SPILLERSTATISTIKK:

Tallene indikerer spilte minutter.
Fet skrift indikerer at han startet kampen.
Gule og røde tall indikerer gule og røde kort.
Tall i parantes er scoringer.
En spiller som f.eks. blir byttet ut i det 67. minutt, vil stå oppført med 66 spilleminutter, mens hans innbytter vil stå med 24. Dette for at ikke spillere som blir byttet inn i det 90. minutt skal stå med 0 spilleminutter.

Motst. Res. Acos Barm Birk Cast Demid Demir Grøn Hanss Hanst
FFK b 1-1 90 90 - 13 67 90 90 - -
Str h 2-0 90 - 17 67 (1) 73 90 90 - 10
Hød b 0-3 90 45 - 29 61 90 90 - -
Jer b 2-2 90 90 - 45 90 - - - 90
Ran h 4-1 90 90 - - 70 90 90 5 -
Bry b 1-0 90 90 - 56 (1) 45 90 - - -
Ulf h 0-0 62 - - 31 59 90 23 - -
HBK b 0-0 - - - 81 - 90 90 - -
Nes h 2-2 90 - - 74 45 90 16 - -
Lev b 1-4 90 45 - 36 66 90 - - -
Fol h 2-1 90 90 - - 90 90 90 5 -
Åsa b 3-2 90 (1) 90 - 8 90 (1) - 90 - -
SIL h 0-4 90 - - 24 90 90 45 - -
Bær b 1-1 90 90 90 56 90 90 - - -
KBK h 2-1 90 90 - - 72 90 90 - 18
Fol b 1-0 90 90 18 - 90 - - - 90
Lev h 1-0 90 90 - - 90 - 27 - 63
Ulf b 1-1 90 90 90 - 80 - 10 - 90
Åsa h 2-2 90 - 81 90 - - 86 - -
SIL b 0-0 90 90 4 - 90 - - - -
HBK h 3-0 90 69 21 - 90 - - - -
Str b 3-2 90 90 - - 90 - - - -
FFK h 5-1 - 81 (1) - - 90 - 90 (2) - -
Min. 1862 1410 321 610 1628 1170 1017 10 361
Kamper 21 17 7 13 21 13 15 2 6
Startet 21 16 3 7 21 13 10 0 4
Mål 1 1 0 2 1 0 2 0 0
Gule 3 3 1 1 4 3 3 0 0
Røde 1 0 0 0 0 0 1 0 0

-

Motst. Res. Haug Hegg Horw Huse Kara Knud Kristi Lars Liec
FFK b 1-1 75 - 90 87 (1) 3 - - 77 -
Str h 2-0 - - 90 90 (1) 23 - - 80 -
Hød b 0-3 90 - 90 90 29 - - 90 -
Jer b 2-2 45 - - 81 (1) 90 90 - 45 -
Ran h 4-1 85 (1) - - 90 20 - - 70 -
Bry b 1-0 90 - - 73 17 90 - 34 -
Ulf h 0-0 90 - - 67 59 90 - 31 -
HBK b 0-0 90 90 - 81 9 90 - 90 -
Nes h 2-2 90 - - 90 45 90 - 90 (2) -
Lev b 1-4 90 - - 45 (1) 90 90 - 90 -
Fol h 2-1 26 - - 64 10 - - 85 (1) 90
Åsa b 3-2 - 43 - 90 30 47 - 60 -
SIL h 0-4 90 - - 90 66 45 - 45 -
Bær b 1-1 90 - 90 76 14 - - 90 -
KBK h 2-1 45 - 90 90 45 - - 90 (2) -
Fol b 1-0 81 - - 90 4 - - 72 (1) 90
Lev h 1-0 90 - - 90 27 (1) - - 90 90
Ulf b 1-1 90 - - 75 7 - - 90 90
Åsa h 2-2 - - - 66 (1) 24 - 90 (1) 72 90
SIL b 0-0 78 - - 12 60 - 90 - 90
HBK h 3-0 69 (1) - - 90 (2) - - 90 12 90
Str b 3-2 86 - 4 90 8 - 90 (1) - 85
FFK h 5-1 90 - 90 90 (1) 11 - 90 22 -
Min 1580 133 544 1807 691 632 450 1425 715
Kamper 20 2 7 23 22 8 5 21 8
Startet 18 2 6 21 5 7 5 16 8
Mål 2 0 0 8 1 0 2 6 0
Gule 3 0 0 2 2 0 0 2 1
Røde 1 0 0 0 0 0 0 0 1

-

Motst. Lore Nils Nour Orl Pede Renn Roti Skaa Skål Udjus Veva
FFK b - - 90 90 - - - 23 - - -
Str h - - 90 90 - - - 90 - - -
Hød b - - 90 61 - - - 45 - - -
Jer b - - 90 45 (1) - - - 9 - 90 -
Ran h - - 90 90 (3) - - - 20 - 90 -
Bry b - - 90 90 - - - 45 - 90 -
Ulf h - - 90 90 - - - 90 - 90 -
HBK b - - 90 - - - 9 90 - 90 -
Nes h - - 90 - - - - 90 - 90 -
Lev b - - 90 - 54 - - 24 - 90 -
Fol h - - 90 - 80 - - 90 (1) - - -
Åsa b - - 90 - 82 (1) - - 90 - 90 -
SIL h - - 90 - 45 - - 90 - 90 -
Bær b - - 82 8 34 (1) - - - - - -
KBK h - - 90 4 86 - - - - - -
Fol b - 90 90 9 86 - - - - - -
Lev h - 90 63 4 86 - - - - - -
Ulf b - - 90 - 83 (1) - - - - - 15
Åsa h - 90 90 - - - 9 18 - - 90
SIL b - 90 90 - - 30 - 86 90 - -
HBK h - 90 90 - - 90 - 21 78 - -
Str b - 90 90 - - 68 (1) - 22 (1) 82 - -
FFK h - 90 90 - - 68 - 9 79 (1) - -
Min. 0 630 2035 581 636 256 18 952 329 810 105
Kamper 0 7 23 11 9 4 2 18 4 9 2
Startet 0 7 23 6 8 3 0 9 4 9 1
Mål 0 0 0 4 3 1 0 2 1 0 0
Gule 0 2 1 0 1 0 0 1 0 1 0
Røde 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0

-

Startoppstillinger:

FFK b 1-1 Hor Nou Aco Grø EDe Bar Hau VDe Hus Orl Lar
SIF h 2-0 Hor Nou Aco Grø EDe Lar Ska VDe Hus Cas Orl
Hød b 0-3 Hor Nou Grø Aco Dem Hus Hau VDe Ska Lar Orl
Jer b 2-2 Udj Nou Kar Knu Han Hus Aco VDe Bar Cas Lar
Ran h 4-1 Udj Nou Grø Aco EDe Bar VDe Hau Hus Lar Orl
Bry b 1-0 Udj Nou Knu Aco EDe Bar Hau VDe Hus Orl Cas
Ulf h 0-0 Udj Nou Knu Aco EDe Ska VDe Hau Hus Orl Kar
HBK b 0-0 Udj Knu Grø Heg Nou Ska Hau Hus EDe Cas Lar
Nes h 2-2 Udj Nou Knu Aco EDe Ska VDe Hau Hus Lar Cas
Lev b 1-4 Udj Knu Kar Aco Nou Hau VDe Bar Dem Lar Ped
Fol h 2-1 Lec Nou Aco Grø EDe Ska VDe Bar Hus Ped Lar
Åsa b 3-2 Udj Heg Grø VDe Nou Ska Aco Bar Hus Ped Lar
SIL h 0-4 Udj Nou Knu VDe EDe Hau Aco Ska Hus Ped Kar
Bær b 1-1 Hor Nou VDe Aco EDe Bir Bar Hau Hus Cas Lar
KBK h 2-1 Hor Nou Grø VDe EDe Bar Aco Hau Hus Ped Lar
Fol b 1-0 Lec Nou VDe Aco Han Bar Nil Hau Hus Ped Lar
Lev h 1-0 Lec Nou VDe Aco Han Bar Nil Hau Hus Ped Lar
Ulf b 1-1 Lec Nou VDe Aco Han Bir Bar Hau Hus Ped Lar
Åsa h 2-2 Lec Kri Aco Grø Nou Bir Nil Vev Lar Cas Hus
SIL b 0-0 Lec Nou VDe Aco Kri Bar Nil Hau Skå Kar Ska
HBK h 3-0 Lec Nou VDe Aco Kri Bar Nil Hau Ren Skå Hus
SIF b 3-2 Lec Nou Aco VDe Kri Bar Nil Hau Ren Skå Hus
FFK h 5-1 Hor Nou Grø VDe Kri Hau Nil Bar Ren Skå Hus

Linker:

BA om kampen
BAs livedekning
BT om kampen
VG om kampen
Dagbladet om kampen
TV2 om kampen
NRK om kampen
Brann.no om kampen
Fredrikstad Blad om kampen
Demokraten om kampen
Fredrikstads hjemmeside om kampen

Annonse